Az egyik legjobb képregénybõl, amit valaha olvastam, végre jön a film:
Egy teljesen átlagos tinisrác úgy dönt, hogy megpróbálja azt amit még senki nem tett meg: beáll szuperhõsnek! Semmi különleges képessége nincs, de a lelkesedése annál több!
Szereplők:
Nicolas Cage ... Damon Macready
Mark Strong ... Frank D'Amico
Chloe Moretz ... Mindy Macready / Hit-Girl
Christopher Mintz-Plasse ... Chris D'Amico / Red Mist
Aaron Johnson ... Dave Lizewski / Kick-Ass
Xander Berkeley ... Detective Vic Gigante
Lyndsy Fonseca ... Katie Deauxma
Teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=HA1uZaqX5_c
Képek:
Kick-Ass / Ha/Ver (2010)
2010. január 09. 22:28
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline |
Megnéztem a bemutatókat. Hit-Girl nem semmi benne, aprítja a népet. Amikor Big Daddy mellkason lövi a kis csajt már tudtam hogy egy elmebeteg trancsírozós film lesz, ami azt jelenti hogy biztos megnézem.
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.