Synopsis: An epic adventure about a global cataclysm that brings an end to the world and tells of the heroic struggle of the survivors. Source: IMDB
Cast: John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson, Amanda Peet, Morgan Lily, Danny Glover, Oliver Pratt...
2012 (2009)
2009. július 02. 04:47
WarriorXTRMN8Rvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.06. Hozzászólás: 368 Csatolások: 936 Azonosító: 97971 offline |
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. november 09. 09:14
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Na ez a film az igazán várós. Tuti mozi, már csak a látvány miatt.
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc
2009. november 09. 10:05
jaja... meg élõben is láthatjuk majd 2012 decemberében...
2009. november 19. 08:51
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A látvány már a képeken is magáért beszél.
A vége pedig hatalmas... Már nem a Mount Everest a világ legmagasabb pontja... hanem Afrika. Pff... kicsit mozogtak a földlemezek 1 év 1 nap 27 nap... fura volt ez így hallani... na meg az idióta "elnökhelyettes pali"... mi a fene lehet 8854 méter? Na mégis mi! Pff.. na jó õ idegesített a filmbe. Tipikusan az az alak, akit bele kéne dobni a cunami által sodort víztömegbe.
2009. november 19. 10:28
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
Nah. A filmet kár volt megcsinálni.Megint csináltak egy banális és gyengén kidolgozott storyra alapuló, látvány filmet.A trükkök jók,de ennyi.Én nem nézem meg moziba a tuti.Letöltöttem végig szenvedtem...De ezért pénzt véleményem szerint kár kiadni.
2009. november 19. 10:30
Idézet(Hiro @ 2009. November 19. - 10:28)
Nah. A filmet kár volt megcsinálni.Megint csináltak egy banális és gyengén kidolgozott storyra alapuló, látvány filmet.A trükkök jók,de ennyi.Én nem nézem meg moziba a tuti.Letöltöttem végig szenvedtem...De ezért pénzt véleményem szerint kár kiadni.
A letöltött verzió nekem se jött át. Én is megnéztem kedden és ugyanez volt a véleményem mint neked. Aztán tegnap este elcipelt moziba a barátom, hogy nézzük meg... feljebb láthatod, hogy a véleményem is megváltozott!!! A film moziban élvezhetõ, oda lett kitalálva! Ott el tudsz siklani a látványelemek mellett a filmes romantikus elvált szülõs kliséken! Én mindenképpen javasolám hogy nézd meg széles vásznon, jó hangzással.
2009. december 07. 00:18
montanawebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 72 Csatolások: 114 Azonosító: 61487 offline |
Idézet(bogi0211 @ 2009. December 6. - 19:42)
én mondjuk a mostani 2012.öt még nem láttam.. de a 2008.as az olyan dög unalmas film.. alig történik benne vmi:D
Az újon nem fogsz unatkozni.
2011. január 13. 21:29
Sok helyen kritikákat olvastam..féltem is megnézni.Kellemeset csalódtam.Nekem nagyon tetszett ez a film
Jó volt látni a világvégét egy rendes normális család és a tudósok szemszögéből.
Jó volt látni a világvégét egy rendes normális család és a tudósok szemszögéből.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.