The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. december 22. 19:49
|
|
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline
|
Sziasztok! Nem túl régóta vagyok ennek a sorozatnak a fanatikusa de ez nagyon meg fogott, főleg Ian:D
Imádom ezt a sorozatot!! Annyira jó, én a nyáron kezdtem el nézni amikor az rtl elkezdte adni, előszőr megnéztem az 1. részt annyira nem is igazán tetszett, de utánna a barátnőm nagyon mondta h milyen jó meg minden, meg a nővérem is mondta h nagyon jó és nagy nehezen rávettem magam h mégegyszer megnézzem az 1. részt és ahogy teltek múltak a részek függővé váltam vele. De ahogy láttam a hozzá szólásaitokat úgy gondolom nem csak én vagyok így vele
Először annyira nem szerettem Damont de pár rész alatt ő lett a kedvencem. Azok a beszólások annyira jók, meg a grimaszok amiket vág:D
Jah és előszőr tvben néztem de nem birtam tovább a 10. rész után elkezdtem darálni feliartossan és nem birtam egyszerűen abba hagyni:D
Annyira várom már h január 27 legyen!!
Imádom ezt a sorozatot!! Annyira jó, én a nyáron kezdtem el nézni amikor az rtl elkezdte adni, előszőr megnéztem az 1. részt annyira nem is igazán tetszett, de utánna a barátnőm nagyon mondta h milyen jó meg minden, meg a nővérem is mondta h nagyon jó és nagy nehezen rávettem magam h mégegyszer megnézzem az 1. részt és ahogy teltek múltak a részek függővé váltam vele. De ahogy láttam a hozzá szólásaitokat úgy gondolom nem csak én vagyok így vele
Először annyira nem szerettem Damont de pár rész alatt ő lett a kedvencem. Azok a beszólások annyira jók, meg a grimaszok amiket vág:D
Jah és előszőr tvben néztem de nem birtam tovább a 10. rész után elkezdtem darálni feliartossan és nem birtam egyszerűen abba hagyni:D
Annyira várom már h január 27 legyen!!
2010. december 24. 17:00
imádooom.imádoom.imádoom:)
ezt nem lehet nem szeretni:)
ezt nem lehet nem szeretni:)
2010. december 24. 17:03
Idézet (Melcsi1997 @ 2010.12.24. 12:43)
Minden TVD rajongónak kellemes ünnepeket kívánok!
Ez nagyon jó
2010. december 25. 09:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (funny18 @ 2010.12.23. 21:00)
2.09 - Katerina HQ New Episode Still Damon
Jó kis kép Ian-ről
Köszi
2010. december 25. 10:11
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.12.25. 04:25)
Vérben tocsogó ünnepeket rajongótársak!
Melcsi1997, a képek nagyon jók!
Melcsi1997, a képek nagyon jók!
Köszi!
2010. december 25. 21:50
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Találtam egy két vicces képet és gondoltam megosztom veletek.
2010. december 30. 20:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Najó skacok, itt az idő!
Aki nem ismerné és látogatná sűrűn a sorozatjunkie oldalát, annak elmondom, hogy most van a JAws, azaz a Junkie Awards, és most kezdődött egy újabb kategóriás szavazás.
A legjobb férfi főszereplő (40 perces sorozat) kategóriában jelölve van Ian Somerhalder is, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat és nyomjátok a szavazatokat! Csak egyszer tudtok szavazni, a szavazás 3 napig tart.
Hajrá!!
A legjobb férfi főszereplő (40 perces sorozat) kategóriában jelölve van Ian Somerhalder is, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat és nyomjátok a szavazatokat! Csak egyszer tudtok szavazni, a szavazás 3 napig tart.
Hajrá!!
2010. december 30. 20:45
Idézet (Domcicc @ 2010.12.30. 20:35)
Najó skacok, itt az idő!
Aki nem ismerné és látogatná sűrűn a sorozatjunkie oldalát, annak elmondom, hogy most van a JAws, azaz a Junkie Awards, és most kezdődött egy újabb kategóriás szavazás.
Hajrá!!
Hajrá!!
alap,hogy szavaztam Ian-ra
de csak második
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. december 30. 20:49
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Nelly-fan @ 2010.12.30. 20:45)
alap,hogy szavaztam Ian-ra
de csak második
de csak második
Éppenhogy le van maradva, ha az itteni topiklátogatóknak csak a fele szavaz, szerintem átveszi a vezetést.
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.