Starity

Megan Fox a fû mellett van

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. július 08. 13:14 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2009. July 8. - 12:57)
Talán nem kéne reagálni. wink.gif Olyan nehéz megállni?

Aha
2009. július 08. 13:31 #22
- törölt felhasználó -    
Szerintem hagyjátok már abba Megan fikázását. Másról se szól már ez a topic minthogy mindenki fújjogat Meganra. Nem lehet mindenki kedvence, de szerintem ettõl még nem kéne ocsmárolni. Én sem kezdem szidni itt pl. Robert Pattinsont, vagy Miley Cirust pedig ki nem állhatom õket.

Brittany20 fogjunk össze, mert úgy látom itt csak mi ketten szeressük Megant beer.gif
2009. július 08. 13:51 #23
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(hanita @ 2009. July 8. - 12:31)
Szerintem hagyjátok már abba Megan fikázását. Másról se szól már ez a topic minthogy mindenki fújjogat Meganra. Nem lehet mindenki kedvence, de szerintem ettõl még nem kéne ocsmárolni. Én sem kezdem szidni itt pl. Robert Pattinsont, vagy Miley Cirust pedig ki nem állhatom õket.

Brittany20 fogjunk össze, mert úgy látom itt csak mi ketten szeressük Megant beer.gif

Oké, összefoghatunk! biggrin.gif wink.gif
Egyébként még Necros is velünk van, ahogy kivettem a szavaiból...
Mindenesetre én az ilyenek felett elsiklok, mert szeritnem tök felesleges valakinek a kedvencén vitázni. Én õt szeretem, mások másokat. Szerintem ez normális. Az számomra is érthetetlen, hogy miért kell folyamatosan Megan-t fújolni, mikor mi se tesszük más kedvenceivel ezt. Megan jelenleg egy folyamatosan középpontban lévõ jelenség. Tényleg az a celeb, akit vagy lehet utálni vagy lehet szeretni. Ennyi. A véleménynyílvánítás szabad, csak nem egymás ellen kéne ugrani folyamatosan.
2009. július 08. 14:06 #24
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Annyira felesleges háborúzgatni. Meg kellene állni, hogy nem kommentelünk olyan topicba, ami nem is érdekel, vagy ha igen, akkor úgy írunk, hogy ne sértsünk meg másokat. Tudom nehéz, de hátha.
Egyébként valószínûleg a világsajtónak ez a célja Megannal kapcsolatban. Gyakorlatilag napok óta körülötte forog a fórum, a modik vele dolgoznak a legtöbbet, jó PR-ja van a csajnak. biggrin.gif
2009. július 08. 14:16 #25
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(nozso13 @ 2009. July 8. - 13:06)
Annyira felesleges háborúzgatni. Meg kellene állni, hogy nem kommentelünk olyan topicba, ami nem is érdekel, vagy ha igen, akkor úgy írunk, hogy ne sértsünk meg másokat. Tudom nehéz, de hátha.
Egyébként valószínûleg a világsajtónak ez a célja Megannal kapcsolatban. Gyakorlatilag napok óta körülötte forog a fórum, a modik vele dolgoznak a legtöbbet, jó PR-ja van a csajnak. biggrin.gif

És leszögezném, hogy nem én forgatom körülötte a fórumot, mert mióta annyian rámszálltak nem is teszek fel híreket róla... wink.gif
Pedig a PR meló általában az én reszortom volt a suliban is. biggrin.gif
2009. július 08. 14:24 #26
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Brittany20 @ 2009. July 8. - 13:16)
És leszögezném, hogy nem én forgatom körülötte a fórumot, mert mióta annyian rámszálltak nem is teszek fel híreket róla...  wink.gif

Jajj nem is Rád szerettem volna célozni, az egész internetre, televízióra és írott sajtóra gondoltam. smileeee.gif
2009. július 08. 14:29 #27
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(nozso13 @ 2009. July 8. - 13:24)
Jajj nem is Rád szerettem volna célozni, az egész internetre, televízióra és írott sajtóra gondoltam. smileeee.gif

Okés, sejtettem. smileeee.gif Én meg csak felvilágosítás szinten írtam tongue.gif
2009. július 08. 14:30 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. July 8. - 13:51)
Oké, összefoghatunk!  biggrin.gif  wink.gif
Egyébként még Necros is velünk van, ahogy kivettem a szavaiból...
Mindenesetre én az ilyenek felett elsiklok, mert szeritnem tök felesleges valakinek a kedvencén vitázni. Én õt szeretem, mások másokat. Szerintem ez normális. Az számomra is érthetetlen, hogy miért kell folyamatosan Megan-t fújolni, mikor mi se tesszük más kedvenceivel ezt. Megan jelenleg egy folyamatosan középpontban lévõ jelenség. Tényleg az a celeb, akit vagy lehet utálni vagy lehet szeretni. Ennyi. A véleménynyílvánítás szabad, csak nem egymás ellen kéne ugrani folyamatosan.

