Üdv.
Kérdésem lenne: van most egy win2000 és azon egy említett levelező. új gép lesz, és xp.
Az érdekelne, hogy miként tudom átmenteni és tovább használni a leveleket az új rendszeren? ( elküldött is kellene )
Mintha kompletten copy-znám a madarat.
köszönöm
White Bull
Mozilla Thunderbird
2005. október 25. 22:47
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
2005. október 25. 23:33
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(White Bull @ 2005, October 25. - 21:47)
Üdv.
Kérdésem lenne: van most egy win2000 és azon egy említett levelező. új gép lesz, és xp.
Az érdekelne, hogy miként tudom átmenteni és tovább használni a leveleket az új rendszeren? ( elküldött is kellene )
köszönöm
White Bull
köszönöm
White Bull
Az "Eszközök/Postafiókok beállításai"-nál nézd meg, hogy hol vannak a levelek. Kellenek a postafiókok mappái, ezeket a "Postafiók/Kiszolgáló beállításai" alatt a "Helyi könyvtár"-nál találod meg, és ha csináltál saját mappákat, akkor a "Helyi mappák"-nál ugyanez. Ezeket másold ki valahová. Aztán telepítés után megadod a helyüket ugyanitt, vagy megnézed az általa létrehozott mappákat, és egyszerűen visszamásolod amit előzőleg lementettél.
Tipp #1: szerintem érdemes nem az alapértelmezett helyen tárolni (nekem külön partíción vannak), biztonsági és kényelmi okokból is
Tipp #2: a postafiókokat offline, kihúzott netkábellel hozd létre, és csak utána csatlakozz, miután visszamásoltad a leveleket, és ott vannak a Thunderbirdben. Így az esetlegesen a telepítés alatt érkező levelek is a régiek mellé kerülnek, és nem veszítesz egy levelet sem
Remélem értelmesen írtam le
2005. október 27. 11:29
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Kösönettel megjegyzem, és holnap alkamazom is!! Külön van nekem is mind a 4 account.
THX!
THX!
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.

0 felhasználónak tetszik: