Johnny Depp azzal rótta le tiszteletét a tragikus sorsú sztár elõtt, hogy saját szigete egy részét róla nevezte el.
Johnny Depp még évekkel ezelõtt vett egy 45 hektáros, Little Hall’s Pond Cay nevû szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza a családjával a lesifotósok elõl.
– Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elõl – mesélte Depp egy interjúban. – Itt minden teljesen nyugodt.
A kis szigetnek öt strandja van, és a sztár mindegyiknek nevet adott. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról Paradis-nak nevezte el, a másik kislányáról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackrõl, a negyedik pedig mentoráról, Marlon Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói mûfaj megteremtõje volt. A sztár Heath Ledgerrõl sem feledkezett meg: az egyik szakasz a tragikus sorsú színész nevét viseli.
Depp tiszteleg Heath Ledger emléke elõtt
2009. június 04. 12:31
jó lehet, ha valakinek van egy saját szigete..
2009. június 07. 17:14
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. June 4. - 12:31)
jó lehet, ha valakinek van egy saját szigete..
Szerintem is kedves volt Johnny-tól.
Ja, én is szívesen elfogadnék egy saját szigetet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: