Starity

Samballa100 profilja

Samballa100 white white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. augusztus 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1997. december 15.
  • Lakhely
  • Szerbia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Internet.
  • Zenei stílusom
  • Pop,Rnb,Hip Hop.
  • Imádom
  • Számitógépezni
  • Utálom
  • Sok mindent.

Reszkessetek sznobok, ripacsok!!!! Visszatértem! xDD Ba' Dum Tss....

Samballa100
Utoljára aktív: 2021.04.15. 10:10Státusz módosítva: 2014.12.31. 01:01

Mi újság nála?

2018.12.07. 22:10Samballa100 új kedvence Kim Da Hyun

2018.10.05. 10:10Samballa100 új kedvence Park So Yeon

2015.01.09. 19:07Samballa100 új kedvence Ham Eun Jung

2015.01.09. 19:07Samballa100 új kedvence Park Sun Young

2015.01.09. 19:07Samballa100 új kedvence Park Ji Yeon

Bemutatkozás


Üdvözöllek!

Nevem Gera József, 17 éves, közép iskola 3. osztályába járok, szakács-szakra. Szerbiában élek, azon belül Törökbecsén. Az anime kedvelők táborát erősítem, imádom a shounen tipusú akció-thriller animéket, de erről bővebben lentebb olvashattok. Hobbim a labdarúgás mellett a film-vel kapcsolatos tevékenységek (film nézése, kritikák és ehhez kapcsolódó cikkek olvasása és írása, valamint a filmek gyüjtése és megosztása). Imádom a zenét, szinte minden stílust, legyen az pop, rock, metal, rnb, vagy akár techno. Nagy "gamer-nek" tartom magam, PC-n játszom, konzolt nem-igen kedvelem, de azért ha elém tennének egy új generációs XBOX ONE-t (PS4 is jöhet), nem utasítanám vissza :D Ételek...Nem tudnám egyértelműen megmondani, hogy melyek azok az ételek, amelyeket nagyon szeretek, mert sok ilyen van (Sorrendet meg nem igen szeretnék felállítani). Kedvenc évszakom a tél, de még véletlenül sem azért, mert ekkor van a születésnapom, karácsony...stb :DD 4 éve követem az Fc Barcelona mérkőzéseit, minden tétmeccsüket nézem, és idegeskedem végig a 90 perc minden egyes másodpercét. :D Ez volnék én, röviden. A fent említett dolgokról (Film, anime, zene..stb) fogok lentebb bővebb információkkal szolgálni, remélem még itt vagy, és olvasol tovább ;) :D

 

Keleti zeneimádat

A keleti zenéket akkor kezdtem el igazán megszeretni, amikor az anime filmek beléptek az életembe. Először fura volt, de ahogy egyre többet és többet néztem őket, és hallgattam zenéiket, érződött bennük az adott anime világa, tudtam mihez kötni a zenét, és a halandzsa egyszer csak fülbemászó dallam lett. Később, a japán anime világából továbblépve (Nem örökre elhagyva) késztetést éreztem arra, hogy további keleti előadók és együttesek után kutassak. Ekkor fedeztem fel 2 olyan együttest, kiknek zenéi kísértetiessen felidézték bennem a múltat, amikor órákat töltöttem 1-1 anime zenéjének hallgatásával...Ez a 2 együttes a 2NE1 és a Scandal. Előbbitől megemlítenék 1-2 olyan zeneszámot, amelyeket egy életre megjegyeztem: I am the best és a Can't nobody. Utóbbi pedig szimplán csak jó zenéket produkál :D Tudni illik, a 2NE1 egy kóreai, a Scandal pedig egy Japán együttes.

    

 

Anime

Az anime számomra nagyon fontos, úgy, mint másoknak a zene. Sokan mondják, hogy zene nélkül nem tudnának élni, nem tudják elképzelni nélküle a mindennapjaikat...Nos, én akár több napig is kibírom anélkül, hogy megnéznék 1-1 animét, főleg azok után, hogy kissebb túlzással mindet láttam (úgy fogalmaznék, hogy a klasszikusokat) akkor "szorulok" rá 1-1 animére, amikor éppen jó kedvem van, vagy ha nincs...Igen, ez fura, de így van. Akkor most térjünk rá a lényegre: Felsorolnék pár anime-filmet, amelyeket éveim során láttam, és nagyon tetszettek: Naruto Shippuuden, Fullmetal Alchemist, FABH, Bleach, Hellsing, Fullmetal Panic, Yu-Yu Hakushow. A pirossal kijelölt két animét pedig kiemelném a többi közül! Ezek azok a sorozatok, amelyeket azoknak is ajánlok, akik még nem hallottak az animéről, vagy hallottak róla, csak eddig még nem néztek meg egyet sem.

  

 

Filmek

Amióta sikerült nCore meghívót kunyerálnom, egyre több filmet nézek, azonban én egy filmet nem csak simán nézem, én szó-szerint beleélem magam, minden egyes másodpercére figyelek, mivel én kritizálom is őket, ezért nem mindegy, hogy hogyan állok hozzá egy filmhez...Összpontosítás, logika, majd végül egy kis akció :D Most felsorolnék néhány olyan filmet, amelyeket úgy ítéltem meg, hogy "kötelező megnézni" :) 12 év rabszolgaság, A hullám, Django elszabadul, Elrabolva. Vannak azonban személyes kedvenceim, amelyek nem rendelkeznek sok mondanivalóval, de annál epikusabbak: Az erő krónikái, A galaxis őrzői, Legenda vagyok, V/H/S (Utóbbit csak erős idegzetűeknek xD).

    

 

Számítógépes játékok

A filmek mellett, a számítógépes játékokra is ugyanannyi hangsúlyt fektetek, hiszen egy játék nem sokban külömbözik egy filmtől, ugyanazoktól a hibáktól lesz mind a kettő ugyanolyan gagyi, vagy ...Történet, látványvilág. Az új generációs motornak köszönhetően (Next-gen) a játékokat egy teljesen új szemszögből ismerhetjük meg, sokkal realisztikusabb. Akadnak olyan játékok, amelyek történetben, és ábrázolásban is a top-on vannak, ilyenek pl az Assasins Creed játék-sorozatok, és mondjuk a Halo sorozat legújabb példánya, a "Reach". De akadnak borzalmas játékok, attól függetlenül, hogy idei, vagy tavalyi. Ide sorolnám a Stronghold 3-at, amely egy stratégiai játék, és elődjeihez képest iszonyatosan rossz. Most pedig felsorolnék néhány személyes kedvencet, nem a legjobb kategóriából, de a mai napig élvezet velük játszani: COD2, CS1.6, Halo CE, Postal2. Az utolsó előtti mondatban, a pirossal kiemelt játékok pedig az abszolút kedvenceim :)

   

 

Fc Barcelona

A 2010-es futbal világbajnokságon volt szerencsém látni játszani az Argentín válogatottat. Kitűnt a mezőnyből a többiek mellett egy alig 170cm magas focista, Lionel Messi-nek hívták. Ő volt az egyik legalacsonyabb a pályán, mégis ő volt a legjobb. Kivételes játékinteligenciája azonnal megragadt, és bár CR7-et előbb láttam játszani, mint Messit, mégis utóbbi játéka volt mesteribb. Bár az akkori VB-n eléggé leszerepelt a Dél-amerikai ország, nem hagyhattam az agyam mély süllyesztőjében elmerülni ezt a kivételes játékost. A VB befejeztével utánnanéztem "munkásságának", melyik klub-ban játszik, milyen egyéni címeket nyert (Ha nyert egyáltalán)...stb. Nem túl hosszas keresgélés után rátaláltam minden fontos adatjára, egyvelegben, és olvasni kezdtem. 2 aranylabda (Azóta már 4), az FCB játékosa...Érdekelni kezdett a dolog. Az 1. meccs amit élőben tekintettem meg (nem a stadionból, televízión keresztül xD) a BL csoportkör egyik mérkőzése, a panathinaikos ellen játszottak, amit, ha jól emlékszem, 4-1-re meg is nyertek. Örültem, mert kedvencem, Messi betalált, ezután sajnos, érthetetlen okból kifolyólag, nem néztem több meccset. Majd egy idő után, figyelmes lettem egyik tv-csatornán arra, hogy a Barcelona 2-1-es vereséget szenvedett az Arsenal csapatától...Bedurrantam, azonnal uttánnanéztem, hogy ez mi a franc, és ekkor láttam, hogy bizony a BL nyolcaddöntő 1. mérkőzése veszett oda. A visszavágó volt az első olyan mérkőzés, amelyet körömrágás nélkül nem tudtam volna végignézni, annyira ideges voltam, de végül a Barcelona 3-1-re megnyerte a mérkőzést, és ezzel továbbjutott. Szóval, innen indult a Barcelona iránti IGAZI imádatom, és ettől kezdve egyetlen egy meccset sem hagytam ki. :)

