http://www.youtube.com/watch?v=rvyIPjtkpw0
Csillag Születik (2009)
2009. december 20. 13:25
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 20. - 13:16)
Nem. A felvételre az embereket kb 1 órával elõbb hívják be, mint a mûsor kezdete. 2 hete én is voltam CSISZ-en és akkor is az volt hogy fél 7 körül beültettek pedig csak ugye 19.30kor kezdõdik a mûsor...
Köszi
2009. december 20. 14:34
Még egy dolgot felfedeztem a We Are The World-nél. Ahogy SP is, úgy a végén máshol áll Détár Enikõ, és Balogh Brigi is. Az elején 3:12nél még lent állnak, 4:18nál már fent, meg lehet elõtte is, de olyan alaposan nem néztem
2009. december 20. 15:47
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
Tabáni István nyert 
http://www.youtube.com/watch?v=LQmIM8AfD5c
ez volt a legjobb
fikor a kávészünet volt
Popovics Gyuri & Németh Feri
http://www.youtube.com/watch?v=LQmIM8AfD5c
ez volt a legjobb
fikor a kávészünet volt
Popovics Gyuri & Németh Feri
2009. december 20. 15:51
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 20. - 13:17)
ez a szám nekem is nagyon bejön!
köszi hogy beraktad a linket
2009. december 20. 17:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 14:34)
Még egy dolgot felfedeztem a We Are The World-nél. Ahogy SP is, úgy a végén máshol áll Détár Enikõ, és Balogh Brigi is. Az elején 3:12nél még lent állnak, 4:18nál már fent, meg lehet elõtte is, de olyan alaposan nem néztem 
Brigi Ádok Zoli alatt ment fel, de mintha Enikõ maradt volna.
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 19. - 23:52)
Amúgy szerintem a They Don't Care About Us [Tomi & Viktor] sem volt élõ...egyik kieset versenyzõ sem volt élõ...
Kint volt az Élõ felirat, elvileg annak kellett, hogy legyen, mert különben levették volna. Nekem tetszett a produkció, csak Viktornak nagyon bénán állt, de Tomi jól elõadta magát.
2009. december 20. 19:16
Idézet(Fuller @ 2009. December 20. - 17:43)
Brigi Ádok Zoli alatt ment fel, de mintha Enikõ maradt volna.
Kint volt az Élõ felirat, elvileg annak kellett, hogy legyen, mert különben levették volna. Nekem tetszett a produkció, csak Viktornak nagyon bénán állt, de Tomi jól elõadta magát.
Ja, akkor minden egyes kérdésem megcáfoltad
2009. december 20. 19:59
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Szerintem akkor is Horváth Tamás volt a legjobb! Tabáni István csak azért nyert mert a sok hülye megsajnálta amiatt,ami eddig történt vele.
Sajnálom,nekem ez a véleményem!
2009. december 20. 20:17
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(gillanyi13 @ 2009. December 20. - 19:59)
Szerintem akkor is Horváth Tamás volt a legjobb! Tabáni István csak azért nyert mert a sok hülye megsajnálta amiatt,ami eddig történt vele.
NEm akarok vitázni, de nem hiszem, hogy a sajnálat miatt nyert.
Horváth Tamást is kedvelem, de azért még tud mit tanulni... Tabáni Istvánnak pedig nagyon jó hangja van és megérdemelte, de ha a Szabolcs vagy MCDC nyert volna én annak is örültem volna.
2009. december 20. 20:21
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én az elsõ pillanattól kezdve MC DC-nek drukkoltam (már a selejtezõ óta). Igazából nem voltam csalódott, hogy nem õ nyert, mert arra számítottam, hogy ez a stílus nem nyeri el a nézõk tetszését és már az elején kiesik. Igazából az is meglepett, hogy a zsûri beválogatta. Ehhez képest pozitívan csalódtam és ha nincs Tabáni simán nyert volna a statisztika alapján. Én nagyon örülök, hogy bejutott a döntõbe, mert igazán tehetséges. Kicsit sajnálom, hogy nem õ nyert, de így is bõven túlszárnyalta azt, amire az elején számítottam a közönség miatt. Tabáninak nincs rossz hangja, de nekem õ mégse tetszett. MC DC-n kívül igazából csak Horváth Tomi tetszett. (És a Kávészünet még az elõdöntõben.) Ha MC DC nem jutott volna be, akkor eszembe se jut nézni ezt a mûsort, mert nem igazán illenek az ilyen mûsorok az én ízlésemhez, de miatta képes voltam szombatonként beülni a TV elé.
2009. december 20. 22:05
Idézet(gillanyi13 @ 2009. December 20. - 19:59)
Kikérem a hülye jelzõt
itt a tehetség nyert, és nem a külsõ
2009. december 21. 08:39
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Gratulálok Tabáninak, de én nem õt válaszotottam volna. Valahogy nem tudom elképzeln, ahogy a Mága-konzert elején énekel. Én szívem szerint Andrét láttam volna szívesen gyõztesként.
DE! Mind a négyen gyõztek. Ezt a mûsorban is elmondták
ui.: Várom a lemezeket: Horváth Tomi
, Brash Bence
Balogh Brigi.. stb.
2009. december 21. 09:04
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 13:25)
Köszi
Viszont amikor elvileg megy élõben és ugye levetítik a nézõknek akkor ti mit csináltok? 
Levetítik nekünk is... vagy esetleg szünet van. De inkább az elsõ.
2009. december 21. 09:07
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szerintem megérdemelten nyert István. Mondjuk Brigit akkor is simán az elsõ 4 közé juttattam volna.
MC DC nagyon profi abba amit csinál, szerintem egyébként mindenkinek el fog indulni a karrierje aki tényleg tehetséges. Horváth Tomi albumára kivi vagyok, Balogh Brigiét nagyon várom, akárcsak Istvánét.
Én is a "hülyéket" bõvítem, mert István nekem is megért egy szavazatot. A bent maradt 4 közül õõõõõõ érdemelte meg a legjobban.
MC DC nagyon profi abba amit csinál, szerintem egyébként mindenkinek el fog indulni a karrierje aki tényleg tehetséges. Horváth Tomi albumára kivi vagyok, Balogh Brigiét nagyon várom, akárcsak Istvánét.
Én is a "hülyéket" bõvítem, mert István nekem is megért egy szavazatot. A bent maradt 4 közül õõõõõõ érdemelte meg a legjobban.
2009. december 21. 10:12
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(katie993 @ 2009. December 21. - 08:39)
Gratulálok Tabáninak, de én nem õt válaszotottam volna. Valahogy nem tudom elképzeln, ahogy a Mága-konzert elején énekel. Én szívem szerint Andrét láttam volna szívesen gyõztesként.
, Brash Bence
Balogh Brigi.. stb.
Hát igen, ez a Mága koncert nem épp jó ötlet, de nem csak rá nézve. Én valahogy MC DC-t nem tudnám ott elképzelni, meg Szabolcsot se nagyon.
2009. december 21. 11:11
|
|
|
Erre a számra azért le a kalappal...
http://www.youtube.com/watch?v=6G8VK34ejNM
Egyébként ha már Mága koncert, akkor én Andrét tudnám ott elképzelni. Bár azt esélytelennek tartottam, hogy õt hozzák ki gyõztesnek. Tetszik, amit csinál, de akkor sem õ volt a legjobb a mezõnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=6G8VK34ejNM
Egyébként ha már Mága koncert, akkor én Andrét tudnám ott elképzelni. Bár azt esélytelennek tartottam, hogy õt hozzák ki gyõztesnek. Tetszik, amit csinál, de akkor sem õ volt a legjobb a mezõnyben.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: