Miley Cyrus érdekesen ünnepelte 17. születésnapját - tetoválást varratott magára. Amerikai törvények szerint még kiskorú mindezt illegálisan tette. Testvére, a tetõtõl talpig tetovált Trace beszélte rá, de látszólag az apa, Billy Ray is benne volt a buliban.
Testére a Just Breathe feliratot készíttette el.
Egy ismerõs szerint egy elhunyt barátja emlékére tetováltatta a feliratot.
Ennél már csak az szomorúbb, hogy a lány nem csak tetkót, de mellbimbót is villantott a napokban egy strandon.
Tetoválást csináltatott a 17 éves gyereksztár
2009. december 07. 15:34
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. December 7. - 15:54)
Nem ilyesmivel kéne villantania, hanem mással
Olyan akar lenni, mint Paris Hilton?
Olyan akar lenni, mint Paris Hilton?
valószínû... vagy Lindsay Lohan
2009. december 07. 15:46
|
|
kim04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 372 Csatolások: 60 Azonosító: 67313 offline
|
Nekem is van tetoválásom akoor én is olyan vagyok mint Lindsay?!
Tény hogy 17 évesen még nem kéne ilyet csináltatnia de ha a szülei bele mentek az õ dolga.........
Amúgy nekem is az egyik legjobb barátom emlékét õrzi az egyetlen(! és valószínûleg útolsó) tetkóm. Nem tudom így valahhogy megnyugtatott a tény hogy mostmár biztos nem felejtem el amíg élek.....
Tény hogy 17 évesen még nem kéne ilyet csináltatnia de ha a szülei bele mentek az õ dolga.........
Amúgy nekem is az egyik legjobb barátom emlékét õrzi az egyetlen(! és valószínûleg útolsó) tetkóm. Nem tudom így valahhogy megnyugtatott a tény hogy mostmár biztos nem felejtem el amíg élek.....
2009. december 07. 15:49
Úristen, nagy kaland... Van akinek már 14 évesen is van. Ugyanmár...
2009. december 07. 15:51
Az egyik bátyámnak és a sógornõmnek is van, de õk se ennyi idõsen csináltatták, csak pár hónapja.
Miley mostanába sokat változott, már nem az a lány, aki régen volt.
Miley mostanába sokat változott, már nem az a lány, aki régen volt.
2009. december 07. 16:07
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Nem értem, miért kell ezen fennakadni, fõleg, ha az apja is beleegyezett... na meg nem is akkora az a tetkó, hogy bárki szemét szúrja
2009. december 07. 16:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tetoválása van. Ok. És akkor? Most vágjam el az ereimet, hogy tehetett ilyet?
Fontosnak érezte, az õ dolga, engem nem zavar, sõt...
Mi abban a szomorú?
Idézet(prézli @ 2009. December 7. - 14:48)
Ennél már csak az szomorúbb, hogy a lány nem csak tetkót, de mellbimbót is villantott a napokban egy strandon.
2009. december 07. 17:47
17 évesen tetkó...nagy kaland...mért, most akkor ha nekem már 16 évesen lesz, akkor összedõl a világ?
Amúgy ha meg volt szülõi beleegyezése (ami mint láttuk volt) akkor alap semmi az egész...Már megint bolhából csinálnak elefántot a firkászok...
2009. december 07. 17:54
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
én is 17 voltam mikor csináltattam, nem nagy dolog, amúgyse kérik el mindenhol a személyidet hogy nagykorú vagy-e már, amíg kifizeted a munkát nekik, addig a tetoválókat nem nagyon érdekli hány éves vagy
2009. december 10. 11:50
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Egyáltalán nem gáz ez a tetkó, fõleg ha egy barát emlékére készült. Szerintem nem is fiatal hozzá... Az meg a másik fele, hogy nem egy hivalkodó motívumról van szó, hanem egy kicsi és igényes munkáról.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Megvolt a nagy lagzi!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: