Fórum Hiba?
2014. március 04. 20:05
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Ahányszor olyan fórumra megyek ahol képek vannak a gépem elkezdi letölteni őket. Mivel van ahol vagy száz kép van le is fagy az egész laptop. Gondolom nem rendszerhiba,de mégis mi lehet? Mit tudnék vele csinálni?
2014. március 04. 20:28
Idézet (deaddreamer @ 2014.03.04. 20:05)
Ahányszor olyan fórumra megyek ahol képek vannak a gépem elkezdi letölteni őket. Mivel van ahol vagy száz kép van le is fagy az egész laptop. Gondolom nem rendszerhiba,de mégis mi lehet? Mit tudnék vele csinálni?
Nem lehet, hogy egy bővítmény a böngésződhöz? Vagy nem töltöttél le mostanában programot, amivel lejött valami más is? Hasonló dolgok nálam ebben e két esetben fordultak elő, csak nekem nem képekkel, hanem letöltésekkel. Ha pl felmentem deviantartra, elkezdett leszedni dolgokat, és kiderült, hogy egy próbaverziós programmal egy időben sikerült leszednem valamit.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. március 04. 20:37
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2014.03.04. 20:28)
Nem lehet, hogy egy bővítmény a böngésződhöz? Vagy nem töltöttél le mostanában programot, amivel lejött valami más is? Hasonló dolgok nálam ebben e két esetben fordultak elő, csak nekem nem képekkel, hanem letöltésekkel. Ha pl felmentem deviantartra, elkezdett leszedni dolgokat, és kiderült, hogy egy próbaverziós programmal egy időben sikerült leszednem valamit.
erre gondoltam én is. De azokat a netes bővítményeket töröltem, kivéve az Adblock Plust.
2014. március 04. 20:47
Idézet (Bessie @ 2014.03.04. 19:57)
két napja ezt a hibát vettem észre. A fórumon, a hozzászólásokban jelennek meg ezek a linkek. Most nem tudom hogy az oldal hibája, vagy én szedtem össze valami vírust? Átfuttattam a teljes gépdiagnosztikát, de az mindent rendben talált.
Ez a problémája volt TheDanush-nak is pár hete. (nem tudom, hogy sikerült-e neki megoldani) Sajnos az ilyen hirdetések folyton előjönnek nálam is.
2014. március 04. 21:23
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2014.03.04. 20:47)
Ez a problémája volt TheDanush-nak is pár hete. (nem tudom, hogy sikerült-e neki megoldani) Sajnos az ilyen hirdetések folyton előjönnek nálam is.
ezért jó ez a bővítmény, mert nem tölti be. Imádom ezt a progit. Már a t*köm ki van a sok felbukkanó reklámmal.
2014. március 04. 22:29
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2014.03.04. 20:28)
Köszönöm szépen, megnézem.
2014. március 06. 11:16
BessieJung Kook |
Időközben kiderítettem mi volt a gond. Az egyik kiegészítővel jött a nav-links, amiatt voltak ezek a hibák. Ha minden igaz a Plus HD kiegészítővel töltöttem le. Azt eltávolítottam, viszont meghagytam az azóta nagyon jó NoScript-et.
idone
2014. március 07. 20:15
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline |
hello
bocsánat a zavarásért de nem tudok a bemutatkozásnál képet felrakni és nem engedi meg
bocsánat a zavarásért de nem tudok a bemutatkozásnál képet felrakni és nem engedi meg
2014. március 08. 08:35
Bogeszka20Beautypeagentfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline |
Sziasztok!
Lassan már két hónapja,hogy az általam szerkesztett adatlapjaimon se témát és hozzászólást küldeni. sőt profilképet nem tudok megváltoztatni.
Megnéztem amit régebben tanácsoltatok frissitettem a flash playert takarítottam a gépemről fölösleges dolgokat.
Kérlek segítsetek Nekem mi tévő legyek ezek után nem szeretném ha mások elkérnek az adatlapjaimat.
Köszönöm előre is segítségeteket és a tanácsokat!
Üdv.
Bogeszka20
Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Lassan már két hónapja,hogy az általam szerkesztett adatlapjaimon se témát és hozzászólást küldeni. sőt profilképet nem tudok megváltoztatni.
Megnéztem amit régebben tanácsoltatok frissitettem a flash playert takarítottam a gépemről fölösleges dolgokat.
Kérlek segítsetek Nekem mi tévő legyek ezek után nem szeretném ha mások elkérnek az adatlapjaimat.
Üdv.
Bogeszka20
2014. március 12. 22:46
BessieJung Kook |
Idézet (Bogeszka20 @ 2014.03.08. 08:35)
Sziasztok!
Üdv.
Bogeszka20
Üdv.
Bogeszka20
Szia!
Egy lap nem attól lesz frissítve, hogy új témát nyitsz róla vagy képeket töltesz fel. magát az életrajzot kell frissíteni, illetve a filmográfiát és /vagy a diszkográfiát.
