Starity

Ildikócska10 profilja

Ildikócska10 white white red blue blue  
  • Csatlakozott
  • 2011. december 04.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • LoveSick ♥
  • Születési idő
  • augusztus 26.
  • Lakhely
  • Románia
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, telenovellák, starity, filmek, vásárlás
  • Zenei stílusom
  • Vegyes
  • Kedvenc sztárjaim
  • Nicole Scherzinger Aracely Arámbula Jennifer Lopez Anahí Britney Spears Megan Fox Ninel Conde Mariana Seoane Lady Gaga Lindsay Lohan Bata Adrienn Rihanna Marjorie De Sousa Elizabeth Gutierrez Gabriela Spanic Catherine Siachoque Carmen Villalobos Maritza Rodríguez Shakira Adele

Ildikócska10 még nem állította be a státuszát

Ildikócska10
Utoljára aktív: 2017.02.16. 16:04Státusz módosítva: 2016.09.12. 17:05

Bemutatkozás

                                34.gif       

Üdvözöllek a profilomon!

                                                                   Rólam  

Először is nem erősségem a bemutatkozás ,de azért megpróbálok írni pár sort magamról. Álltalában jókedvű lány vagyok viszont ha szomorú kedvem van ,akkor zenéket hallgatok. Szeretek ismerkedni új emberekkel,viszont nem szeretem azt ,ha valaki nagyon beképzelt, önelégült, bölcs vagy ,aki ok nélkül kritizálja a másikat. Nagyon szeretek zenéket hallgatni mindig jó kedvre derít ,ha esetleg szomorú lennék. Kedvenc állatkáim a cica és a kiskutya ,de persze az a lényeg ,hogy aranyos  legyen ,mert ennek nem tudok egyszerűen ellenállni. Kedvenc színem a lila és a rózsaszín. Szadadidőmben gyakran hallgatok zenéket, starityzek ,vásárlok, valamint szívesen nézek filmeket és telenovellákat is. Már nagyon régóta nézek sorozatokat és mind a mai napig is sok kedvencem van. Nagyon sok telenovellát láttam már ,de mégis a legjobb sorozatnak tartom Az örökség (La Patrona)  és A szerelem zálogba című telenovellákat. 

További kedvenc telenovelláim : Rabok és szeretők, Maricruz,A szív parancsa,Amit a szív diktál,Talizmán,Bûnös vágyak,A múlt fogságában, Kettős játszma, A gonosz álarca, A bosszú angyala,Emperatriz,Paula és Paulina,Riválisok,Második esély,Zárt ajtók mögött,Sarokba szorítva,A bosszú álarca,A szerelem tengere,Szalamandra,Ördögi kör,Rubi,Teresa,Pokolba a szépfiúkkal,Júdás asszonya,A klón,Szégyen nélkül,Több mint testõr, Idõtlen szerelem ... 

                                                                       Filmek 

Ha van időm rá szívesen nézek filmeket. A kedvenc filmeim kategoriákban : a vígjáték ,romantikus, horror, thriller és nem utolsó sorban az animációs filmek. Az akciós filmeket viszont nem nagyon szeretem ,mert az ilyen filmekben harcolnak egymás ellen.

Kedvenc filmek: A felhők fölött 3 méterrel 1,2, LOL, Step up 1,2,3,4, Halálos kitérő 1,2,3,4,5, Kék lagúna, Bajos csajok, Szerencsecsillag, Utazás a rejtélyes szigetre, Fogadom, A szingli fejvadász, Könnyű nőcske, Szerelmünk lapjai, Gondolkozz pasiaggyal, Tökéletes férj, A texasi láncfűrészes - Az örökség 3D, Csajok Monte carloban, Ottalvós buli, Csajok szabadon, Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal, Sziklák szeme 1,2, Viasztestek, Kegyetlen titok, Köpök a sírodra 1,2, Rejtekhely, Ház az erdő mélyén, Ház az Utca Végén, Tökéletes férj, 9 halott, Az éhezők viadala, Hamupipőke történet...

                                                                       Sorozatok 

Régen nagyon sok sorozatot néztem ,persze most is nézek. Kedvenceim : Tudorok, Szulejmán,  Dr csont, Grace klinika, A pletykafészek, Glee, Éjjel-Nappal Budapest, Merlin kalandjai...

Tudorok : Az egyik legjobb sorozatnak tartom. Jonathan Rhys-Meyers és Natalie Dormer nagyon szép párost alkottak a sorozatban. De sajnos a 2. évad végén Ana Boleyn-t (Natalie) lefejeztetik és meghal. Ez számomra nagyon megrázó volt ,mert imádtam őt és örültem volna ,ha tovább szerepel a sorozatban.

Merlin kalandjai : Ezt a sorozatot egyszerűen nem tudom megunni. Nagyon jól sikerült a szereposztás és az alaptörténete is jó. Imádom Merlin és Arthur jeleneteit .  Csak azt sajnálom ,hogy a végén Arthur herceg meghal.


Szabályok :

Szavazás : Ha szavaztál rám írjál az üzenőfalamra és garantáltan visszamegy a szavazat. Barátnak jelölés : Nem vagyok barátgyűjtő szóval,ha bejelölsz akkor kérlek indokold meg!Úgy se jelölj be barátnak, ha fél perc múlva úgyis visszavonod!
Adatlapcsere :
Akiket én szerkesztek azok számomra nagy kedvenceim,ezért akiket cserélek azokat is  kedvenceimre cserélném!Nyugodtan írj üzenetet,ha szeretnél adatlapot cserélni és majd azt megbeszéljük! Kérés : Ne kérjétek tőlem,hogy lájkoljak facebookon bármit is és azt se, hogy a te egyik kedvencedet bejelöljem a kedvenceim közé,mert nem fogom. Körülbelül ennyi volna a szabály és örülök annak,ha betartod azokat! :)

               Ha szeretnél még maradni a profilomon akkor 

                                                                   menj lennéb és sok mást találsz majd : 

tumblr_mg4mn4tY0W1qlwwnio1_500.gif

original.gif

24oyn3o.jpg6ti.gif

   

           

Ennyit rólam. Köszi, hogy benéztél és vetted a fáradtságod, hogy elolvasd!    
   

                  Addig is további szép napot/estét! :)