Sherlock Holmes szíve sincs kõbõl. A legújabb Guy Ritchie-filmben Mr. Holmes (Robert Downey Jr.) nyomozását még a bájos Irene Adler is megnehezíti, aki egy bonyolult tervet dédelgetve kerül a detektív közelébe.

A csinos, de annál ravaszabb Adler kisasszonyt Rachel McAdams kelti életre a vásznon, magyar hangját pedig Major Melinda kölcsönzi.
Melinda állandó szinkronhangja Kate Winsletnek a Titanic c. film óta, de hallhattuk már Gwyneth Paltrow és Uma Thurman magyar hangjaként is.

Rachel McAdams korai filmjeit is õ szinkronizálta, ami nem véletlen, hiszen szembeötlõ a hasonlóság kettejük között. Újabban egy sikeres sorozat, a FlashForward – A jõvõ emlékei nõi fõszereplõjének adja nagyon jellegzetes, kellemes hangját.

A szinkronizáláson kívül a Nemzeti Színház mûsorán szereplõ Hermelin címû darabban is szerepel. - Érdekes, hogy ez is egy kosztümös darab, és Stohl András a partnerem, aki Dr Watson, azaz Jude Law magyar hangja. - árulja el a színésznõ, aki legtöbb idejét 4 és fél éves kislányával tölti. A filmezés világa sem ismeretlen elõtte, az Állítsátok meg Terézanyut! c. sikeres vígjátékban Hámori Gabi barátnõjét alakította.

A hazai nézõknek nem kell már sokáig várniuk, hogy végre megtekinthessék Sherlock Holmes és Doktor Watson különleges nyomozását a londoni alvilágban, és arra sem, hogy felcsendüljön Holmes szíve választottjának kedves hangja.
Sherlock Holmes január 7-tõl a mozikban.