A pankrátort ellenfele egyetlen ütéssel padlóra küldte, ráadásul saját showja promotálása közben. Hogan szerintünk picit túlzásbavitte a vérzést, de persze azért elhisszük, hogy így volt. Hisz errõl szól a pankráció.

Hulk Hogan minden pankrátorok legcelebebbje legújabb bunyós turnéját promotálta Ausztráliában, ami a Hulkmania: Let the battle begin! (Hulkmánia: Kezdõdjék a csata!) címet viseli. Már csak ezért is nehéz elképzelni, hogy véletlenül épp a sajtótájékoztatón esett neki ellenfele, Ric "The Nature Boy" Flair, egyik legnagyobb riválisa, aki ki is ütötte a nála minden irányban jóval nagyobb Hogant.
Hulk Hogant reklámcéllal ütötték ki sajtótájékoztatóján.
Flair ráadásul nemcsak megütötte Hogant, hanem még olyasmiket is a fejéhez vágott, hogy (ex)neje olyan undorítóan néz ki, hogy a születési bizonyítványa egy bocsánatkérõ levél egy kotongyártó cégtõl - írja a radaronline.com. Bárhogy is néz ki Linda Hogan, mindenesetre egy huszonéves csõdört újított be magának a tavalyi válás után, fõleg, hogy vonzerejét most már sikeresen növeli az elvált férjérõl legombolt tartásdíjjal.

Az ütést a csúnya rivális - aki mellesleg a játék legunfairebb versenyzõjeként reklámoznak - imidzsének megfelelõen arra a pillanatra idõzítette, mikor Hogan elfordult, ekkor egy igen olcsó húzással kvázi lecsapta ellenfelét. Hogan eldõlt mint egy krumpliszsák, és elég sokáig feküdt is a földön, a kamera látószögén kívül, mielõtt összeszedték biztonsági emberei, tehát akár arra is jutott idõ, hogy összekenjék mûvérrel. A kamera mindeközben ráadásul a már szintén nem fiatal (60 éves) riválist videózta, amint hepciáskodva nekivetkõzik és újabb ütésekkel igyekszik eljutni az agonizáló Hoganhoz. De hát pont errõl szól a pankrációnak mondott színjáték: harciasan vérzõ férfiak hergelik és ütik egymást a legnagyobb körültekintéssel kivitelezett koreográfia szerint, természetesen spontánnak tûnve. Mit ad isten, a végén nem felejtik el megemlíteni, hogy az 56 éves Hogannak hamarosan lesz lehetõsége visszavágni a november huszonnegyedikén kezdõdõ melbourne-i játékokon.

Valahogy vissza is kell térni, nem??? biggrin.gif