Starity

Átok ül a Terminator fõszereplõin

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 16. 16:12 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14672
Csatolások: 120245
Azonosító: 57759
Offline offline
Újra lesújtott a John Connor-átok. A Terminátor filmek központi karakterének eljátszói közül 3-mal történt valamilyen balszerencsés dolog, legutóbb a sorozatban szereplõ Thomas Dekker került komoly bajban: október 15-én éjjel fogták el a rendõrök, miután ittasan elütött egy biciklist…

A 21 éves Thomas Dekker a Sarah Connor krónikái címû TV-sorozatban játszotta John Connor szerepét. Nálunk mondjuk néhány rész után levették mûsorról, de a srác arca ismerõs lehet a Hõsök sorozatból is, ott õ játszotta Zach karakterét, aki a Hayden Panettiere által alakított Claire Bennet kis barátja volt. Most tehát rá sújtott le a John Connor-átok. Szerda éjjel kapták el Hollywoodban, miután elütött egy 17 éves fiút, ittasan, persze… Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, de Thomas ezért nem kap vállveregetést.



A második Terminator filmben Edward Furlong játszotta John Connort, róla nemrég írtuk meg, hogy válik a feleségétõl, állítólag öngyilkossággal is fenyegetõzött, drog és alkoholproblémái pedig már korábban is köztudottak voltak, elhízott, stb, szóval neki sem alakult túl jól az élete a szerep után. A legutóbbi Terminator filmben Christian Bale játszotta John Connort, róla még a forgatás alatt került ki egy hangfelvétel, ahol hisztérikus rohamot kapott az egyik stábtag miatt, de õ balhés volt már a szerep elõtt is, úgyhogy még valami nagy ballépésre számítunk tõle a közeljövõben. Egyedül a harmadik Terminator mozi fõszereplõjét, Nick Stahl-t kerülte el eddig az átok, de mi már komolyan félnénk a helyében.


Hát Thomas-ról nem gondoltam volna , nagyon bírom azt a srácot unsure.gif
2009. október 16. 18:10 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Ez is mekkora marhaság már... Kíváncsi vagyok, meddig kell törni a fejüket ezeknek a szennylaposoknak, hogy elõálljanak egy ilyen "cikkel".

Thomas Dekker pedig hibázott, de legalább szerencséje van, hogy komoly baj nem történt. Gondolom, tanult az esetbõl.
2009. október 16. 18:30 #3
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Szinte minden valamire való forgatáson van valami"átok", vagy "természetfeletti". Ezen most lepõdjek meg? Casper-nek jó sok dolga van Hollywoodban _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Vagy szóljunk inkább Muldernek? Nyisson egy újjabb X aktát? Persze a Winchester tesókat se hagyjuk ki a sorból wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Õk már profik ebben biggrin.gif
2009. október 16. 18:34 #4
- törölt felhasználó -    
...Megan Fox vuduja mindenkire kihat. Tiszta karma az egész. Megan karma. rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!