A US Weekly-ben jelent meg a minap egy cikk hogy a 'The Hills' szereplõi mennyiért is hajlandóak a magánéletüket kiteregetni:nos lássuk a számokat...
Kristin Cavallari jelenleg 90.000 USD kap egy epizódért,egy kicsivel levesebbet mint Audrina õ 100.000 USD kap minden egyes részért szintén ennyit kap Lauren Lo Bosworth.
A friss házasok sem keresnek rosszul Heidi Montag Pratt szintén 100.000 USD kaszál,mig férje "csak" 65.000 USD kap epizódonként.
Persze végül de nem utolsó sorban a nemrég távozott Lauren Conrad gázsija volt a legjobb õ 125.000 amreikai zöldhasút vághatott zsebre egy-egy részért,és ne felejtsük el Brody Jennert aki valószinûleg nem ezzel az összeggel keresi halálra magát (nem mintha rá lenne szorulva) csupán 45[B].000 USD kap.
A 'Hills' sztárjainak gázsija
2009. szeptember 30. 18:55
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
Hát én Heidi férjének annak a Lúzer Spencernek egy kanyi vasat se adnék csak a pénzéért vette el Heidit aki sztem kicsit ostoba volt és nem látta a fától az erdõt!!
2009. október 01. 14:53
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
hát, senki nem engedné be a kamerákat az életébe - még ha az forgatókönyv szerint is megy - pár dollárért..
szerintem ezek elég reális összegek, ahhoz képest, hogy egyes "sztárok" hány millió dolcsit kapnak egy-egy filmszerepért
szerintem ezek elég reális összegek, ahhoz képest, hogy egyes "sztárok" hány millió dolcsit kapnak egy-egy filmszerepért
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: