Blake Lively vagy Leighton Meester
2009. október 09. 09:09
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szoros a verseny, képek alapján hol Blake, hol Leighton a szebb, de én még mindig Leighton párti vagyok. Számomra bájosabb, mint Blake.
2009. október 09. 11:10
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Szerintem egyértelmû, hogy ha szépségrõl beszélünk, akkor Leighton magasan veri Blake-et. Az lehet, hogy Blake teste bombább, de közel sincs olyan szép és bájos arca, mint Leightonnak. Ne értsetek félre, nekem Blake is nagyon szimpi és szépnek is tartom, csak Leightonnal összehasonlítva ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
meaning_cameron
2009. október 09. 14:12
Megmondom õszintén, szerintem egyik sem egy nagy szépség. Egyáltalán nem mondhatóak csúnyának, de szerintem inkább kedves, bájos arcuk van, mint szép. Leighton-ra szavaztam, mert róla több olyan képet láttam amn jobban nézett ki, mint Blake
2009. október 09. 17:10
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline |
Pedig meg se mondtam a véleményem mégis többen szavaztok Leightonra
CSodálatos ez a lány...bár Blake is szébb és tagadhatatlan h jobb az alakja
De Leightonnak sokkal jobb a kisugárzása és egyszerüen gyönyörû
nálam egyértelmûen õ a befutó...
CSodálatos ez a lány...bár Blake is szébb és tagadhatatlan h jobb az alakja
De Leightonnak sokkal jobb a kisugárzása és egyszerüen gyönyörû
nálam egyértelmûen õ a befutó...
2009. október 09. 18:54
leighton sokkal szebb , nekem blake arca egyáltalán nem tetszik (attól még hogy nagyobb a melle sztem a teste se jobb) amugy a sorozatba se birom a karakterét az a lüke serena sose tudja mit akar
2009. október 09. 19:50
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline |
Nem értem hím nemûek miért nem kommentelnek ide. Mint a szavazást kiindító topicban én itt is Blakere raktam a voksom!
Jah és ne mondja senki, h Blakenek nem jobb a teste, mert akkor nagyon más számunkra a jó test definíciója!
Jah és ne mondja senki, h Blakenek nem jobb a teste, mert akkor nagyon más számunkra a jó test definíciója!
2009. október 09. 23:46
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(SirAlex0717 @ 2009. October 9. - 18:50)
Nem értem hím nemûek miért nem kommentelnek ide. Mint a szavazást kiindító topicban én itt is Blakere raktam a voksom!
De. Blake teste egyértelmûen jobb. Nincs is vita a test körül. mi lányok szerintem az arcot, és a "kisugárzást" nézzük, számomra bájosabb (és így szebb) Leighton, de Blake meg egyértelmûen dögösebb...
2009. október 12. 19:16
bettina19920812visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.11. Hozzászólás: 108 Csatolások: 60 Azonosító: 92809 offline |
sz.tem Leighton:)de láttom nem csak én gondolom igy:D:-)
2014. március 26. 10:46
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Leighton Meester inkább
2014. március 26. 18:49
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Mindkettőt imádom, minden szempontból: szépek, kedvesek, normálisak. Szóval nehéz a döntés, de ha mindenképp választani kell,akkor inkább Blake.
2014. március 26. 18:55
Hű, ez egy nekem való kérdés. Hogy őszinte legyek, alig tudok dönteni. Mindketten gyönyörűek. Blake-nek van egy nagyon jó kisugárzása, Leighton pedig bájos, aranyos. Szóval nem tudom, mindketten nagyon szépek, és persze nem csak a külsőségeket nézve is csodásak.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.