   

 

Szabályok

  • Öhm...Ne lopj! Ha mégis, jelentelek. Ha ezután nem történik semmi, mákos vagy.
  • Ne kérj tőlem semmit, (Pl gif, ava...stb) mert nem tudok rajtad segíteni, nem én készítem őket!
  • Ha bejelölsz, és szavazol, utóbbiról szólj, mert jómagam sem követem a szavazataim számát.
  • Ha beszélgetni szeretnél velem, nincs akadálya, írj bátran! Ha valakit le kell szídni, számíthatsz rám!


Kedvenc sztárok

1 Lionel Messi
2 Park Ji Yeon
3 Ham Eun Jung
4 Park Sun Young
5 Lee Chae Rin
6 Mami Sasazaki
7 Palvin Barbara
8 Neymar
9 Gerard Piqué
10 Behati Prinsloo
további kedvencek

Randomképek

Lionel_Messi_Espanol_v_Barcelona_La_Liga_ROohDix_J6ll.jpg
Barcelona_RealMadrid_52.jpg
Sevilla_FCBarcelona_071.jpg
nyari-diana-0515.jpg

Barátok

Trinitti
Trinitti

visszatérő vendég

Eddu
Eddu

visszatérő vendég

sammo
sammo

colonel sammo

boltroy
boltroy

új tag

bravorules1993
bravorules1993

új tag

keszviki
keszviki

új tag

Laurana
Laurana

új tag

zsanata
zsanata

muse.

sewenteen
sewenteen

Kapitány Úr

Enny96
Enny96

member

Üzenőfal

I LUV BTS Szavaztam a kpop miatt! Amúgy sajnálom,hogy a 2ne1 feloszlott, pedig annyira nem is ismerem őket, el tudom képzelni milyen lehet egy fannak...

2016.12.19. 21:09

Szia szavaztam és jeloltem,mert sok a közös kedvencünk :)

2015.04.26. 21:09

Szavaztam. :)

2015.01.10. 02:02

Gabe Logan Köszönöm,hogy visszaigazoltál és ment a szavazat.

2015.01.07. 11:11

rami.ramona Szia szavaztam mert szimpi vagy és én is Barcás vagyok. Vannak közös kedvenceink. VISCA EL BARCA!!

2014.05.02. 08:08

szabka98 Szia,szavaztam,tetszik a profilod,egyszerű,de benne van minden! :)

2013.08.07. 18:06

Szia! Hát, majd meglátjuk... beszélgessünk, aztán majd idővel kiderül, oké? Egyébként hogy vagy ebben a csodálatos, meleg időben?

2013.08.07. 17:05

Lambika visszament a szavazat! Köszi! Mi van, most beképzeltnek tartasz?

2013.08.07. 14:02

IAmJulcsi Sziia :d szavaztam és jelöltem :)

2012.04.15. 18:06

joly87 Én is imádom a focit föleg a Barcelonát az egyik kedvenc csapatom a másik a Real. Nagyon szimpi vagy ezért ment 1 szavazat is

2012.03.26. 16:04