The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. augusztus 11. 16:46
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.08.09. 10:05)
Tegnap (itteni idő szerint ma hajnalban) volt a Teen Choice Awards díjátadó ünnepsége, amin ugyebár a Vampire Diaries is részt vett. Aki fenn tudott maradni, az nézhette a vörös szőnyeges bevonulást online is a neten. Szerintem több értelme lett volna leadni magát az átadót, nem pedig a bevonulást, de mindegy Hamarosan jönnek majd a képek, de addig is itt vannak a kategóriák, amit megnyert a sorozat és a színészek
Televíziós kategóriában
- Fantazi/Sci-fi sorozat
- Fantazi/Sci-fi tévés színész: Paul Wesley
- Fantazi/Sci-fi tévés színésznő: Nina Dobrev
- Gonosz: Ian Somerhalder
- Áttörő sikerű sorozat
- Áttörő sikerű színésznő: Nina Dobrev
- Áttörő sikerű színész: Paul Wesley
Televíziós kategóriában
- Fantazi/Sci-fi sorozat
- Fantazi/Sci-fi tévés színész: Paul Wesley
- Fantazi/Sci-fi tévés színésznő: Nina Dobrev
- Gonosz: Ian Somerhalder
- Áttörő sikerű sorozat
- Áttörő sikerű színésznő: Nina Dobrev
- Áttörő sikerű színész: Paul Wesley
Gratula nekik,megérdemelték.
Ian kaphatott volna több díjat is na de sebaj
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. augusztus 13. 09:28
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Vérző szívek!
Kit harapnak és ki harap a Vámpírnaplók idei évadában.
Damon sokkoló csókja!Tyler farksszerű szeme!Caroline auto balesete.Jeremy túladagolása-Bonnie igérete.
Három hosszú honap telt el mióta leadták a Vámpírnaplók utolsó részét.
De a vezető igazgatóknak Kevin Williamsonnak és Julie Plecnek jó hírei vannak azoknak a fanoknak, akik beakarnak tekinteni a Vámpírnaplók következő részébe, és ők készek megosztani velük néhány információt.
"Sok kapaszkodó volt az évad utolsó részében és megfog sok játszma változni az első részben." - mondta Plec a TVGuidnak.
A szeptember 9-ei premierben 20 másodpercet lépünk vissza a jelen pillanattól mikor Elena belép a házba. Katherine megkéselte és megcsonkította Johnt,mialatt Elena testvére Jeremy bevett pirulákat majd vámpír vért ivott annak reményében, hogy élőhalottá válik.
Ha ez nem lenne elég,a csábító vérszívó már megszemélyesítette Elenát és csókcsatába keveredett Damonnal is. A bosszantó lépések garantáltan összekutyulják a kötelékeket a tv show párja között.
"Az évad premier teljes egészében Katherineről szól." - mondta Williamson.
"Katherine az, aki felkavarja a dolgokat és a hármas(Stefan,Elena,Damon) azonnal kezelésbe veszi őt.". "Az első rész végén"-teszi hozzá Plec, " Damon tudja valójában kit csókolt meg, Stefan tudja kit probált Damon megcsókolni és Elena tudja ki probálta megcsókolni őt."-"Katherine rájön hogy érez a két fiú iránt, meglehetősen fontos lesz neki" - mondta Williamson. Kiváltkép egy mérges és megjósolhatatlan, akinek viselkedését szorosan figyeli mystic Falls.Vámpírok utálják a boszorkányokat(Bonnie).Képes lesz megmaradni a rosszfiú Damonnal egy oldalon?
Ez nem lesz könnyű Katherinnel körülötte, be van egy másik jelölt a csoport vezetőjének mikor Tyler nagybátya Mason megjön a városba, testvére temetésére,aki majd a későbbi polgármester lesz."Elrejti a titkot, amire Tyler keresi a választ." - mondta Plec. Mason visszatérése indítja el a nyomozást a Lockwood családról. "Nem tudtuk elindítani a vérfarkas mytologiát a múlt évadban," - mondta Williamson, "azért mert sok törénetet mondtunk el a vámpírjainkról. Ezért most szeretnénk elmondani a történetnek ezt a részét is, ami a vérfarkasokról szól." De meddig képes elrejteni az igazságot az alapító család tagjai? Carolinenak foglakozni kell barátjával, akinek volt az a megmagyarázhatatlan reakciója a "vámpír ellenes" kütyű hangja miatt az Alapítok Napján.
