All Of Alizée
2004. december 09. 14:24
|
|
Kikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.26. Hozzászólás: 160 Csatolások: 198 Azonosító: 687 offline
|
Szerintem a fenti boritot meg is koszonhetitek a magyar postanak. Hala annak, hogy a Robin altal kuldott DVD-tokot eltortek, es persze a borito is elszakadt
. Ekkor kuldte at. Ha jol latom ez az a verzio
2004. december 09. 15:39
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Kika @ 2004, December 9. - 14:21)
koztuk a fent emlitett Sailor fele formedveny is. Szerintem R.Spark-ék sokkal igényessebben megcsinaltak.
Azért förmedvénynek nem nevezném, azon legalább 16giga cucc van a másikon meg csak 4.
A borító története érdekes...
2004. december 09. 16:10
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Kika a te nicked valahonnan ismerős, bár lehet csak névrokon.
Egy bizonyos fftp-n nem vagy te véletlenül tag? Mert akkor ott van egy olyan mappa hogy -=DVD_Music=-, csak rád vár
Egy bizonyos fftp-n nem vagy te véletlenül tag? Mert akkor ott van egy olyan mappa hogy -=DVD_Music=-, csak rád vár
2004. december 09. 19:29
|
|
Kikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.26. Hozzászólás: 160 Csatolások: 198 Azonosító: 687 offline
|
Idézet(frenetiq @ 2004, December 9. - 16:10)
Kika a te nicked valahonnan ismerős, bár lehet csak névrokon.

[right][/right]
[right][/right]
De, tag vagyok. Holnap intezek prof csomagot hosszu tavra, mert tarthatalan, hogy ilyen lassan jon a -=DVD_Music=-. Ha mar van 1500/256, akkor ki is hasznalnam
Ha belefuttok az 50MB-osra darabolt Robin fele DVD-be az jo esellyel tolem ered. En meg az utolsok kozt rendeltem meg, aztan mivel sokat kritizaltak bezarta a boltot. Ez utan raktam fel az Alizée HUB-ra. Eleg gyorsan elterjedt
Mokas volt a rendeles is, mert en boritekba penzt tuti nem kuldok. Megadta a bankszamlaja adatait Robin
2004. december 09. 19:53
|
|
TRmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 1031 offline
|
Idézet(frenetiq @ 2004, December 9. - 13:48)
Huhúú köszi TRm, nem tudod ez meddig lesz fent?
Bár remélem hamarosan hozzám is eljut a sávszélemelés és hamar lejön mielött törölnék.
Amit írtál 2GB vid, az is nagyon jó lenne, de a legjobb az En Concert DVD
Még1x kösz
[right][/right]
Bár remélem hamarosan hozzám is eljut a sávszélemelés és hamar lejön mielött törölnék.
Amit írtál 2GB vid, az is nagyon jó lenne, de a legjobb az En Concert DVD
Még1x kösz
[right][/right]
Szívesen! Az emberkétől azt hallottam, hogy vannak néha kimaradások, de a álltalában megy a szerver. Egyébként pár hétig tuti.
Így járunk a legjobban: Az oldal
Itt van Britney, Tatu, Prodigy és persze Alizée!
Jó töltögetés, egyébként néha frissül is!
Ami a koncert dvdt illeti... hát nemtudom Freeze mennyire örülne neki!? :
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: