Starity

Robert Pattinson és Kristen Stewart végre beismerték

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 29. 01:48 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Nem mintha nem tudta volna már az egész világ, azért megnyugtató, hogy végre Kristen Stewart és Robert Pattinson is belátta, teljesen felesleges a nyilvánvalót titkolni. Egyszerûbb beismerni.

A Twilight-szerelemesekrõl már 2008 óta, az Alkonyat forgatása óta újabbnál újabb hírek kapnak szárnyra: együtt vannak, egymás hotelszobájából osonnak ki, titokban csókolóznak egy koncerten stb. Sorolni sem érdemes, már rég kívülrõl fújjuk mindegyik sztorit. Ezért valamilyen szinten meglepõ, és mégsem az, hogy Kristen és Rob felvállalták a kapcsolatukat, és errõl még nyilatkoztak is a Harper’s Bazaarnak. Örülünk - legalábbis azok, akik drukkoltak nekik. Most akkor Taylor Lautnert sajnálnunk kellene?


Nem csoda, hogy élethûen játsszák a filmben a szerelmespárt. Grat nekik! Ideje volt már beismerni smileeee.gif
2009. november 10. 02:28 #2
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Kristen Stewart sem tagad tovább

Hasonlóan kollégájához, az Alkonyat nõi fõszereplõje is kijelentette, hogy nem tagadja tovább állítólagos kapcsolatát filmbeli partnerével.

Kristen Stewart, az Alkonyat és az Újhold sztárja is úgy döntött, hogy feladja a bulvárlapokkal folytatott szélmalomharcát, és nem tagadja tovább állítólagos kapcsolatát filmbeli partnerével, Robert Pattinson-nal. A két fiatal rájött, hogy bármit is mondanak, azzal nem tudnak gátat szabni a pletykák árjának, ezért inkább nem próbálkoznak vele.

A Twilght filmek szerelmespárjáról közvetlenül az elsõ mozi megjelenése után kezdték terjeszteni a lapok, hogy titokban együtt járnak. Ezt 2008 óta mindketten folyamatosan cáfolták, kevés sikerrel. A pletykák most, hogy hamarosan a mozikba kerül a második epizód, ismét fellángoltak.

„Nincs olyan válasz, ami után ne kezdenének találgatni. Nézzük a lehetséges variációkat: Ok, együtt vagyunk, vagy nem, nem vagyunk, vagy leszbikus vagyok. Csak próbálkozom. Ha az emberek azt kezdenék kérdezgetni, hogy randizom-e Taylor-ral, arra is azt válaszolnám, hogy menjenek a fenébe! Pont ugyanazt, mint most.” – közölte a szókimondásáról híres színésznõ.

A fiatal lánynak az olyan rajongókkal is gondjai vannak, akik úgy gondolják, hogy tartozik nekik a magánélete részleteivel – „Van pár ember, aki azzal jön, hogy te választottad ezt a pályát, miért nem adod el az egész életed? Enyém lehet az elsõszülött gyereked?”

blink.gif blink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!