Komoly ellenfélre talált Harry Potter az Alkonyat-sorozat vámpírjainak személyében. A két tinifilm elképesztõ népszerûsége már a készítõket is aggasztja. Jövõ novemberben kerül mozikba a Harry Potter-széria következõ darabja, ám elõtte még kijön a vámpírok harmadik filmje. Ennek tudatában újragondolják a roxforti varázslók történetét, és a film rendezõje újabb változtatásokat eszközöl. A már leforgatott anyagot újra megvágja, hogy még dinamikusabb, még feszültebb legyen a sztori. A szerzõdés szerint az írónõ, J. K. Rowling ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen sok eltérés a könyvhöz képest, de az már biztos, hogy számos jelenetet egyszerûen kihagynak az új filmbõl.
Harry Potter megijedt a vámpíroktól
2009. november 26. 15:48
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
beteges.. mi a fenét várnak? van a potternek is egy rajongótábora, és az alkonyatnak is, meg nyilván van átfedés is a kettõ közt.
a potter filmekkel eddig is az volt a baj, hogy a negyedik óta baromi sokat zuhant a színvonal, számomra legalábbis, azzal az összevisszasággal, amit az újabb részeiben sikerült összehozniuk.
nem is igazán értem mire fel paráznak hisz kb 5 hónap lesz a két premier között. aki potter rajongó, az nem fog "csak úgy" elhatárolódni az utolsó részektõl sem..
a potter filmekkel eddig is az volt a baj, hogy a negyedik óta baromi sokat zuhant a színvonal, számomra legalábbis, azzal az összevisszasággal, amit az újabb részeiben sikerült összehozniuk.
nem is igazán értem mire fel paráznak hisz kb 5 hónap lesz a két premier között. aki potter rajongó, az nem fog "csak úgy" elhatárolódni az utolsó részektõl sem..
2009. november 26. 16:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát nemtom én iszonyat nagy Potter fan vagyok, mégis vonakodva megyek majd a 7. film elsõ felére... fáj kijelentenem de a filmek egyszerûen egyre szarabbak.
(Bocsánat azoktól, akiknek tetszett mindegyik) Nekem nagy csalódás volt a 6. is...
Az elsõ részeket többször is megnéztem moziban, a 6- at a premieren, és azóta se láttam, pedig már elérhetõ jó minõségben is. Nem fogok rohanni a boltba az tuti
De hát Potterrõl van szó, mindenképp teljes lesz a gyûjtemény.
Az elsõ részeket többször is megnéztem moziban, a 6- at a premieren, és azóta se láttam, pedig már elérhetõ jó minõségben is. Nem fogok rohanni a boltba az tuti
De hát Potterrõl van szó, mindenképp teljes lesz a gyûjtemény.
2009. november 27. 11:22
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. November 26. - 16:35)
...de az már biztos, hogy számos jelenetet egyszerûen kihagynak az új filmbõl.
miért, eddig nem ezt csinálták?
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: