Kegyetlen Titok / Sorority Row (2009)
2010. november 02. 21:53
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Hát én nem voltam tőle elájulva. A történet nagyon sablonos volt. Kicsit a Sikolyra és a Tudom mit tettél tavaly nyáronra hasonlított. A színészek játékáról meg ne is beszéljünk.
2010. november 02. 22:00
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem nagyon bejött. Én imádom az ilyen tinihorrorfilmeket. Még a párom is élvezte, pedig ő nem olyan horror - fanatikus mint én
Szerintem jól össze volt rakva, és nem gyanítottam ki a gyilkos. Szokásos lightos kis horrorfilm. Én az említett Sikolyt és Tudom mit tettélt is nagyon szerettem. Engem az utóbbira emlékeztetett de szerintem nem volt gond.
Briana Evigan pedig ezzel a filmmel lopta be magát a szívembe.
Briana Evigan pedig ezzel a filmmel lopta be magát a szívembe.
2010. november 02. 22:05
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Pár napja láttam a trailerjét.. hát nem tudom.. nincs bajom az egyszer nézhetős filmekből, csak az a baj, hogy sok ilyen van.. és én végre már szeretnék egy olyan thrillert ami jól pofon vág
2010. november 13. 14:14
Azt hittem egy vérben tocsogó, rémes film. És láss csodát nem az. Nagyon jó kis film. Nem az a gyilkos akiről gondolnád. Végig érdekes és odaszegez a képernyő elé mert meg akarod tudni ki a gyilkos. Eddig egyszer láttam, de tuti megnézem többször is!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: