Jessica Biel gyönyörû benne és egyébként nekem az õ karaktere tetszett a legjobban.
Valentine's Day / Valentin Nap (2010)
2010. március 03. 22:07
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Megnéztem én is. Szerintem nem rossz, de nem is egy világmegváltó film, bár gondolom nem is ezt várja senki. Ha nem úgy ülsz be, hogy túl nagyok az elvárásaid tetszeni fog szerintem. Ez tipikusan csajozós/pasizós film...
Jessica Biel gyönyörû benne és egyébként nekem az õ karaktere tetszett a legjobban.
2011. február 15. 20:19
Mindig is kíváncsi voltam rá, de engem valahogy taszít ez a "sok nagy név egy filmben és biztos jó lesz" alap.. szóval mellőztem, és a trailerje sem jött be.
Viszont Jennifer Garner miatt meg akartam nézni, így elhatároztam, hogy Valentin napon megnézem. Ez meg is történt, és kellemeset csalódtam, nagyon jó film!
Persze kellemes ez a Valentin nap van, bocsássunk meg mindent, és ez korántsem igaz, de ettől függetlenül többször is meg fogom nézni szerintem : )
Viszont Jennifer Garner miatt meg akartam nézni, így elhatároztam, hogy Valentin napon megnézem. Ez meg is történt, és kellemeset csalódtam, nagyon jó film!
Persze kellemes ez a Valentin nap van, bocsássunk meg mindent, és ez korántsem igaz, de ettől függetlenül többször is meg fogom nézni szerintem : )
2011. február 16. 17:50
én láttam, nem rosz de fejejthető. Kiélveztem azt a 6 percet amíg Taylor Lautner szerepelt:P
2013. április 20. 15:45
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Nem rossz de nekem ez túl romantikus film hihetetlen a lányoknak ez bejön én már csak tudom mert én is lány vagyok
Én nem szeretem az ilyen nyálas romantikus filmeket inkább az akciós,vígjátékos és egy kicsit véres ért rajongok
azok nekem jelentenek valamit pl:. önbizalmat meg ilyenek
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: