The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. január 12. 19:16
De azert Elena testvere sem rossz bor...
2 felhasználónak tetszik:
TVD12,
standoffan
2010. január 12. 20:28
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(IngridGirl @ 2010. January 12. - 19:16)
De azert Elena testvere sem rossz bor...
az biztos kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele a folytatásban. bájolás vagy mi után furcsa volt
2010. január 13. 00:02
Idézet(LucafromHungary @ 2010. January 12. - 21:28)
az biztos kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele a folytatásban. bájolás vagy mi után furcsa volt
Állitólag rajz mániája lesz meg valami õsei után fog kutatni...
Khatrine elö fog kerülni...Ennyit tudok
De már nagyon várom az új részeket
2010. január 13. 09:19
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Minden szereplõnek vittek valami jó szálat az életébe, ami felkeltette az érdeklõdésemet.
Damon nagyon szerette Katerinet. Az látszott az utolsó pár részben. Meg, hogy vissza is akarja hozni. Neki is van szíve... édes
Jeremy igen furán viselkedik az emlékezettörlés óta. Az õskutatásból gondolom rá fog jönni valamire.
Bonnie boszorkánysága meg nagyon üt. Számomra az egyik legjobb szál lett a sztoriban az övé.
Alaric meg igen érdekfeszítõ karakter. Kíváncsian várom mit hoznak ki belõle.
Még szerencse, hogy már nem kell sokat várni a folytatásra.
Damon nagyon szerette Katerinet. Az látszott az utolsó pár részben. Meg, hogy vissza is akarja hozni. Neki is van szíve... édes
Jeremy igen furán viselkedik az emlékezettörlés óta. Az õskutatásból gondolom rá fog jönni valamire.
Bonnie boszorkánysága meg nagyon üt. Számomra az egyik legjobb szál lett a sztoriban az övé.
2010. január 13. 10:57
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 13. - 09:19)
Minden szereplõnek vittek valami jó szálat az életébe, ami felkeltette az érdeklõdésemet.
Nem kell sokat várni????? még több, mint egy hét
Jeremy-vel kapcsolatban: abból a naplóból biztos rá kell jönnie valamire
Bonnie-t én is imádom!!! lehetne még néhány olyan gyertyás jelenete XD
Damon meg õrülten szereti Katherine-t, csak azt nem tudom, hogy mi történt Katherine miatt Damon és Stefan között. Mert nem lehet annyi az egész, hogy mindkettõvel lefeküdt és ezért akarja megölni vagy megbosszulni. Ott kell még valaminek lennie.
Alaric elég fura. Remélem nem fog kárt tenni Jenna-ban. Úgy mint Logan -.-
Brittany, hogy állsz a könyvvel?
2010. január 13. 12:17
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(LucafromHungary @ 2010. January 13. - 10:57)
Nem kell sokat várni????? még több, mint egy hét
Damon meg õrülten szereti Katherine-t, csak azt nem tudom, hogy mi történt Katherine miatt Damon és Stefan között. Mert nem lehet annyi az egész, hogy mindkettõvel lefeküdt és ezért akarja megölni vagy megbosszulni. Ott kell még valaminek lennie.
Belenéztem, de sajna még nem sikerült elkezdenem normálisan olvasni
Igyekszem vele, mert nagyon érdekel, csak túl sok a meló
2010. január 13. 12:18
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 11. - 12:00)
1x11 - Unpleasantville
Bocsi ezt elrontottam. Itt van kép az 1x11 Bloodlines és az 1x12 Unpleasantville részekbõl is Sebaj, a képek a lényegek nem?
2010. január 13. 13:32
LucafromHungary |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 13. - 12:18)
Itt van kép az 1x11 Bloodlines és az 1x12 Unpleasantville részekbõl is
ha nem szólsz, észre se veszem. teljesen mindegy, melyik epizód, csak rajta legyenek a kedvenc szereplõink
2010. január 13. 14:30
Na, szabad perceimbe elkezdtem olvasni a könyvet. Olyan furcsa, hogy ott Elena karaktere teljesen más mint a filmben. Ott õ a nagymenõ csaj, a suli királynõje... ráadásul szõke. Mondjuk mint már mondtam, valamilyen szinten jó, hogy nem teljesen ragaszkodik a sori a könyvhöz, csak az alapok ugyanazok.
2010. január 14. 19:15
LucafromHungary |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 13. - 14:30)
Na, szabad perceimbe elkezdtem olvasni a könyvet. Olyan furcsa, hogy ott Elena karaktere teljesen más mint a filmben. Ott õ a nagymenõ csaj, a suli királynõje... ráadásul szõke. Mondjuk mint már mondtam, valamilyen szinten jó, hogy nem teljesen ragaszkodik a sori a könyvhöz, csak az alapok ugyanazok.
látom belelendülték a cast képeinek felpakolásába nagyon helyes!
nekem a sorozatban jobban tetszik Elena, a könyvben akkora egy ***. Mármint ott õ a "raging bitch", nem a Katherine De Stefan a könyvben még jobb, ha ez lehetséges
azért jó, hogy változtattak, mert így két különálló történetünk van. az alap majdnem ugyanaz, de más a történet szála. nekem tetszik,hogy így csinálták.
és az is tetszik, hogy nem szõke a fõhõs
2010. január 16. 13:20
LucafromHungary |
alsó sor középsõ Paul
2010. január 16. 13:33
LucafromHungary |
1x13 Children of The Damned (nagyobb méretben még nincs )
milyen már Damon haja????
de Stefan
Katherine gyönyörû ruhája...
milyen már Damon haja????
de Stefan
Katherine gyönyörû ruhája...
1 felhasználónak tetszik:
TVD12
2010. január 16. 16:10
Itt van 2 webclip a Bloodlines-ból. Ian
http://www.youtube.com/watch?v=ZOWR-44YF5E
http://www.youtube.com/watch?v=f97nhHyuecQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZOWR-44YF5E
http://www.youtube.com/watch?v=f97nhHyuecQ
2010. január 16. 16:56
LucafromHungary |
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 16. - 16:08)
Szuper képek!
Annyira várom már a folytatást... tudják milyen képekkel lehet felcsigázni az érdeklõdésemet
Annyira várom már a folytatást... tudják milyen képekkel lehet felcsigázni az érdeklõdésemet
az biztos! és újra a szép régi ruhák, és végre Katherine-rõl is megtudhatunk többet!
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 16. - 16:10)
Ian
Bloodlines trailer
nekem az tetszik, amikor Elena kérdezi, hogy "Can I turst you?" és válaszol, hogy "...No." XD
Stefan meg ahogy a falhoz vágja a telefont
2010. január 18. 17:26
Salvatore Brothers
Esküszöm a két legszexisebb vámpír a filmtörténelemben :D:D
Na jó, azért nálam még mindig Angel / David Boreanaz vezet, de két ilyen jó pasit egy helyen
Esküszöm a két legszexisebb vámpír a filmtörténelemben :D:D
Na jó, azért nálam még mindig Angel / David Boreanaz vezet, de két ilyen jó pasit egy helyen
1 felhasználónak tetszik:
TVD12
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.