Castle (2009-2016)
2017. január 18. 10:01
|
|
Andromeda87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11433 Azonosító: 261949 offline
|
Idézet (Solarian @ 2016.05.17. 13:26)
Ez volt minden idők legösszecsapottabb és legbénább fináléja
Hát, azt azért nem mondanám, ahhoz képest, hogy hirtelen kaszálta el az ABC, egész tűrhetően lezárták, happy end lett a vége, egyikük sem halt meg, gyerekeik születtek, családot alapítottak, mi kell még? Vannak olyan sorozatok a Castle-lel ellentétben, amelyeknek még ilyen fináléja sincs. Valamennyire muszáj volt összecsapni és rögtönözni valamit. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Minden évadot imádtam, sokat nevettem rajta.
2017. január 18. 10:12
Idézet (Andromeda87 @ 2017.01.18. 10:01)
Hát, azt azért nem mondanám, ahhoz képest, hogy hirtelen kaszálta el az ABC, egész tűrhetően lezárták, happy end lett a vége, egyikük sem halt meg, gyerekeik születtek, családot alapítottak, mi kell még? Vannak olyan sorozatok a Castle-lel ellentétben, amelyeknek még ilyen fináléja sincs. Valamennyire muszáj volt összecsapni és rögtönözni valamit. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Minden évadot imádtam, sokat nevettem rajta. 
Szerintem egész máshogy is lehet nézni azt a befejezést. Mindketten elvéreznek és a montázs amit látunk azok az utolsó gondolataik. De az egész kavarodást el lehetett volna kerülni, ha egyszerűen nem vágják be a lövöldözést a lakáson és KÉSZ.
2017. január 18. 13:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11433 Azonosító: 261949 offline
|
Idézet (Solarian @ 2017.01.18. 10:12)
Szerintem egész máshogy is lehet nézni azt a befejezést. Mindketten elvéreznek és a montázs amit látunk azok az utolsó gondolataik. De az egész kavarodást el lehetett volna kerülni, ha egyszerűen nem vágják be a lövöldözést a lakáson és KÉSZ.
Hát, én amikor először néztem végig az utolsó részt, nem gondoltam erre a szörnyűségre, hogy elvéreznek. Szerintem az utolsó képsorok nem a gondolataik voltak, ha azok lettek volna, nem írják ki a végén, hogy "8 évvel később", hanem máshogy oldják meg, például nem írják ki, hogy "8 évvel később", hanem csak simán bevágják az utolsó jelenetet, ahol a gyerekeikkel vannak. Én úgy tekintek a fináléra, mint egy boldog végkifejlet, happy end: túlélték a lakáson a lövöldözést, és 8 évvel később már gyerekeik vannak. Ennyi.
2017. január 18. 13:53
|
|
|
Jaj, ez olyan édes, nagyon cuki.
2017. január 18. 13:53
|
|
|
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.

0 felhasználónak tetszik: