Starity

Jennifer Love Hewitt rúdtánccal dobja fel a Szellemekkel suttogót

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 08. 20:00 #1
- törölt felhasználó -    
A színésznõt nem zavarja, hogy pár éve nagy feneke miatt tramplizták le, tévésorozatának egyik epizódjában bevállalt egy rúdtánc-jelenetet. Testdublõr nélkül.


Jennifer Love Hewittet a hazai közönség leginkább a Szellemekkel suttogó címû tévésorozatból ismerheti, ahol a régiségboltos Melinda Gordon szerepében nyugalmat nem találó holtak üzeneteit tolmácsolja. Egyelõre nem világos, milyen indíttatásból, de a sorozat új szériájában a misztikát némi erotikával is felütik.

A sorozatban - melynek Hewitt nem csak fõszereplõje, de producere is -, az erotika eddig kimerült a színésznõ hálóinges dekoltázsában. Októberben azonban már elterjedt a hír, hogy Hewitt rúdtánc-órákra jár Encinóban, a sorozat e héten leforgatott új epizódjában pedig látható is lesz az eredmény:
http://www.youtube.com/watch?v=7mtIiMfTCek...player_embedded

Hewitt az 5. évad hetedik, Devil's Bargain (Alku az ördöggel) címû részében ad majd számot róla, mit tanult egy hónap alatt. Ebben a részben egy sztriptíztáncosnõ szeretne mindenáron tudatni valamit a túlvilágról, és ezt valami oknál fogva nem lehet másképp megoldani, csak ha kölcsönveszi a szemérmes régiségboltos testét, aki így egyszercsak egy bár színpadán, rúdon pörögve találja magát. Ezt a részt az eddigi részek operatõre, James Chressanthis rendezte, aki igazán elégedett volt Hewittnek a rúdon nyújtott akrobatikus teljesítményével.

Nyilván a rendezõ operatõri múltjának köszönhetõ, hogy a jelenet ügyes bevilágítása miatt nem látszik, pontosan mekkora is [1] mostanság az a fenék, amelynek nagysága pár éve akkora vihart kavart a celebnõk körében. A botrányt a TMZ hírblog keltette, akik a színésznõ fürdõruhás fotóit "Tudjuk, mit ettél tavaly nyáron, Jennifer: mindent!" kommenttel postolták oldalukra. A nagysegggûnek titulált Hewittet fél Hollyvood védelmébe vette, kolléganõi felháborodva fejtették ki [2], mennyire szemét dolog egy nõt a külseje alapján megítélni, és milyen borzasztó, hogy a világ mégis ebbe az irányba halad. Hát, igen, és ez csakis Hewitt fenekével kezdõdött.
2009. november 08. 20:05 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem gyönyörû a videóban és csinos plusz jól is mozog, nincs miért piszkálni.
2009. november 08. 20:38 #3
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 06.04.23.
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Offline offline
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. November 8. - 21:05)
Szerintem gyönyörû a videóban és csinos plusz jól is mozog, nincs miért piszkálni.


Egyetértek, Jen nagyon dögös. smileeee.gif
Aki meg még mindig azon van felakadva, hogy pár éve felszedett pár kilót, annak gratulálok. 110.gif
2009. november 09. 20:09 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon csinos Jennifer és jól is csinálja ezt a rúdtáncos dolgot smileeee.gif ezt a részt sem fogom kihagyni smileeee.gif
2009. november 10. 17:53 #5
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Azért Jessica Biel elõadása jobb volt. tongue.gif biggrin.gif De JLH sem rossz. smileeee.gif
Idézet(Mia @ 2009. November 8. - 20:38)
Aki meg még mindig azon van felakadva, hogy pár éve felszedett pár kilót, annak gratulálok.  110.gif

Én nem vagyok rajta fennakadva, de azért még jobban tetszene a néhány plusz kiló nélkül. smileeee.gif

Egyébként egyre több színésznõ vállalja be ezt a rúdtáncot meg a sztriptízt, remélem, még sokan követik õket. smokin.gif biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!