Amint a évad halad előre, a szövetség változni fog, ahogyan a csaták alakulnak majd. De egy dolog biztos "Stefannak és Damonnak szükségük lesz egymásra a Katherine elleni harcban." - mondta Williamson."Katherine egy bosszantó ellenség. De sajnos, Damon próbált jól köjnni Stefan bartnőjével ezért a problémák bővelkednek majd...
+ BONNIE
Ausiello beszélgetett Katerina Grahammal a Teen Choice Awards-on és a színésznő arról beszélt, hogy milyen erőssé fog válni Bonnie az új évad során.
Brandon: Épp most vettem meg a Vampire Diaries első évadát és visszanéztem minden egyes részt. Tudsz mondani egy új rajongónak valami második évados spoilert, ami a Comic Con óta bukkant fel?
Ausiello: A vasárnapi Teen Choice Awards-on KaterinaGraham azt mondta nekünk, hogy ebben az évadban Bonnie még kevésbé lesz toleráns a vámpírokkal. "Egészen erős réteg lesz (Bonnie) a természetfelettiek között. Azt hiszem, valami nagy gonosztevő fel fog figyelni rá. Gyorsan nő az ereje ebben az évadban, ezért a gonosztevőket és a rosszfiúkat emlékeztetni fogom a Bennett boszorkányokra!"
Kit harapnak és ki harap a Vámpírnaplók idei évadában.
Damon sokkoló csókja!Tyler farksszerű szeme!Caroline auto balesete.Jeremy túladagolása-Bonnie igérete.
Három hosszú honap telt el mióta leadták a Vámpírnaplók utolsó részét.
De a vezető igazgatóknak Kevin Williamsonnak és Julie Plecnek jó hírei vannak azoknak a fanoknak, akik beakarnak tekinteni a Vámpírnaplók következő részébe, és ők készek megosztani velük néhány információt.
"Sok kapaszkodó volt az évad utolsó részében és megfog sok játszma változni az első részben." - mondta Plec a TVGuidnak.
A szeptember 9-ei premierben 20 másodpercet lépünk vissza a jelen pillanattól mikor Elena belép a házba. Katherine megkéselte és megcsonkította Johnt,mialatt Elena testvére Jeremy bevett pirulákat majd vámpír vért ivott annak reményében, hogy élőhalottá válik.
Ha ez nem lenne elég,a csábító vérszívó már megszemélyesítette Elenát és csókcsatába keveredett Damonnal is. A bosszantó lépések garantáltan összekutyulják a kötelékeket a tv show párja között.
"Az évad premier teljes egészében Katherineről szól." - mondta Williamson.
"Katherine az, aki felkavarja a dolgokat és a hármas(Stefan,Elena,Damon) azonnal kezelésbe veszi őt.". "Az első rész végén"-teszi hozzá Plec, " Damon tudja valójában kit csókolt meg, Stefan tudja kit probált Damon megcsókolni és Elena tudja ki probálta megcsókolni őt."-"Katherine rájön hogy érez a két fiú iránt, meglehetősen fontos lesz neki" - mondta Williamson. Kiváltkép egy mérges és megjósolhatatlan, akinek viselkedését szorosan figyeli mystic Falls.Vámpírok utálják a boszorkányokat(Bonnie).Képes lesz megmaradni a rosszfiú Damonnal egy oldalon?
Ez nem lesz könnyű Katherinnel körülötte, be van egy másik jelölt a csoport vezetőjének mikor Tyler nagybátya Mason megjön a városba, testvére temetésére,aki majd a későbbi polgármester lesz."Elrejti a titkot, amire Tyler keresi a választ." - mondta Plec. Mason visszatérése indítja el a nyomozást a Lockwood családról. "Nem tudtuk elindítani a vérfarkas mytologiát a múlt évadban," - mondta Williamson, "azért mert sok törénetet mondtunk el a vámpírjainkról. Ezért most szeretnénk elmondani a történetnek ezt a részét is, ami a vérfarkasokról szól." De meddig képes elrejteni az igazságot az alapító család tagjai? Carolinenak foglakozni kell barátjával, akinek volt az a megmagyarázhatatlan reakciója a "vámpír ellenes" kütyű hangja miatt az Alapítok Napján.
