The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. január 25. 09:12
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
1x12 Unpleasantville
2 felhasználónak tetszik:
TVD12,
standoffan
2010. január 25. 14:53
Idézet(Michel @ 2010. January 24. - 20:43)
óó, na kíváncsi vagyok mi lesz a damon és az elena közti folytatás, amúgy az 1x11 is nagyon jó volt, elég jól felpörögtek a dolgok, igaz a bonnie-t játszó színésznõ feje néha kikészít
Engem mindig kikészít a feje, meg szegény folyton ijedt fejet vág, mindig kimarad a bulikból Én hiányoltam a szõke csajszit ebbõl a részbõl (Candice Accola) mostanában annyira kevés a szerepe, hogy a nevét sem tudom
De ez a rész nagyon ütött, olyan hamar eltelt a 40 perc, hogy észre se vettem. Szerintem újra kéne néznem elõrõl a héten, mert nem bírom ki a következõ részig!
Amúgy én is imádom a vámpíros erotikus jeleneteket, ebben nagyon gáz a Tvájlájt, mivel könyveken keresztül csak könyörög a csaj, hogy legyen már valami és Edvárd még csak meg sem csókolja úgy rendesen...
2010. január 25. 17:17
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Regina @ 2010. January 25. - 14:53)
Engem mindig kikészít a feje, meg szegény folyton ijedt fejet vág, mindig kimarad a bulikból Én hiányoltam a szõke csajszit ebbõl a részbõl (Candice Accola) mostanában annyira kevés a szerepe, hogy a nevét sem tudom
De ez a rész nagyon ütött, olyan hamar eltelt a 40 perc, hogy észre se vettem. Szerintem újra kéne néznem elõrõl a héten, mert nem bírom ki a következõ részig!
Amúgy én is imádom a vámpíros erotikus jeleneteket, ebben nagyon gáz a Tvájlájt, mivel könyveken keresztül csak könyörög a csaj, hogy legyen már valami és Edvárd még csak meg sem csókolja úgy rendesen...
Egyetértek. Candice, azaz Caroline nagyon kevés szerephez jut mostanába... bár ha jól tudom akkor a szerelmi szál által most azért felé is felpörögnek az események... aztán ki tudja. Bonnie néha tényleg furi fejeket vág, de a bosziság miatt megbocsátható neki
Hát igen, a Twilightba az erotikus részek valahogy kimaradtak... de szerencsére ebbe nem, úgyhogy aki teheti olvassa a könyvet. Igazi vámpíros csemege.
2010. január 25. 19:34
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
most néztem én is meg a legújabb részt még a hatása alatt vagyok
istenem damon annyira ari volt ebben a részben elena sokkal jobban összeillik vele mert feltud szabadulni mellette nem olyan (sótlan,jajj de szenvedek) mint stefan mellett...
lexi pasiját tökre sajnáltam ...de azért jó hogy nem ölte meg damon-t
(bár néha megérdemelné)
összességében imádom ezt a sorit a legjobb az elmúlt évekbe
istenem damon annyira ari volt ebben a részben elena sokkal jobban összeillik vele mert feltud szabadulni mellette nem olyan (sótlan,jajj de szenvedek) mint stefan mellett...
(bár néha megérdemelné)
2010. január 26. 09:06
Idézet(BunnyGirl @ 2010. January 25. - 19:34)
most néztem én is meg a legújabb részt még a hatása alatt vagyok
(bár néha megérdemelné)
(bár néha megérdemelné)
Damon és Elena szerintem is jobban passzolnak. Elenaból kitör a "rosszkislány" és ez szerintem jó dolog. Jó ha az ember felszabadult tud lenni a pasija mellett. Bár nem tudom mennyire értékelném ha - bár nagyon helyes - de gyilkológép lenne a pasim, kíméletlenül
Összességében igazat adok. Számomra a Buffy és a BH90210 volt az a sorozat ami ennyire lekötött még anno, de egyik sem mostani. Ezt jól összehozták
2010. január 27. 17:50
Fanmade Opening Credits
Szerintem nagyon jó lett...
Vélemények?
http://www.youtube.com/watch?v=aeduU6jmHfQ
Vélemények?
2010. január 29. 15:11
1x13 - Children of the damned Trailer
OH MY GOOOD!
http://www.youtube.com/watch?v=TAwnLET19W8...player_embedded
Nina nagyon nagyon üt mint Katherine
OH MY GOOOD!