Lehet Necros is mellettünk áll, de én úgy veszem észre még mindig azok vannak sokaságban akik ki nem állhatják Megant. Leszögezem engem ez nem zavar, de az, hogy már megállás nélkül szidják az már egy csöppecskét igen. Jó, tudom én is fújjogtam eleget egy másik topicban Loláról, amit mára már meg is bántam, mert a Lola rajongóknak is biztos sz@r volt, hogy én ott fújjogtam rá. Akkor inkább maradtam volna csendben. blush.gif
2009. július 08. 14:35 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. July 8. - 14:16)
És leszögezném, hogy nem én forgatom körülötte a fórumot, mert mióta annyian rámszálltak nem is teszek fel híreket róla...  wink.gif

Pedig én szívesen olvasnék friss híreket Meganról. Úgy hogy én várom továbbra is a friss infókat ide Brittany. Másokkal meg szerintem ne foglalkozz wink.gif
2009. július 08. 14:36 #30
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(hanita @ 2009. July 8. - 13:35)
Pedig én szívesen olvasnék friss híreket Meganról. Úgy hogy én várom továbbra is a friss infókat ide Brittany. Másokkal meg szerintem ne foglalkozz wink.gif

Kösz hanita! Jó fej csajszi vagy wink.gif
2009. július 08. 14:49 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. July 8. - 14:36)
Kösz hanita! Jó fej csajszi vagy  wink.gif

Ó, köszi, aranyos vagy blush.gif mások sajnos nem így gondolják, na de ez nem is ide tartozik. Egyébként te is jó fej vagy wink.gif
2009. július 08. 14:56 #32
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hanita csak jó fej lehetsz ha szereted Jensen Ackles-t és Jared Padalecki-t tongue.gif tongue.gif wink.gif
2009. július 08. 15:05 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet(hanita @ 2009. July 8. - 14:49)
Ó, köszi, aranyos vagy blush.gif mások sajnos nem így gondolják, na de ez nem is ide tartozik. Egyébként te is jó fej vagy wink.gif

Hanita veled senkinek sincs semmi baja az ég világon, egyszerûen csak az van, hogy vannak a fanok és vannak az anti fanok, mint pl én is. Én nem szoktam beírni az ilyen topikokba, de ez már annyira röhejes, hogy minden pár sort feltesz róla Brittany, ha valakit annyira érdekel, megkeresi neten. Én is tudnék mindennap híreket tenni a WWE Divákról meg a pankrátorokról, de a kutyát nem érdekelné...és nem is érdekli, jó téged talán igen, de mi csak ketten vagyunk...Érted?
2009. július 08. 15:10 #34
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 8. - 14:05)
Hanita veled senkinek sincs semmi baja az ég világon, egyszerûen csak az van, hogy vannak a fanok és vannak az anti fanok, mint pl én is. Én nem szoktam beírni az ilyen topikokba, de ez már annyira röhejes, hogy minden pár sort feltesz róla Brittany, ha valakit annyira érdekel, megkeresi neten. Én is tudnék mindennap híreket tenni a WWE Divákról meg a pankrátorokról, de a kutyát nem érdekelné...és nem is érdekli, jó téged talán igen, de mi csak ketten vagyunk...Érted?

Nem hiába nem is raktam fel az utóbbi idõben híreket... az elején úgy gondoltam, hogy ez egy szabad fórum, és az olvassa el, akit érdekel. Ha nem, hát nem. Engem érdekel, és megkeresem a neten. De tényleg nem lehetne abbahagyni ezt az egymásra fújást?
2009. július 08. 15:22 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. July 8. - 15:10)
Nem hiába nem is raktam fel az utóbbi idõben híreket... az elején úgy gondoltam, hogy ez egy szabad fórum, és az olvassa el, akit érdekel. Ha nem, hát nem. Engem érdekel, és megkeresem a neten. De tényleg nem lehetne abbahagyni ezt az egymásra fújást?

De, már belekzdtem a NAGY projektbe, az leköt majd! gonosz.gif
2009. július 08. 15:41 #36
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 8. - 15:22)
De, már belekzdtem a NAGY projektbe, az leköt majd!  gonosz.gif

Hajaj, CanDee... lesznek itt még problémák. biggrin.gif
2009. július 08. 15:42 #37
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet(hanita @ 2009. July 8. - 14:35)

Ezt szerintem úgy lehetne megoldani, hogy az Off topicba létrehoztok egy Megan Fox totyikot, és oda raktok friss híreket, pletykákat, etc. De olyan sose lesz, hogy azt se szállnák meg. rohog.gif
2009. július 08. 15:53 #38
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én csak azt nem értem , ha valaki utálja , és el sem bírja viselni ezt a csajt ,akkor minek jön ide veszekedni ? ! blink.gif

Komoly nem értem , ha én nem bírok valakit elviselni nem is olvasom el róla a cikkeket , ez szerintem egyszerû dolog dry.gif

Ha olyan topic nyílik amit nem tudtok elviselni akkor csak lépjetek át rajta , egy csomó veszekedéstõl megóv majd mindenkit ( ez szerintem jó tanács , próbáljátok megfogadni ) wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Brittany20, Necros
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!