Tóth Gabiból szõke kriptaszökevény lett
Tóth Gabi a Cool Live mûsorában mutatta meg új kinézetet, ami elsõ és második ránézésre is kifejezetten ijesztõ. Az énekesnõ haja jelenleg leginkább sárgás színben pompázik, de elmondása szerint ez azért van, mert fokozatosan szívják le az eddig fekete haját.
„A hajamra vigyázni kell, ezért még egy alkalom hátra van a folyamatból, de egy-két hét múlva gyakorlatilag teljesen fehér lesz minden szál! Mindig is Rihannás szerettem volna lenni, ez nem jött össze, úgyhogy Pink lesz az új vonal” – foglalta össze a terveit a hajának, a lila rúzsának és a fehér bõrének köszönhetõen egy kriptaszökevényre emlékezetõ énekesnõ.
Tóth Gabi, aki eddig csupán egy paróka erejéig próbálta ki a szõkeséget, hajügyileg tényleg emlékeztet Rihanna stílusváltásaira, hiszen amikor a Megasztárba jelentkezett, még hosszú barna haja volt, azonban az idõ teltével õ is egyre többet vágatott hajából, míg sikerült elérnie a fent látható eredményt.
Tóth Gabiból szõke kriptaszökevény lett
2009. október 08. 15:22
Ez is csak majmolni tud mindenkit
Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy szánalmas amit mûvel.... Nem értem, mért kell hogy Rihannás, meg Pinkes legyen, mért nem jó neki, ha olyan mint saját maga?
Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy szánalmas amit mûvel.... Nem értem, mért kell hogy Rihannás, meg Pinkes legyen, mért nem jó neki, ha olyan mint saját maga?
2009. október 08. 16:01
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
hát ez ultra gáz XD
bár most szerintem inkább Rihannára hasonlít,mintsem Pinkre,szóval mégis összejött neki
ez a sárga hajszín,meg lila száj tisztára Rihannára hajaz
bár most szerintem inkább Rihannára hasonlít,mintsem Pinkre,szóval mégis összejött neki
ez a sárga hajszín,meg lila száj tisztára Rihannára hajaz
2009. október 08. 16:24
eléggé gázos, amit mûvel Gabi, pedig alapjában véve nem egy rossz énekesnõ.. egészen jó hangja van.
Idézet(inspiredboy @ 2009. October 8. - 16:21)
2009. október 08. 16:31
most komolyan; Tóth Gabit nézve Brünö egy Megan Fox
2009. október 08. 19:36
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline |
Szánalmas de a Salala szám után mit is várhat az ember....
Különben meg szerintem nem majmolni kéne másokat meg koppintani hanem elõrukkolni vlmi egyedivel saját stílusal mint zene mint kinézet PL:Lady Gaga ha õ is olyan "átlagosan" nézne ki nem lenne az aki most mert õ a kinézetéveé is újatt alkotott.. Na és ez az amit a mi Álítólagos "celebjeink"(akik ugye MO-n nincsenek)nem tudnak
Különben meg szerintem nem majmolni kéne másokat meg koppintani hanem elõrukkolni vlmi egyedivel saját stílusal mint zene mint kinézet PL:Lady Gaga ha õ is olyan "átlagosan" nézne ki nem lenne az aki most mert õ a kinézetéveé is újatt alkotott.. Na és ez az amit a mi Álítólagos "celebjeink"(akik ugye MO-n nincsenek)nem tudnak
2009. október 08. 19:37
Fantasztikus hangja van, kár hogy maga a csaj elég gáz...
2009. október 08. 19:38
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Nem jön be....
2009. október 09. 15:28
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline |
"Mindig is Rihannás szerettem volna lenni"
Miért nem tótgabis szeretne lenni?
Miért nem tótgabis szeretne lenni?
2009. október 09. 15:32
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46079 Azonosító: 61874 offline |
Idézet(fuge7 @ 2009. October 8. - 14:15)
Mindig is Rihannás szerettem volna lenni, ez nem jött össze, úgyhogy Pink lesz az új vonal”
Legalább bevallja, hogy mekkora majom...
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Hivatalosan is felvállalta a kapcsolatát.