Laptopra net
2009. június 27. 22:21
|
|
Darfarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.03. Hozzászólás: 154 Csatolások: 1532 Azonosító: 68102 offline
|
Ma vettem egy laptopot, de nem tudom hogyan állítsam be, hogy legyen netem. Itthon van net és a rendes gépemrõl tudok netezni, de hogy tudom megoldani, hogy a laptopról is tudjak netezni? Így tesómmal együtt tudnánk gépezni. Valaki segítsen. Nem értek hozzá. Mit kell csinálnom? Hogyan tudom beállítani. Elõre is köszi a választ.
2009. június 28. 05:52
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Routert kell venned. Meg ha kell akkor keresel valakit aki ért hozzá. És azzal meglehet osztani a netet 4 felé.
2009. június 28. 16:46
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Idézet(Darfar @ 2009. June 27. - 21:21)
Ma vettem egy laptopot, de nem tudom hogyan állítsam be, hogy legyen netem. Itthon van net és a rendes gépemrõl tudok netezni, de hogy tudom megoldani, hogy a laptopról is tudjak netezni? Így tesómmal együtt tudnánk gépezni. Valaki segítsen. Nem értek hozzá. Mit kell csinálnom? Hogyan tudom beállítani. Elõre is köszi a választ.
Szia igen, vegyél routert!!! Ha rám hallgatsz vegyél ilyet! http://www.ipon.hu/webshop/product/linksys_wrt54gl/7168
Egyébként nagyon szívesen segítek beállítani!
2009. június 28. 19:31
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(csabi1984 @ 2009. June 28. - 15:46)
Szia igen, vegyél routert!!! Ha rám hallgatsz vegyél ilyet! http://www.ipon.hu/webshop/product/linksys_wrt54gl/7168
Vagy Netgear-t, D-Link-et, TP-Link-et...
Számos router közül válogathatsz, nem feltétlenül a legdrágább a legjobb.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
A Superman sztárját kiakasztotta a Supergirl pohara
A Superman sztárját kiakasztotta a Supergirl pohara
Eléggé érdekesen fest a pohár...