The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2009. november 01. 14:45
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Várom már a következõ részt , addig itt van pár promo kép
2009. november 07. 13:44
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nagyon jó volt az új rész
Nekem Lexi szimpatikus volt , a vége viszont : Damon-t leszúrta Stefan
Ez nagyon rossz volt , pedig most az egyszer talán tényleg jót tett Damon és erre ezt kapja
Várom már a következõ epizódot
Nekem Lexi szimpatikus volt , a vége viszont : Damon-t leszúrta Stefan
Ez nagyon rossz volt , pedig most az egyszer talán tényleg jót tett Damon és erre ezt kapja
Várom már a következõ epizódot
2009. november 08. 18:14
House Of Wax |
Idézet(Effyfans090 @ 2009. November 8. - 17:54)
már bocsi de szted mér tett jót? tök bukó volt hogy szegény lexit megölte most nagyon unszimpi volt ebben a részbe de azért igy is imádom azt a kis szemetet
Hát csak azért csinálta hogy ne keressenek több vámpírt , hogy azt higgyék az emberek hogy csak Lexi volt az .
Egyébként szerintem gonosz szerepben nagyon vonzó tud lenni
2009. november 08. 20:22
Én ezen a részen nagyon kiakadtam Damonon, bár én alapból sem bírom, nagyon szemét. Egyetértek azzal, hogy egyáltalán nem tett jót, ugyanis ha nem öldökölt volna õ már eddig is össze-vissza, akkor alapból nem is vadásztak volna rájuk. Így max a saját sarát takarította el egy idõre, de ezek után akkor õ most nem nagyon támadhat emberre elvileg. Vagy legközelebb már Stephant fogja bemártani... Aki mellesleg elég puhány, hogy mindezek ellenére sem nyírta ki Damont. Persze akkor uncsi lenne a sorozat...
2009. november 08. 21:51
House Of Wax |
Idézet(Regina @ 2009. November 8. - 20:22)
Én ezen a részen nagyon kiakadtam Damonon, bár én alapból sem bírom, nagyon szemét. Egyetértek azzal, hogy egyáltalán nem tett jót, ugyanis ha nem öldökölt volna õ már eddig is össze-vissza, akkor alapból nem is vadásztak volna rájuk. Így max a saját sarát takarította el egy idõre, de ezek után akkor õ most nem nagyon támadhat emberre elvileg. Vagy legközelebb már Stephant fogja bemártani... Aki mellesleg elég puhány, hogy mindezek ellenére sem nyírta ki Damont. Persze akkor uncsi lenne a sorozat...
Hát látom csak én gondolok jót Damon-rõl , nah mindegy
Stefan viszont tényleg elég kis ,, nyomi '' mármint olyan lassan reagál a dolgokra meg minden , de attól még imádom
2009. november 09. 09:08
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Damont én csípem. Legalábbis a karaktere szerintem eszelõs jó. Az 1x08-at ugyan még nem néztem meg, de rajta vagyok a témán Stefan nekem túlságosan "jófiú" és nem szeressem. Szerintem Damon sokkal szexibb.
2009. november 09. 09:10
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline |
Damont, ha eddig nem, ezek után tuti szíven szúrtam volna Stefan helyében Lexi "feladása" teljesen felesleges volt. Ez a tanács annyira béna, hogy akkor se ismeri fel a vámpírt, ha elõtte áll Soha nem jöttek volna rá, hogy õk azok
Koncentráljanak inkább a Bonnie szálra, az jobban érdekel
2009. november 09. 09:12
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 09:10)
Damont, ha eddig nem, ezek után tuti szíven szúrtam volna Stefan helyében Lexi "feladása" teljesen felesleges volt. Ez a tanács annyira béna, hogy akkor se ismeri fel a vámpírt, ha elõtte áll Soha nem jöttek volna rá, hogy õk azok
A Bonnie szállal kapcsolatosan egyetértek. Remélem tényleg jó sztorit fognak kihozni belõle.
2009. november 09. 11:13
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 9. - 09:12)
A Bonnie szállal kapcsolatosan egyetértek. Remélem tényleg jó sztorit fognak kihozni belõle.
Egy olyan jelenetet szeretnék, ahol Damon próbálkozik valamivel, õ meg simán falhoz csapja az akaratával Damon milyen arcot vágna...
Még Katherine-t várom, remélem ebben az évadban fel fog tûnni.
