Starity

Elhunyt Michael Jackson

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 26. 19:36 #61
- törölt felhasználó -    
Számomra még most is felfoghatatlan sad.gif
Rest In Peace, Michael sad.gif
2009. június 26. 23:44 #62
bencsmark
bencsmark
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.12.08.
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 21268
Offline offline
Sajnos semmi újat nem tudok hozzátenni,de ezt õszintén mondom!

Nagyon tehetséges volt,viszont a munkássága élni fog tovább!

Nyugodjék békében! R.I.P.
2009. június 27. 00:19 #63
Leo
Leo
·٠•●•٠·
 
Státuszhö?
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.03.20.
Hozzászólás: 6474
Csatolások: 46883
Azonosító: 4729
Offline offline
angel2.gif
2009. június 27. 01:04 #64
- törölt felhasználó -    
Én megéreztem. Láttam róla egy képet és arra gondoltam hogy meghalt, aztán átkapcsoltam az Rtl teletextre és ott olvastam hogy tényleg meghalt. Elõszõr felsem fogtam , egész hihetettlen volt. De azért nyugodjék békében!
2009. június 27. 07:48 #65
Pali20
Pali20
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.04.14.
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 93095
Offline offline
Én kínában vagyok itt folyamatosan ez van a tv-ben, nem tudom elhinni hogy meghalt.

Nyugodjon békében! cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
2009. június 28. 12:58 #66
- törölt felhasználó -    
Új boncolást kérhet Michael Jackson családja
2009. június 27.

Egyre több találgatás jelenik meg arról, hogy a csütörtökön elhunyt popsztár, Michael Jackson halálát esetleg gyógyszerfüggõség okozhatta. Elõször névtelenül nyilatkozó családtagok beszéltek arról, hogy az énekes túl sok fájdalomcsillapítót szedett, majd több ismerõse ezt tagadta. A rendõrségen jelentkezett Jackson orvosa, akit ki akarnak kérdezni az énekes haláláról, de egy idõre eltûnt. Az orvosszakértõi boncolást már elvégezték, és kiadták az énekes holttestét a családjának. Jesse Jackson emberjogi aktivista azonban jelezte, a család új boncolást kér.

Kiadták a családnak helyi idõ szerint péntek este Michael Jackson holttestét miután elvégezték a boncolást - közölte a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet szóvivõje, Ed Winter. Hozzátette, a hozzátartozók az intézet elõtt összegyûlt fotósok hadát elkerülve érkeztek Jackson földi maradványaiért. A szóvivõ nem részletezte, hogy a holttestet hová vitték tovább, a temetéssel kapcsolatban egyelõre nem szivárgott ki semmilyen információ.

Jesse Jackson tiszteletes, emberjogi aktivista, aki a Los Angeles Times értesülései szerint pénteken találkozott a Jackson családdal, arról nyilatkozott szombaton, hogy Jacksonék elképzelhetõ, hogy újabb boncolást szeretnének elvégeztetni, miután kérdések merültek fel bennük az énekes halála miatt. A család állítólag független szakértõk bevonásával vizsgáltatná meg a holttestet. A Los Angeles megyei halottkém hivatala végezte az elsõ boncolást, ám a halál okát még nem állapították meg biztosan, mert bizonyos toxikológiai vizsgálatok még nem fejezõdtek be.

Kételyek

A Los Angeles-i rendõrség most megpróbál beszélni Michael Jackson személyi orvosával, Conrad Murray-vel. Õ tartózkodott az énekes mellett, amikor a popsztár rosszul lett, és megpróbálta újraéleszteni Jacksont. Jesse Jackson szerint ugyanakkor a családban némi kétely merült fel az orvossal kapcsolatban.

"Mikor érkezett az orvos? Mit csinált? Beinjekciózta õt? És ha igen, akkor mivel?" - tette fel a kérdéseket a tiszteletes. "Járt-e kétszer a helyszínen? Használt-e Demerolt? Ez egy nagyon erõs gyógyszer. Egyszer adták be neki? Kétszer kapott belõle?" - folytatta a kérdéseket Jesse Jackson. A rendõrség ugyanakkor azt állítja: nincs bizonyíték arra, hogy Michael Jackson Demerolt vett volna be a halála elõtt. A halottkém hivatala ugyanakkor annyit közölt, hogy receptre felírt orvosságokat szedett be a popsztár.

A csütörtökön elhunyt Michael Jackson boncolási eredményei még nem ismertek, de a Los Angeles Times már Jackson túlzott gyógyszerfüggõségérõl írt szombaton. "Tudjuk, hogy felírtak neki gyógyszereket" - mondta Craig Harvey, a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivõje egy sajtótájékoztatón. Szerinte azonban további tesztekre van szükség, ezen belül egy hat hetet igénylõ toxikológiai vizsgálatra is, hogy kiderüljön, ezeknek van-e bármi köze az énekes halálához.

Túlzott gyógyszerfogyasztásról cikkeznek a lapok

Conrad Murray kardiológus - akit a Los Angeles-i rendõrség egy ideig hiába keresett - volt az énekes személyes orvosa, tanácsadója már három éve. Az orvos végül maga jelentkezett a rendõrségen, de csak ügyvédje jelenlétében hajlandó tanúvallomást tenni. Azóta a rendõrség lefoglalta az orvos autóját is. "Tartalmazhat olyan gyógyszereket és bizonyítékokat, ami segíthet az orvosszakértõnek megállapítani a halál okát" - mondta a rendõrség szóvivõje a Los Angeles Timesnak. A rendõrség azonban közölte: az orvos nem a nyomozás célpontja, nem tekintik gyanúsítottnak.

Több lapban megjelent, hogy Michael Jackson túlzott gyógyszerfogyasztásba halt bele, de egyelõre semmilyen bizonyítékot nem találtak erre a hatóságok. Azok, akik részt vettek a tervezett brit turné elõkészítésében, szintén Jacko tisztaságát támasztják alá. Szerintük az olykor hat órásra nyúló próbák és a hosszas megbeszélések alkalmával sem látszott egyszer sem az énekesen, hogy drogot fogyasztott volna. Egy Jackót ismerõ másik orvos szerint sem szedett fájdalomcsillapítókat vagy nyugtatókat az énekes.

A drogfüggõséget a koncertszervezõ cég vezetõje, Randy Phillips is kizárja. Mint mondta, "nem vagyok doktor, de sok-sok találkozóm volt már Jackóval, és mindig hihetetlenül tiszta volt".

Egy másik volt munkatársa szerint viszont Jackson gyakran panaszkodott izomfájdalmakra és -görcsökre, mivel a színpadon igen komoly koreográfiát adott elõ, amire sokat kellett edzenie. Ezért egy Demerol nevû gyógyszert, morfiumot és egyéb szereket használt. "Félelmetes mennyiséget vett be ezekbõl a narkotikumokból, de nagyon jól bírta a hatásukat" - mondta a névtelenséget kérõ volt munkatárs a lapnak.

Tragikus csütörtök

Csütörtök dél körül állt meg Michael Jackson szíve Los Angeles-i otthonában. Egy nevét meg nem adó férfi hívta a 911-es segélyhívószámot, aki azt mondta a telefonba: "Nem lélegzik. Nem lélegzik. Megpróbáljuk lélegeztetni." Ekkor már Jackson mellett volt az orvosa is, aki a mentõk kiérkezésekor épp újraéleszteni próbálta az énekest.

Phillips, a koncerszervezõ cég vezetõje azt mondta a lapnak, amikor az orvos megtudta, hogy sztárbetege elhunyt, "teljesen összezavarodott, alig tudott beszélni". Maga Jackson akarta korábban Murrayt maga mellett tudni, mint személyi orvosát. "Michael maga mondta nekem, hogy megbízik ebben az emberben" - mondta Phillips. A cég az orvosnak szerinte nagy összeget fizetett volna, hogy a londoni koncertekre is kísérje el Jackót. A doktor eljárt a próbákra is, és "úgy tûnt, nagyon törõdik Michaellel" - tette hozzá Phillips.

A Los Angeles Times szerint a mentõkhöz 12:26-kor érkezett be a telefohívás Jackson otthonából. Mikor a mentõk kiérkeztek hozzá, már nem lélegzett - írta a lap Steve Ruda mentõparancsnokra hivatkozva. Az újság szerint Jackson már a mentõk kiérkezésekor kómában volt: az orvosok megpróbálták újraéleszteni, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték. Az énekes halálát két órával késõbb, 14:26-kor állapították meg - írta a Los Angeles Times kórházi forrásokra hivatkozva.


Újabb boncolást követel Michael Jackson családja
2009. június 28.

Michael Jackson csütörtökön bekövetkezett halálának bizonytalan körülményei miatt az énekes családja újabb boncolást követel. A tmz.com nevû internetes oldal szerint a vizsgálat már megkezdõdött. A hétvégén kihallgatták az énekes személyi orvosát, akinek vallomása a rendõrség szerint elõ fogja segíteni a nyomozást.

Azonnali második boncolást követel a csütörtökön elhunyt énekes, Michael Jackson családja. A tmz.com nevû internetes oldal a család egy közeli ismerõsére hivatkozva azt állítja, hogy a vizsgálat már meg is kezdõdött. Csak négy-hat hét múlva várhatók pontos vizsgálati eredmények, ugyanakkor az énekes halálának körülményeirõl még mindig sok a megválaszolatlan kérdés - tolmácsolta a család véleményét Jesse Jackson, amerikai emberjogi aktivista, a család bizalmasa.

A Los Angeles-i rendõrség a hétvégén terjedelmes interjút készített az énekes orvosával, Conrad Murray kardiológussal, aki az elmúlt három évben Jackson személyi orvosa volt - írja a BBC. Az orvos olyan információkkal szolgált, amelyek elõ fogják segíteni a nyomozást - idézte a rendõrség szóvivõjét a a lap. Murray szóvivõje megerõsítette a korábbi hírt, amely szerint az orvost nem kezelik gyanúsítottként az ügyben.

A halottkémek egyik szóvivõje szerint Michael Jackson "néhány felírt gyógyszert" szedett, de nem nevezte meg, melyek azok. Megerõsítetlen forrásokra hivatkozva a BBC azt állítja, hogy az énekes rendszeres napi adagban szedte a Demerol nevû fájdalomcsillapító szert.

Az elsõ boncolást a Los Angeles megyei halottkém hivatala végezte, ám a halál okát még nem állapították meg biztosan, mert bizonyos toxikológiai vizsgálatok még nem fejezõdtek be. A holttesten nem találtak külsérelmi nyomokat, és olyan jeleket sem, amelyek bûncselekményre utalnának. Jackson fivére, Jermaine Jackson csütörtökön azt mondta, hogy szívmegállás okozta az énekes halálát. Michael Jackson testét pénteken este adták át a családnak.

Csütörtök dél körül állt meg Michael Jackson szíve Los Angeles-i otthonában. Egy nevét meg nem adó férfi hívta a 911-es segélyhívószámot, aki azt mondta a telefonba: "Nem lélegzik. Nem lélegzik. Megpróbáljuk lélegeztetni." Ekkor már Jackson mellett volt az orvosa is, aki a mentõk kiérkezésekor épp újraéleszteni próbálta az énekest.