Amint a évad halad előre, a szövetség változni fog, ahogyan a csaták alakulnak majd. De egy dolog biztos "Stefannak és Damonnak szükségük lesz egymásra a Katherine elleni harcban." - mondta Williamson."Katherine egy bosszantó ellenség. De sajnos, Damon próbált jól köjnni Stefan bartnőjével ezért a problémák bővelkednek majd...
+ BONNIE
Ausiello beszélgetett Katerina Grahammal a Teen Choice Awards-on és a színésznő arról beszélt, hogy milyen erőssé fog válni Bonnie az új évad során.
Brandon: Épp most vettem meg a Vampire Diaries első évadát és visszanéztem minden egyes részt. Tudsz mondani egy új rajongónak valami második évados spoilert, ami a Comic Con óta bukkant fel?
Ausiello: A vasárnapi Teen Choice Awards-on KaterinaGraham azt mondta nekünk, hogy ebben az évadban Bonnie még kevésbé lesz toleráns a vámpírokkal. "Egészen erős réteg lesz (Bonnie) a természetfelettiek között. Azt hiszem, valami nagy gonosztevő fel fog figyelni rá. Gyorsan nő az ereje ebben az évadban, ezért a gonosztevőket és a rosszfiúkat emlékeztetni fogom a Bennett boszorkányokra!"
2010. augusztus 13. 13:17
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Olyan jók ezek a videók
MQ
MQ
14 felhasználónak tetszik:
Brittany20,
marti27,
csicsi20,
BunnyGirl,
Ever,
average girl,
Domcicc,
Sixy,
ReBecca,
amy92,
szöszke03,
Borbély Miranda,
Rap4ever8,
Lady Suzy
2010. augusztus 13. 23:41
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
A mai esti részben Lexy hangját, jól eltalálták. Ebben a részben is (bár melyikbe ne lett volna) voltak elég érdekes fordítások. Én azon csodálkoztam, hogy amikor Caroline lerészegedik, igazából azt kérdezi, hogy "Felszínes vagyok?" nem pedig , hogy csúnya vagyok?. és nem egy rongybabához, hanem egy gyermekmedencéhez hasonlítja magát.
Kezdem egyre jobban megszokni a magyar hangokat
average girl
2010. augusztus 13. 23:43
Idézet (House Of Wax @ 2010.08.13. 13:17)
Olyan jók ezek a videók
MQ
MQ
ezek nagyon nagyon de nagyon jóóók
2010. augusztus 14. 09:03
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Már én is kezdem megszokni a magyar hangokat
Ezt a videót a Teen Choice Awards-on nyert díjak miatt készítették , és egy-két második évados jelenet is van , de nagyon rövid
Ezt a videót a Teen Choice Awards-on nyert díjak miatt készítették , és egy-két második évados jelenet is van , de nagyon rövid
2010. augusztus 14. 10:22
Flóó_raúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 4 Azonosító: 132624 offline |
Idézet (marti27 @ 2010.08.13. 23:41)
A mai esti részben Lexy hangját, jól eltalálták. Ebben a részben is (bár melyikbe ne lett volna) voltak elég érdekes fordítások. Én azon csodálkoztam, hogy amikor Caroline lerészegedik, igazából azt kérdezi, hogy "Felszínes vagyok?" nem pedig , hogy csúnya vagyok?. és nem egy rongybabához, hanem egy gyermekmedencéhez hasonlítja magát.
Szerintem Matt-nak és Bonnie nagyiának jó a hangja a többit még mindig nemtudom megszokni. Az eredeti hangokkal sokkal jobb nézni
Adrianna
2010. augusztus 14. 16:37
House Of Wax |
De jó ez a promo
Csak kár hogy olyan gyorsan kapkodják
köszi
Már annyira várom
Csak kár hogy olyan gyorsan kapkodják
köszi
Már annyira várom
2010. augusztus 14. 22:14
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Én is nagyon várom már a 2. évadot.
Egyébként tök jó vidiket és képeket töltöttetek fel ide.
Egyébként tök jó vidiket és képeket töltöttetek fel ide.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.