2009. november 09. 11:14
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 11:13)
Egy olyan jelenetet szeretnék, ahol Damon próbálkozik valamivel, õ meg simán falhoz csapja az akaratával Damon milyen arcot vágna...
Bonnie és Damon között szerintem még bõven lesz ilyen "harcias" jelenet. Ez a sorozat viszi a prímet az évad újoncai közül, sõt sokat ver a régiek közül is. Elõször féltem, hogy pff megint egy elbaltázott Vámpíros sorozattal lesz dolgunk, de nem... a sztori valami nagyon jól ki van találva.
Katherine egyáltalán biztos, hogy feltûnik?
2009. november 09. 14:13
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 9. - 11:14)
Bonnie és Damon között szerintem még bõven lesz ilyen "harcias" jelenet. Ez a sorozat viszi a prímet az évad újoncai közül, sõt sokat ver a régiek közül is. Elõször féltem, hogy pff megint egy elbaltázott Vámpíros sorozattal lesz dolgunk, de nem... a sztori valami nagyon jól ki van találva.
Tényleg a toppon van egyenlõre, de ha mindent ellõnek ebben az évadban, mi lesz késõbb?
A könyvben feltûnik, információm szerint Bolondok lennek ilyesmit kihagyni Még arra várok magyarázatot, hogy honnan szerezte a gyûrûket. Pl Lexi-nek mért nem volt?
2009. november 09. 14:17
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 14:13)
Tényleg a toppon van egyenlõre, de ha mindent ellõnek ebben az évadban, mi lesz késõbb?
A könyvben feltûnik, információm szerint Bolondok lennek ilyesmit kihagyni Még arra várok magyarázatot, hogy honnan szerezte a gyûrûket. Pl Lexi-nek mért nem volt?
Jajaja... érdekes felvetés a gyûrûs téma.
Vannak még elég homályos szálak, de pont ez a jó benne. Egyébként egy jó író tudja úgy bonyolítani a cselekményt hogy ne legyen sablonos, és szerencsére eddig nincs is rá panasz. Vicki esete is elég megdöbbentõ volt, nem gondoltam volna rá.
2009. november 09. 14:30
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 9. - 14:17)
Jajaja... érdekes felvetés a gyûrûs téma.
Vannak még elég homályos szálak, de pont ez a jó benne. Egyébként egy jó író tudja úgy bonyolítani a cselekményt hogy ne legyen sablonos, és szerencsére eddig nincs is rá panasz. Vicki esete is elég megdöbbentõ volt, nem gondoltam volna rá.
Nem tudom mért, de én még nem írtam le Vicki-t Találjanak ki olyat, hogy a teremtõje vére még visszahozhatja, végül is a test megmaradt, nem porladt, loccsant, rohadt szét, mint más esetekben. Azt se mutatták Damon mit csinált vele.
Bonyolítsák csak, nem bánom, de a farkasemberes részig ne jussanak el...
Még azon szoktam mosolyogni, hogy a Tanács mennyire oda van azért a növényért ami megvédi õket. De a rendõrnõ a lányának nem adna, hogy Damon ne legyen rá hatással
2009. november 09. 14:50
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 14:30)
Nem tudom mért, de én még nem írtam le Vicki-t Találjanak ki olyat, hogy a teremtõje vére még visszahozhatja, végül is a test megmaradt, nem porladt, loccsant, rohadt szét, mint más esetekben. Azt se mutatták Damon mit csinált vele.
Még azon szoktam mosolyogni, hogy a Tanács mennyire oda van azért a növényért ami megvédi õket. De a rendõrnõ a lányának nem adna, hogy Damon ne legyen rá hatással
Remélem igazad lesz Vickivel kapcsolatosan. Jó lenne ha valami ilyesmi lenne a dolog hátterében. Azon csodálkoztam, hogy nem porladt el, de így legalább nyitott maradt a cselekményszál... ki tudja még mi történhet vele.
Hát igen, a tanács tele van dilisekkel... ott sündörög két vámpír a házban amiben a partit tartják, de õk ellenõrizték az embereket. Pff... na persze.
2009. november 09. 15:44
1x07 - Haunted
2 felhasználónak tetszik:
TVD12,
standoffan
2009. november 09. 15:45
1x09 - History Repeating
2 felhasználónak tetszik:
TVD12,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.