A Los Angeles Times szerint a mentõkhöz 12:26-kor érkezett be a telefonhívás Jackson otthonából. Mikor a mentõk kiérkeztek hozzá, már nem lélegzett - írta a lap. Az újság szerint Jackson már a mentõk kiérkezésekor kómában volt: az orvosok megpróbálták újraéleszteni, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték. Az énekes halálát két órával késõbb, 14:26-kor állapították meg - írta a Los Angeles Times.

forrás: origo.hu
2009. június 28. 14:13 #67
Mr. Hollywood
Mr. Hollywood
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.10.
Hozzászólás: 181
Csatolások: 245
Azonosító: 11932
Offline offline
Elkezdõdött…

A kérdés lehetne akár költõi is, de miért van az, hogy, ha egy szupersztár tragikus hirtelenséggel meghal, akkor azonnal jönnek a spekulációk. Miért halt meg? Mitõl halt meg? Ki a felelõs? Újraboncolást!, mert nem bízunk a Los Angeles megyei halottkém hivatalában, stb.

Az egész világ számára ismert volt Michael Jackson nem mindennapi életvitele, és életstílusa: plasztikai mûtétek, pigment hiány betegsége, oxigénsátor, az arcot felismerhetetlenségig eltakaró maszk, tolószék, stb. Mindenkit váratlanul ért a hirtelen halála, de én speciel nem kezdtem ”összeesküvés-elméleteket” gyártani a haláláról.
Elfogadtam a tényt, hogy 50 évesen hosszantartó betegség után (ami nem feltétlen vezethetett volna a halálához, de nem is volt kizáró ok) elhunyt.

Tanúi lehetünk a Jacko Halálüzlet beindulásának. Botránkoztassuk meg a rajongókat kitalált, vagy sokak számára idegen feltevésekkel, és ezzel növeljük újságunk eladási példányszámát, újra ébresszük fel a Michael Jackson iránti rajongást, ezzel növelve a DVD, és CD eladásokat (Karácsonyra megkaptam a Monnwalker-t, aminek az akkori ára kb: 1000 Ft. volt, a mai lista ár a különbözõ netes DVD értékesítési csatornákon kb: 3000 Ft.), írjunk könyvet Michael Jacksonról (Michael Jackson testõre voltam, Michael Jackson testvére voltam, … manager-e voltam, … orvosa voltam, stb.)

Kezdek undorodni az egésztõl. Tisztában vagyok vele, hogy egy, a világot megosztó személy halála igen kifizetõdõ üzlet, mégis úgy gondolom, hogy mindezt meg lehetett volna oldani botrányok (várom azt a nõt, vagy azokat a nõket, akiknek gyereke született Michael Jackson-tól titokban), hangzatos szalagcímek, és különös kérdések nélkül.

Lassan megindulhat, vagy már el is kezdõdött a versengés, hogy melyik televíziós társaság fogja megkapni Jacko temetésének a közvetítési jogait. Egy ilyen médiafelhajtás után joggal gondolhatjuk, hogy nézettségi rekordokat fog dönteni a mûsor (megelõzve az Oscar-t is).

Meghalt nem 1 világsztár, hanem meghalt Michael Jackson, akinek a neve egy fogalom, egy korszak, egy jelenség. Örökké élni fog, és ezek után csak remélni tudom, hogy nyugodtan.
2009. június 28. 14:44 #68
Leo
Leo
·٠•●•٠·
 
Státuszhö?
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.03.20.
Hozzászólás: 6474
Csatolások: 46883
Azonosító: 4729
Offline offline
Melyik volt a Jacko legutolsó videoklipje? You Rock My World?
2009. június 28. 16:53 #69
- törölt felhasználó -    
^ a "Cry" szintén a 2001-es albumról, de õ maga nem szerepelt benne...
2009. június 28. 21:00 #70
- törölt felhasználó -    
ezt még mindig nem akarom elhinni hogy nincs többé sad.gif cry.gif
2009. június 28. 21:18 #71
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Idézet(inspiredboy @ 2009. June 28. - 15:53)
^ a "Cry" szintén a 2001-es albumról, de õ maga nem szerepelt benne...

nagy kár mert nagyon jó szám sad.gif
2009. június 30. 11:59 #72
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥
 
StátuszBlood On The Dance Floor
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.06.14.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Offline offline
a Blikknek az olalán olvastam, hogy leforgatta utolsóklippjét az elmúlt 1-2 hónaõba kb.
Júli 15-én fog kijönni elvileg.
2009. június 30. 18:53 #73
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.20.
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Offline offline
Istenem!
Én pont nyaraláson voltam mikor megtudtam....
Mikor elõször meghallottam fel sem fogtam...jobbanmondva el sem hittem, így akkor még nem is sírtam...
Aztán mikor folyamatosan jöttek minden adón a megemlékezések meg minden egyszerûen olyan erõvel tört ki rajtam a sírógörcs...komolyan mondom sok szomorú élmenyem volt már meg minden de így, ennyire görcsösen, ennyire szívbõl még életemben nem sírtam. Furcsa mert nem is ismertem mármint személyesen és mégis úgy sírtam mintha egy közeli rokonomat veszítettem volna el.

Hát nem furcsa hogy mikor megismersz és megszeretsz valakit nem is gondolsz arra hogy egyszer majd elveszíted...és mikor hirtelen megtörténik fel sem tudod fogni mi is történt, hogy nincs többé.

R.I.P. Michael Jackson az életben nem lesz még egy akkora kedvencem mint te voltál.
You'll be in my heart!!
2009. június 30. 18:59 #74
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme
 
StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.02.22.
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Offline offline

SZIA DIJJA!!!!!!!!

Már nem tudtam hol vagy, vagy mi van? mellow.gif

(Amúgy fent vagy a michaeljackson.hu fórumában?)

2009. június 30. 20:26 #75
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Beindultak a pletykák is... Elvis-szel él valahol, már két éve meghalt és egy hasonmás jelent meg helyette, stb... dry.gif
2009. június 30. 20:30 #76
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Idézet(Necros @ 2009. June 30. - 19:26)
Beindultak a pletykák is... Elvis-szel él valahol, már két éve meghalt és egy hasonmás jelent meg helyette, stb... dry.gif

Jaja, és hogy Magyarországon vagy Mexikóban bújkál omg.gif
2009. június 30. 22:42 #77
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.20.
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Offline offline
Idézet(Éowyn @ 2009. June 30. - 18:59)
SZIA DIJJA!!!!!!!!

Már nem tudtam hol vagy, vagy mi van?  mellow.gif

(Amúgy fent vagy a michaeljackson.hu fórumában?)


Szia!
õõ egy hete mentem el egyet a Balcsira ma jöttem haza azért nem tudtam frissíteni Michael adatlapját például. Szóval a lehetõ legrosszabbkor jött a hír. sad.gif
Nem, nem vagyon fent a fórumon, de meg fogom nézni! wink.gif


Trinny: én még örülnék is ha így lenne...úgyértem mégis csak jobb volna ha azért nem hallanánk felõle mert mondjuk visszavonul, de legalább él, mint így hogy még szeretett is volna visszajönni de már nincs többé... cray.gif cray.gif cray.gif
2009. július 01. 17:10 #78
fuge7
fuge7
Dódika
 
StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.23.
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Offline offline
Idézet(dijja @ 2009. June 30. - 17:53)
Én pont nyaraláson voltam mikor megtudtam....


én is éppen a Balatonon voltam, indultunk le reggelizni, amikor a fél 8-as hírekben bemondták... sad.gif

King of Pop, rest in peace! cray.gif
2009. július 02. 19:17 #79
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
omg.gif http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/jack...pterben/2105437
2009. július 02. 19:26 #80
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme
 
StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.02.22.
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Offline offline

Nem holnap és nem Neverlanden lesz a ravatal.
Staples Center, kedd - itt lehet tõle majd búcsút venni (stadion)
Most mondják a CNN-en.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!