Még nem erõsítették meg, hogy az Alkonyat sztárja testesítheti meg a The Beatles egyik alapítóját a Disney feldolgozásában, a Sárga tengeralattjáró címû animációs filmben.
Egyes források szerint Robert Pattinson játszhatja el az egyik szerepet a Sárga tengeralattjáró vadonatúj változatában. Az Alkonyat sztárja John Lennon bõrébe bújna, ám a Gossip Cop úgy tudja, a 23 éves színész még nem szerzõdött le.
Pattinson szerepvállalását elõször a Star Magazine lebbentette fel. Ennek okát a hetilap abban látja, hogy a brit filmcsillag hatalmas hírnévre tett szert, miután elõször megtestesítette Edward Cullent a vámpíros moziban.
Az eredeti, 1968-ban készült animációs alkotás a The Beatles zenéje alapján készült, igaz, az együttes tagjai csak a film zárójelenetében tûnnek fel.
A feldolgozás forgatókönyvét Robert Zemeckis írta, aki a feladatokat feltehetõen rendezõként is magára vállalja. A premier 2012-ben esedékes.
Robert Pattinson lehet John Lennon?
2009. december 06. 19:15
Én szeretem Rob-ot, de mostmár szrintem sok lesz a jóból. Szóval ha minden második filmben õ a fõszereplõ, akkor hiteltelenné fog válni :/ Meg szertintem John Lennon-t nem neki kellene eljátszania, hanem valaki ismeretlennek, mert úgy lenne élvezetes. De persze ez csak az én véleményem.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: