Idézet (nozso13 @ 2009.11.07. 12:41)
Fõbb szereplõk: Zenthe Ferenc, Komlós Juci, Kulka János, Frajt Edit, Fehér Anna, Trokán Péter, Ábel Anita, Csûrös Karola, Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona, Palócz László, Máriáss József, Raksányi Gellért, Koltai János.
Azonban a magyar színész élet színe-java feltûnt a sorozatban Schell Juditon, Liptai Claudián át egészen Bajor Imréig, Miller Zoltánig vagy épp Pintér Tiborig.
Személyes kedvencem a "jó" Janka néni, aki Vágási Judit (Ivancsics Ilona) nagynénje, és egy vén, alkoholista sz.rkeverõ öreglány, akit mindenki utál. Szerintem a sorozat leghitelesebb karaktere, Pászor Erzsi színészlegenda testesített meg, hibátlanul.
(
http://www.youtube.com/watch?v=M_jD7PlRopg 
)
Úgy gondolom, hogy nagyon kevesen vagyunk ebben az országban, akik ne tudnák, hogy mit jelent a Szomszédok-életérzés.

Úristen! Ezer köszi a topikért.

Ez a sorozat valami Isten volt, komolyan. Épp pár órája fejeztem be. Hát, nem csalódtam.

Régen is néztem egyébként, amikor adta az M1, de csak össze-vissza sajnos.

Persze a YouTube-os videók hozták meg a kedvemet. Az összeset képes voltam megnézni.
Természetesen nekem is az öreg, sz.rkeverő Janka néni volt a kedvencem. Olyan szövegeket képes volt lenyomni, hogy majd be sz.rtam, hugyoztam a röhögéstől. "Drága Jutkám! Van egy kis sörötök?" - a mondat, amit sosem felejtünk el.

Ezt a sorozatot sosem nyomta le a Barátok közt!
Tényleg köszi Nozso!