Új lapok esetén természetesen ha rámész a sztár lapjára nem találhatsz semmilyen csatolt témát. Témát a fórumon belül hozhatsz létre, és képfeltöltést is. feltöltés után már látható lesz a profilon is.
szerk.: megnéztem, nekem rendesen bejött minden. A képfeltöltés is a profilnál. Nem lehet hogy neked is blokkolja valami a képfeltöltést? Vagy a képet feltöltöd a profilnál, csak nem látszódik? Milyen böngészőt használsz egyébként?
2014. március 13. 18:51
Bogeszka20Beautypeagentfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.03.12. 22:46)
Szia!
Egy lap nem attól lesz frissítve, hogy új témát nyitsz róla vagy képeket töltesz fel. magát az életrajzot kell frissíteni, illetve a filmográfiát és /vagy a diszkográfiát.
Új lapok esetén természetesen ha rámész a sztár lapjára nem találhatsz semmilyen csatolt témát. Témát a fórumon belül hozhatsz létre, és képfeltöltést is. feltöltés után már látható lesz a profilon is.
szerk.: megnéztem, nekem rendesen bejött minden. A képfeltöltés is a profilnál. Nem lehet hogy neked is blokkolja valami a képfeltöltést? Vagy a képet feltöltöd a profilnál, csak nem látszódik? Milyen böngészőt használsz egyébként?
Kedves Bessie!
Köszönöm a választ a feltett kérdéseimre! Megpróbálok ezek szerint csinálni a lapjaimat amik a nevem alatt találhatók sajnos múltkor egyet elvettek tőlem szomorúságomra Jelenleg google Chromet használok szerinted melyik a legjobb böngésző ezen kívül amely nem blokkolja le ezt az oldalt amelyet állandóan figyelek és szerkesztek ha van időm. A blokkolással igazad volt köszönöm a tippet
2014. április 15. 21:43
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Nos, nekem olyan gondom lenne, hogy az általam szerkesztett adatlapokat nem tudom teljes egészében frissíteni. Képet nem tudok feltölteni, nem jelenik meg a gomb sem, ráaádsul szárt sem tudok sztárhoz csatolni. Próbáltam másik böngészővel is, de úgy sem engedte. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Aki tudna nekem segíteni, annak nagyon megköszönném!
2014. április 15. 22:25
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (kurrek @ 2014.04.15. 21:43)
Nos, nekem olyan gondom lenne, hogy az általam szerkesztett adatlapokat nem tudom teljes egészében frissíteni. Képet nem tudok feltölteni, nem jelenik meg a gomb sem, ráaádsul szárt sem tudok sztárhoz csatolni. Próbáltam másik böngészővel is, de úgy sem engedte. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Aki tudna nekem segíteni, annak nagyon megköszönném!
Már megoldódott, köszönöm a segítséget Bessie-nek!
Bessie
2014. április 18. 09:54
Üdv! Nekem olyan problémám lenne, hogy nem tudok üzenőfalra írni, ugyanis elcsúszott a dátum, a gombot pedig nem lehet megnyomni. Előre is köszönöm, ha valaki segít!
2014. április 20. 11:43
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Nekem szintén úgyanúgy az üzenõfalal van gondom. De amikor kitörlöm annak a bizonyosan személynek az üzenetét akkor jó, viszont amikor ismét ír nekem az üzenõfalamon ismét elcsúszik a dátum és rajta kívül senki nem tudd nekem írni. Eléggé zavaró...
Ha valaki tudna nekem segíteni akkor annak megköszönném.
Ha valaki tudna nekem segíteni akkor annak megköszönném.
2014. április 20. 12:35
BessieJung Kook |
ez sajnos gyakori hiba itt. Most hirtelen meg nem mondom mi is okozza, de el lehet küldeni az üzenetet, csak meg kell találni azt a kis helyet, ahol rá tudtok klikkelni az üzenet elküldése pici részére.
De szólok erről is majd Freeze-nek
szerk.:
kisakkoztam. Nina 10 nálad ez a hely középen, majdnem felül van.
malna90 neked most jó úgy látom
De szólok erről is majd Freeze-nek
szerk.:
kisakkoztam. Nina 10 nálad ez a hely középen, majdnem felül van.
malna90 neked most jó úgy látom
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
Nina 10
2014. április 26. 10:52
BessieJung Kook |
rájöttem én hülye. Például akkor, ha valakinek nincs státusz kiírva, olyankor csúszik egyet a sor. Nálatok malna90 miatt nincs, mert ő törölte a státuszát
Nina 10
2014. május 02. 15:03
Sziasztok.
Az imént próbáltam törölni az egyik évről-évre fotót Shelly-Ann Fraser-Pryce-nál, és betenni egy jobbat, addig oké, hogy kitörlöm és beteszem a másik képet, de a régi képet dobja vissza a frissítésnél..
Mi a gond?
Az imént próbáltam törölni az egyik évről-évre fotót Shelly-Ann Fraser-Pryce-nál, és betenni egy jobbat, addig oké, hogy kitörlöm és beteszem a másik képet, de a régi képet dobja vissza a frissítésnél..
Mi a gond?
2014. május 02. 15:25
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (June @ 2014.05.02. 15:03)
Sziasztok.
Mi a gond?
Mi a gond?
Nyomj F5-öt!
Szandi0820
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.