2010. január 29. 15:49
Sean Faris az új szereplõ, Ben a 12 - 13 részben már biztos... illetve van még egy új szereplõs hír.
Melinda Clarke (The OC, CSI) fogja játszani Kelly Donovant a sorozatban, Matt irracionális és iszákos anyját.
Melinda Clarke (The OC, CSI) fogja játszani Kelly Donovant a sorozatban, Matt irracionális és iszákos anyját.
2010. január 30. 06:17
misscandygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.19. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 55234 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 29. - 15:11)
1x13 - Children of the damned Trailer
OH MY GOOOD!
OH MY GOOOD!
OMG!!!!! I CANT WAIT FOR THE EPISODE AND THE NEXT ONE TOO!!
2010. január 31. 17:03
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 27. - 17:50)
Fanmade Opening Credits
Vélemények?
Vélemények?
szerintem simán lehetne ez az original tetszett!
még el vagyok maradva a két új résszel , szóval a spoilereket nem olvastam, de izgatja a fantáziámat, hogy mi történt.
már majdnem elolvastam az 5. könyvet is, és azt kell mondanom, hogy remélem, hogy a sorozatban közelítik Stefant a könyvbelihez, mert ahhhh...
Elena meg... nekem a könyvben szimpatikusabb, bár eleinte nem szerettem, hogy nyomul.
Bonnie a könyvbe is mindig rémüldözik és idióta fejeket vág, szóval Katerina jól csinálja!
kár, hogy Meredith nincs... nagyon szeretem pedig.
2010. február 01. 10:15
1x15 - A Few Good Men
2 felhasználónak tetszik:
TVD12,
standoffan
2010. február 01. 10:21
1x12 - Unpleasantville
Véleménynyilvánítás
VÉÉÉGRE szerepel Candice, azaz Caroline. Már hiányzott. Na meg Matt is. Lekötött a rész természetesen, ahogy az eddigiek is.
Izgalmas rész volt. Ahogy üldözi Elena-t Noah, és amilyen vérszomjas... áááá. Na meg a kis ártatlan Anna. Hát kiakadtam az utolsó pár képsoron, amikor kiderült hogy õ is vámpír, és olyan pasija van, mint Sean Faris, azaz Ben. ÁÁÁÁ. A kis vérszívók.
Ja és Bonnie! Végre felcsillant a szerelem szikrája, aztán meg nem vámpír a csapos Ben. Hát dehogynem. És csak ki akarja használni. Ennyi számító vérszívót... mondjuk kezd sok lenni a természetfeletti lényekbõl.
Egyébként a rész nagyon ütött, már megint. Hangulatilag, képvilágilag, mindenhogyan. A következõ részben meg ugye visszaemlékezés vagy mi van, lényeg hogy a "szép ruhás" korban fog játszódni :D Várom nagyon.
LucafromHungary pótold a részeket, mert iszonyat izgalmas!!! Én meg is bolondulnék, ha már péntek este nem nézném meg
Véleménynyilvánítás
VÉÉÉGRE szerepel Candice, azaz Caroline. Már hiányzott. Na meg Matt is. Lekötött a rész természetesen, ahogy az eddigiek is.
Izgalmas rész volt. Ahogy üldözi Elena-t Noah, és amilyen vérszomjas... áááá. Na meg a kis ártatlan Anna. Hát kiakadtam az utolsó pár képsoron, amikor kiderült hogy õ is vámpír, és olyan pasija van, mint Sean Faris, azaz Ben. ÁÁÁÁ. A kis vérszívók.
Ja és Bonnie! Végre felcsillant a szerelem szikrája, aztán meg nem vámpír a csapos Ben. Hát dehogynem. És csak ki akarja használni. Ennyi számító vérszívót... mondjuk kezd sok lenni a természetfeletti lényekbõl.
Egyébként a rész nagyon ütött, már megint. Hangulatilag, képvilágilag, mindenhogyan. A következõ részben meg ugye visszaemlékezés vagy mi van, lényeg hogy a "szép ruhás" korban fog játszódni :D Várom nagyon.
