Starity

Antonio Banderasnak MotoGP-s csapata lesz

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 20. 15:36 #1
Horgi
Horgi
Lady with an attitude
 
Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.07.25.
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Offline offline
A spanyol színész a Promoracing-csapat névadó tulajdonosa lesz a gyorsaságimotoros-vb jövõre induló kategóriájában, a Moto2-ben.



Jövõre új géposztály váltja fel a 250 köbcentist a MotoGP-ben. A Moto2 kategória számos új csapattal indul majd útjára, köztük Dani Devahive istállójával, Promoracinggel. A spanyol alakulat tulajdonosa és fõ támogatója a nemzet ismert színésze, Antonio Banderas lesz.

A Promoracing jelenleg a spanyol bajnokság hétvégi zárófutamára készül, Dani Devahive csapatmenedzser elmondása szerint azonban már a héten aláírják a szerzõdést, melynek értelmében új nevet kap az együttes. A vb hivatalos honlapja szerint a Promoracing jövõre a kissé nehézkes "Team Jack & Jones by Antonio Banderas" néven szerepel majd a Moto2-ben.

A csapat egyik versenyzõje az idén a 125 kcm-eseknél kilencedik helyen záró Joan Olive, a másik a vb-újonc Kenny Noyes lesz. Mindketten kipróbálták a leendõ Moto2-es gépüket a múlt heti valenciai teszteken.

"Nagyon boldogok vagyunk, mert beérett a spanyol bajnokságban és különbözõ nemzetközi versenyeken tíz éven át végzett kemény munkánk. Elértük a célunkat: saját csapatot indítunk a világbajnokságban, két pilótával és erõs technikai háttérrel. Az új osztály, a Moto2 a lehetõ legjobb terep számunkra képességeink megmutatására" - lelkendezett Devahive.

Ami pedig Banderast illeti: "Antonio nagy motorrajongó, elõször akkor került képbe, mikor támogatót kerestünk. Átnézte a történetünket és a spanyol bajnokságban elért eredményeinket, és úgy döntött, õ lesz a tulajdonos, mert bízhat bennünk. A csapaton belül mindenkinek óriási motivációt jelent az õ személye, de a média-jelenlétünk is erõsebb lesz majd, így növelhetjük a forrásainkat és versenyképesebbekké válhatunk."

"Bár Antonio programja nagyon sûrû, megpróbál a lehetõ legtöbb versenyre eljönni. Mivel Los Angelesben él, fel szokott kelni hajnali négykor, hogy láthassa a futamokat" - árulta el a menedzser.

A csapat, melynek hosszú távú célja a MotoGP-ben való szereplés, január végén, február elején mutatkozik be Madridban.

gphirek.hu
2009. november 20. 21:15 #2
fuge7
fuge7
Dódika
 
StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.23.
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Offline offline
jajj de jó! biggrin.gif szupi, na majd drukkolunk a csapatának! biggrin.gif wub.gif
2009. november 21. 13:17 #3
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.20.
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Offline offline
Idézet(fuge7 @ 2009. November 20. - 21:15)
jajj de jó! biggrin.gif szupi, na majd drukkolunk a csapatának! biggrin.gif wub.gif

Én is. Mostanról megnézem a MotoGP-t biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!