2010. január 14. 21:12
Ma láttam, és nagyon nagyon kellemeset csalódtam nagyon tetszett, fantasztikus volt a képi világa, és nagyon tetszettek a na'vik (?)
2010. január 15. 12:44
Szerintem a Benjamin Button sztorija hülyeség volt, pont az történt a fõszereplõvel aminek az ellentetje valóságos lett volna, így az egész értelmetlen volt; hosszú, vontatott unalmas film-számomra. Már az elején rá lehetett jönni hogy mi lesz a vége, hogyan fog meghalni. Én nem vagyok oda érte, egyedül a Trója és a Mr és Mrs Smith címû filmek tetszettek tõle, na meg a Hetedik.
2010. január 15. 12:46
Idézet(nozso13 @ 2010. January 14. - 18:18)
Csak Brad Pitt miatt?Kapásból 5 indokot tudok mondani, hogy miért kellett volna kapnia és egyik sem Brad, pedig imádom.
A Bejnamin Button egy gyönyörû film, remek sztorival (bár ugye tudjuk, hogy adaptáció, de akkor is), remek szereplõkkel, de nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani az avatarral.
Az Oscar kevésbé szól arról, hogy valóban megérdemli-e az adott film, inkább arról, hogy a stúdió mennyire futtatja, tehát így sok esélye van az Avatarnak. Viszont alapvetõen szerintem az effekt és zene kategóriában van esélye, remélem fontosabb díjakat nem visz el, mert szerintem pl. rendezésben, színészi játékban vagy épp forgatókönyvben azért volt erõsebb film is 2009-ben.
A Bejnamin Button egy gyönyörû film, remek sztorival (bár ugye tudjuk, hogy adaptáció, de akkor is), remek szereplõkkel, de nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani az avatarral.
Az Oscar kevésbé szól arról, hogy valóban megérdemli-e az adott film, inkább arról, hogy a stúdió mennyire futtatja, tehát így sok esélye van az Avatarnak. Viszont alapvetõen szerintem az effekt és zene kategóriában van esélye, remélem fontosabb díjakat nem visz el, mert szerintem pl. rendezésben, színészi játékban vagy épp forgatókönyvben azért volt erõsebb film is 2009-ben.
Hidd el, rendezésért meg fogja kapni, és forgatókönyvért is!
2010. január 15. 16:55
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(ZOZO1983 @ 2010. January 15. - 13:02)
A színészi játékért nehezen fogja megkapni! Megnézném ahogy az Navi csaj átveszi a legjobb mellékszereplõ díjat!
petimbo, az biztos, hogy nem egy pörgõs film, nekem is hangulat kell hozzá, de én olvastam a regényt (no, az még kevésbé pörgõs ) és szeretem
De azt is elhiszem, hogy valaki odavan az Avatarért, mert valóban szép mesét hozott össze Cameron, de én a más típusú filmeket szeretem. Az meg, hogy miben kap oszkárt, lassan kiderül.
2010. január 16. 09:34
Idézet(nozso13 @ 2010. January 15. - 16:55)
petimbo, az biztos, hogy nem egy pörgõs film, nekem is hangulat kell hozzá, de én olvastam a regényt (no, az még kevésbé pörgõs ) és szeretem
De azt is elhiszem, hogy valaki odavan az Avatarért, mert valóban szép mesét hozott össze Cameron, de én a más típusú filmeket szeretem. Az meg, hogy miben kap oszkárt, lassan kiderül.
Nem pörgõs, de a hosszához képest akciódús(fõleg a vége). Én egy pillanatnyit sem unatkoztam rajta. Szerintem kötelezõ megnézni.
2010. január 19. 18:38
Angel1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.02. Hozzászólás: 274 Csatolások: 195 Azonosító: 109042 offline |
Halálra izgulta magát egy férfi az Avataron
Szélütést kapott és kórházba került az Avatar címû film miatt egy 42 éves Kuo nevû tajvani férfi, aki nem sokkal késõbb meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelõ egyik orvos.
A magas vérnyomással küszködõ beteg a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mire beértek vele az intézménybe, már eszméletlen volt. A férfi agyában vérömlenyt fedeztek fel, orvosa szerint a tüneteket a film által jelentett fokozott izgalmak válthatták ki. Kuo 11 nappal késõbb meghalt.
Filmes blogok szerint James Cameron kasszasikerének megtekintése után többen panaszkodtak hányingerre, fejfájásra, szédülésre és zavart látásra.
A brit Telegraph eközben arról ad hírt, hogy Kínában betiltják a január elején bemutatott Avatar-t, vagy legalábbis korlátozzák a film vetítését. A kínai cenzorok szerint az Avatar zavargásokhoz vezethet, mert a filmbeli Na'vik otthonának megtámadása a Kínában gyakori erõszakos kilakoltatásokra emlékeztetheti az embereket. Emellett a hatóságoknak az sem tetszik, hogy a Kínában is hallatlanul népszerû Avatar a kínai filmek elõl szippantja el a nézõket. Bár a filmet nem tiltották be, de elrendelték, hogy a hagyományos, 2D-s vetítéseket be kell szüntetni, és a film csak 3D-ben vetíthetõ. Mivel Kínában még igen alacsony a 3D-s vetítõhelyek száma, ez majdnem egyet jelent a film betiltásával.
2010. augusztus 26. 11:51
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline |
A film fantasztikus volt! de azért volt ettől sokkal jobb film is! PL.Világok Harca, Legenda vagyok
2010. augusztus 29. 05:14
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline |
Akárki akármit mond, a kép világa gyönyörű. Volt szerencsém 3D-ben is megnézni... hát nekem maradandó élmény lett! Szerintem nagyon nagy alkotás lett!
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2011. július 23. 21:14
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Nagyon jó film volt*.*...máma néztem meg*o*
2013. május 11. 13:03
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Egyik kedvenc filmem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.