The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. február 04. 22:39
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
Idézet (nOmiee @ 2012.02.04. 13:43)
De mindenki nagyot nézne, ha a végén Katherine/Elena endgame lenne. 
lol Kelena-t is áthozni crackship-böl(?)
Idézet (allyangel @ 2012.02.04. 14:14)
Kelena
2012. február 05. 14:27
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Nem tudom,valaki megosztotta-e már ezt a videót,ha igen,akkor sajnálom.
Szerintem nagyon jó,jó a zene és a vágás is.
8 felhasználónak tetszik:
Bütyi92,
pink_bunny,
pillecukor3,
Daxy,
Nina1122,
Lady Suzy,
An_d_a,
Pandus
2012. február 05. 16:07
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
Az elsők
24 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Rékakroki72,
pink_bunny,
chelseagirl18,
dave095,
zsuzsye,
Catherine,
pillecukor3,
Katttah,
allyangel,
Lolla,
DiscoDiva,
Nita09,
DisneyFans,
LadyAlexa,
amira17,
csicsi20,
Bütyi92,
BunnyGirl,
Lady Suzy,
Mirjána,
An_d_a,
SmileyZ,
Adrianna
2012. február 05. 17:08
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Idézet (zsuzsye @ 2012.02.04. 14:08)
Találtam Youtube-on egy TVD folytatásos paródiát. Nem tudom láttátok e? Szerintem egész jó lett!
A következő rész is megjelent!
2012. február 05. 18:27
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Egy eléggé meglepő spoiler
Daniel Gillies, azaz Elijah, a sorozat rendeszeres visszatérő szereplőjét alakító színész elárulta, hogy karaktere szerelmes Elenába.
A 35 éves színész reméli, hogy az Eredeti vámpír ki fogja fejezni az érzéseit Elena iránt, a sorozat valamely pontján.
"Tudom, hogy kissé furcsa ebben a világban, a The Vampire Diaries világában, hogy minden második ember szerelmes Elenába, de azon a véleményen vagyok, hogy Elijah látja a benne rejlő szépséget is." - árulta el Gillies a The Insidernek.
"Szeretném, hogy ha mihamarabb Elena tudtára adná, mit érez, mielőtt még elmenne." - mondta Daniel. "Szerintem Elijah illene a legjobban hozzá, mert az évszázadok alatt talán ő építette ki a legjobban az emberekkel való kapcsolatot. Kell lennie egy olyan pillanatnak, mikor kiderülnek Elijah valódi, emberi érzései." - derültek ki újabb dolgok Gillies jóvoltából.
Elijah, mint rendszeresen visszatérő még látható lesz a sorozatban, ez köszönhető Damonnek, aki felélesztette őt. Joseph Morgan pedig még decemberben elárulta, hogy érdekes lesz majd látni a Klaus és Elijah között lezajló csatákat.
forrás: vampire-d.net
Daniel Gillies, azaz Elijah, a sorozat rendeszeres visszatérő szereplőjét alakító színész elárulta, hogy karaktere szerelmes Elenába.
A 35 éves színész reméli, hogy az Eredeti vámpír ki fogja fejezni az érzéseit Elena iránt, a sorozat valamely pontján.
"Tudom, hogy kissé furcsa ebben a világban, a The Vampire Diaries világában, hogy minden második ember szerelmes Elenába, de azon a véleményen vagyok, hogy Elijah látja a benne rejlő szépséget is." - árulta el Gillies a The Insidernek.
"Szeretném, hogy ha mihamarabb Elena tudtára adná, mit érez, mielőtt még elmenne." - mondta Daniel. "Szerintem Elijah illene a legjobban hozzá, mert az évszázadok alatt talán ő építette ki a legjobban az emberekkel való kapcsolatot. Kell lennie egy olyan pillanatnak, mikor kiderülnek Elijah valódi, emberi érzései." - derültek ki újabb dolgok Gillies jóvoltából.
Elijah, mint rendszeresen visszatérő még látható lesz a sorozatban, ez köszönhető Damonnek, aki felélesztette őt. Joseph Morgan pedig még decemberben elárulta, hogy érdekes lesz majd látni a Klaus és Elijah között lezajló csatákat.
14 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
liltoria,
Victorie,
allyangel,
Rékakroki72,
LadyAlexa,
pillecukor3,
Catherine,
Bütyi92,
pink_bunny,
House Of Wax,
Katttah,
Bessie,
Pandus
2012. február 05. 18:33
Idézet (Peti_1992 @ 2012.02.05. 18:27)
Most ez komoly?
13 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
liltoria,
allyangel,
Melcsi1997,
LadyAlexa,
pillecukor3,
pink_bunny,
House Of Wax,
BunnyGirl,
Miley-fan09,
An_d_a,
Pandus,
Adrianna
2012. február 05. 18:37
13 felhasználónak tetszik:
dave095,
allyangel,
liltoria,
Vampiregirl1,
DiscoDiva,
Rékakroki72,
LadyAlexa,
pillecukor3,
pink_bunny,
Miley-fan09,
An_d_a,
SmileyZ,
Adrianna
2012. február 05. 18:44
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
hmmm Elijah D: habár sejtettem hogy nem volt annyira közömbös még Katherine se neki (2x19) na meg amikor Klaus-l beszélnek hogy talált 1 megoldást h megmentse a doppelganger életét miután ö megtörte az átkát, ö esetében az életkor még nagyobb és nem csak számokra értem hanem idösebben is nézni szal öööö... : D
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 05. 18:53
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hoztam egy videot a második évad bakiival,szerintem nagyon jó
2012. február 05. 19:59
3x15
12 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
DisneyFans,
allyangel,
LadyAlexa,
Bütyi92,
BunnyGirl,
An_d_a,
Katttah,
Lolla,
SmileyZ,
Rékakroki72,
standoffan
2012. február 05. 20:31
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Elijah + Elena =
Remélem ez nem igaz, és Daniel csak nagyon vicces kedvében volt.
Meg amúgyis, Elijahnak Kat mellett a helye.
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
pillecukor3,
LadyAlexa,
pink_bunny,
Domcicc,
Nina1122,
Pandus,
Adrianna
2012. február 05. 21:00
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Jujjujjujjujj csak én örülök ennek?
2012. február 06. 13:00
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Egy csoportkép az Ősökről.
(Nem túl jó minőség.)
21 felhasználónak tetszik:
Nina1122,
mikieger,
House Of Wax,
Brittany,
Bütyi92,
pillecukor3,
Lady Suzy,
pink_bunny,
zsuzsye,
DiscoDiva,
Vampiregirl1,
Catherine,
Mirjána,
Lolla,
SmileyZ,
Rékakroki72,
katie993,
Pandus,
BunnyGirl,
Adrianna,
standoffan
2012. február 06. 20:46
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Sziasztok!Lenne egy kérdésem: hol tudnék venni ilyen kabátot,mint ami ezen a képen Katherinenek van?Vagy hogy kéne rákeresnem,hogy adjon ki találatot?(pl: fekete női szövetkabát)
2012. február 06. 20:51
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.06. 20:46)
Sziasztok!Lenne egy kérdésem: hol tudnék venni ilyen kabátot,mint ami ezen a képen Katherinenek van?Vagy hogy kéne rákeresnem,hogy adjon ki találatot?(pl: fekete női szövetkabát)
Zara-ban biztos van xDD A napokban voltam az üzletben tele van ilyen kabátkákkal (és feketék,mint a Zaraban majdnem minden) xDD
De,ha az e-bay-n rákeresel,lehetséges,hogy kidobb vmi ilyesmit,úgy tudom fenn van egy szürke kardigán amit Elena hordott a 1x08-ban...de nem biztos (:
2012. február 06. 20:52
|
|
Vampiregirl1Angel. |
|
Idézet (Misao @ 2012.02.06. 20:51)
Zara-ban biztos van xDD A napokban voltam az üzletben tele van ilyen kabátkákkal (és feketék,mint a Zaraban majdnem minden) xDD
De,ha az e-bay-n rákeresel,lehetséges,hogy kidobb vmi ilyesmit,úgy tudom fenn van egy szürke kardigán amit Elena hordott a 1x08-ban...de nem biztos (:
köszi
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.