LucafromHungary pótold a részeket, mert iszonyat izgalmas!!! Én meg is bolondulnék, ha már péntek este nem nézném meg
2010. február 01. 17:53
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 1. - 10:21)
ne is mondd, én is ott tartok már egyébként csak simán Luca te? Betti, igaz? ha nem, bocsi
köszi a képeket Stefan nagyon szexi a ruciban, Katherine gyönyörû, Damonnek fura a haja
2010. február 01. 18:04
Idézet(LucafromHungary @ 2010. February 1. - 17:53)
ne is mondd, én is ott tartok már egyébként csak simán Luca te? Betti, igaz? ha nem, bocsi
köszi a képeket Stefan nagyon szexi a ruciban, Katherine gyönyörû, Damonnek fura a haja
Brigi
Damonnak nagyon fura a haja, de jól néz ki. Katherine pedig csodálatos. Tényleg szépek ezek a régi ruhák. Max a színével van egy kicsit bajom. Az a zöldes... hát nem tom.
Most indulnak be nagyon az események úgy érzem, úgyhogy tessék pótolni a dolgot
2010. február 01. 18:11
LucafromHungary |
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 1. - 18:04)
Brigi
Damonnak nagyon fura a haja, de jól néz ki. Katherine pedig csodálatos. Tényleg szépek ezek a régi ruhák. Max a színével van egy kicsit bajom. Az a zöldes... hát nem tom.
bocs
Ian mindenhol jól néz ki, habár Pault jobban csípem
kicsit érdekes zöld, de jól áll rajta.
annyira megnéztem volna azt a ruhát, amit a könyvben Elena kosztümjének írt lea néni a Halloween partira. lehet, hogy ennél szebb lett volna...
2010. február 02. 09:44
Most találtam:
Érdekességek:
- a sorozatot Vancouverben forgatták, egyidejüleg a Twilight Saga második filmjével, a New Moonnal
- Ian Somerhalder (Damon) együtt jelent meg a 100 Monkeys egyik koncertjén Ashley Greene-nel (a Twilight Alice Cullenével). A 100 Monkeys együttes tagja pedig Jackson Rathbone, aki szintén Twilightos színész
- Paul Wesley (Stefan) emondása szerint csupán két héttel a vancouveri forgatás elõtt választották ki Stefan szerepére
- miután Paul megkapta Stefan szerepét, azonnal ment a könyvesboltba és megvette a Vampire Diaries könyvsorozatot
- Nina Dobrev (Elena) azt mondta, hogy a forgatások megkezdése elõtt a stáb minden színésznek adott egy könyvecskét, hogy lejegyezzék a forgatáson történt élményeiket, azaz írjanak saját naplót
- az elõkészületi idõben Marcos Siega rendezõ zeneajánlást kért a Twitterén a sorozathoz
- a nyitó jelenetben eredetileg a Silversun Pickup - Panic Switch címû számát használták volna, de mivel nem engedélyezték, kicserélték ugyanennek az együttesnek a Sort Of címû számára
- Elena, Jeremy és Jenna a 935-ös számú házban laknak
forrás: users.atw.hu/vampire-diaries
Érdekességek:
- a sorozatot Vancouverben forgatták, egyidejüleg a Twilight Saga második filmjével, a New Moonnal
- Ian Somerhalder (Damon) együtt jelent meg a 100 Monkeys egyik koncertjén Ashley Greene-nel (a Twilight Alice Cullenével). A 100 Monkeys együttes tagja pedig Jackson Rathbone, aki szintén Twilightos színész
- Paul Wesley (Stefan) emondása szerint csupán két héttel a vancouveri forgatás elõtt választották ki Stefan szerepére
- miután Paul megkapta Stefan szerepét, azonnal ment a könyvesboltba és megvette a Vampire Diaries könyvsorozatot
- Nina Dobrev (Elena) azt mondta, hogy a forgatások megkezdése elõtt a stáb minden színésznek adott egy könyvecskét, hogy lejegyezzék a forgatáson történt élményeiket, azaz írjanak saját naplót
- az elõkészületi idõben Marcos Siega rendezõ zeneajánlást kért a Twitterén a sorozathoz
- a nyitó jelenetben eredetileg a Silversun Pickup - Panic Switch címû számát használták volna, de mivel nem engedélyezték, kicserélték ugyanennek az együttesnek a Sort Of címû számára
- Elena, Jeremy és Jenna a 935-ös számú házban laknak
forrás: users.atw.hu/vampire-diaries
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.