wow, de szuper képek
köszii
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. április 05. 11:52
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.03. 07:57)
1x19 Miss Mystic Falls
Ezt nem lehetett kihagyni
Ezt nem lehetett kihagyni
Ez a kép nagyon jóó Damon
2010. április 05. 12:16
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.05. 09:02)
1X17 - LET THE RIGHT ONE IN
Oh, te jó isten. Mostmár extrán izgatott vagyok. Ezek a képek! Végre Elena & Damon
Oh, te jó isten. Mostmár extrán izgatott vagyok. Ezek a képek! Végre Elena & Damon
De jó ez a kép
Huh de várom már
Köszi a többi képet is
2010. április 05. 14:24
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
1X18
2010. április 05. 17:59
House Of Wax |
On the set
2010. április 06. 09:23
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2010.04.05. 17:59)
On the set
Király, csak az első 4 képet az előző oldalon feltettem.
WEBCLIPS - Let The Right One In
2010. április 07. 12:57
Tegnap pótoltam a legutóbbi 2 részt, húúúú nagyon jók voltak... még mindig tudják fokozni. Kíváncsi vagyok erre az Isabel szálra, vajon miért nem akarja, hogy Elena megtalálja? És ez olyan fontos neki, hogy megölette egy régi barátnőjét?
Katherine is jöhetne már, de van egy olyan érzésem, hogy az évadzáró végén fog feltűnni...
Katherine is jöhetne már, de van egy olyan érzésem, hogy az évadzáró végén fog feltűnni...
2010. április 07. 12:59
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Regina @ 2010.04.07. 12:57)
Tegnap pótoltam a legutóbbi 2 részt, húúúú nagyon jók voltak... még mindig tudják fokozni. Kíváncsi vagyok erre az Isabel szálra, vajon miért nem akarja, hogy Elena megtalálja? És ez olyan fontos neki, hogy megölette egy régi barátnőjét?
Az Isabellel kapcsolatos dolgok már engem is nagyon izgatnak. Fura, lehet, hogy aztán őt is fenyegeti valaki vagy ilyesmi. Hmm... Katherine szerintem is az évadzáróban fog feltűnni, és úgy fogják befejezni hogy a második évadig megőrüljenek a rajongók
A következő rész, mármint a Miss Mystic Falls sem lehet majd egyszerű. Végre elkezdődik az Elena & Damon szál. Már nagyon vártam. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle... vagy az már Katherine lesz? Ki tudja
2010. április 09. 08:24
Hát skacok, az 1x17 megint nagyon ott volt.
Bonnie még mindig hiányik, igazán visszatérhetne már. Ugye, az oké volt, hogy Caroline talál valamit de nem gondoltam, hogy pont Vicki testét. PPff... durva volt. Szegény lányt megint sajnáltam, ahogy végig kellett néznie hogy tole nem kell vígasztalás, Elenától meg igen.
Szegény Stefan. Durván megkínozták. Elena viszont milyen édes volt, hogy megmentette. Bár rendesen elintézte. Kicsit rákapott az embervérre. A végén amikor rányit Damon és már a harmadik zacsknál tart... pff. Lesznek itt gondok.
Annát is sajnáltam, hogy Jeremy csak azért volt vele ilyen kedves, rendes, meg azért etette, hogy Vickit visszakapja.
DURVVA rész volt, de Alaric rendes volt, hogy segített.
Bonnie még mindig hiányik, igazán visszatérhetne már. Ugye, az oké volt, hogy Caroline talál valamit de nem gondoltam, hogy pont Vicki testét. PPff... durva volt. Szegény lányt megint sajnáltam, ahogy végig kellett néznie hogy tole nem kell vígasztalás, Elenától meg igen.
Szegény Stefan. Durván megkínozták. Elena viszont milyen édes volt, hogy megmentette. Bár rendesen elintézte. Kicsit rákapott az embervérre. A végén amikor rányit Damon és már a harmadik zacsknál tart... pff. Lesznek itt gondok.
Annát is sajnáltam, hogy Jeremy csak azért volt vele ilyen kedves, rendes, meg azért etette, hogy Vickit visszakapja.
DURVVA rész volt, de Alaric rendes volt, hogy segített.
2010. április 09. 16:27
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
1x17
Tényleg durva volt az új rész,szegény Stefan :S
De Damon tök aranyos volt mikor mondta Fredericknek,hogy Halott vagy! amint meglátta Stefant,hogy ott kínozzák
Jeremy elég szemét volt,nem tudom miért nem tud már Vicki-ről leakadni,sose kellett annak a lánynak igazán...
Elena tényleg rendesen elintézte ezzel Stefant,de ha meg nem ad neki vért akkor ott halnak meg mindketten...
A fő baj az,hogy Stefan már olyan régen nem ivott emberi vért,hogy most meg már nem fogja magát tudni visszafogni,Damon ebből a szempontból sokkal jobban tudja magát kontrollálni majd :S
Tényleg durva volt az új rész,szegény Stefan :S
De Damon tök aranyos volt mikor mondta Fredericknek,hogy Halott vagy! amint meglátta Stefant,hogy ott kínozzák
Jeremy elég szemét volt,nem tudom miért nem tud már Vicki-ről leakadni,sose kellett annak a lánynak igazán...
Elena tényleg rendesen elintézte ezzel Stefant,de ha meg nem ad neki vért akkor ott halnak meg mindketten...
A fő baj az,hogy Stefan már olyan régen nem ivott emberi vért,hogy most meg már nem fogja magát tudni visszafogni,Damon ebből a szempontból sokkal jobban tudja magát kontrollálni majd :S
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.