Robert Pattinson és Kristen Stewart a mai napig nem erõsítette, illetve cáfolta meg, hogy járnak, ám egy forrás szerint a pár saját lakást akar vásárolni Los Angelesben.
Bár Robert Pattinson és Kristen Stewart minden erejével igyekszik leplezni kapcsolatukat, most kiderült, hogy össze akarnak költözni. A pár egy barátja azt mondta az In Touch Weeklynek, hogy „Egyelõre nem kötelezik el egymást, de jelenleg a legkézenfekvõbb, hogy egy fedél alá költöznek, így megtudják, mennyire kompatibilisek egymással.”
A londoni születésû Robert és az õs-Los Angeles-i Kristen Hollywood Hills és Beachwood Canyon területén keres házat. „Fiatalok és megõrülnek egymásért. Sosem lehet tudni, mely szokásod megy a másik feled agyára. Mindent megtesznek egymásért, és ez a lényeg,” mondta a barát.
Robert Pattinson és Kristen Stewart kapcsolatát az Alkonyat tavalyi premierje óta figyeli a bulvársajtó. Ugyan minden egyes híresztelést tagadnak, november hónapban lekapta õket egy lesifotós, miközben kéz a kézben sétálnak.
Összeköltözik az Alkonyat párja
2009. december 10. 21:40
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. December 7. - 23:47)
november hónapban lekapta õket egy lesifotós, miközben kéz a kézben sétálnak.
Én ezeket a képeket miért nem látom soha...?
2009. december 10. 21:59
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Fuller @ 2009. December 10. - 21:40)
Én ezeket a képeket miért nem látom soha...? 
http://starity.hu/forum/topik/132550-kristen-stewart-and-robert-pattinson-holding-hands-in-paris-airport/
2009. december 10. 22:09
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Regina @ 2009. December 10. - 22:05)
"Egyelõre nem akarják elkötelezni magukat..." - jóhogy... pár hónap után ennyi idõsen. Amúgy Kristen jobb pasit is találhatna, de biztos csak én gondolom így. 
Nem vagy egyedül...Michael után Robert...Pfff.
1 felhasználónak tetszik:
heartless
2009. december 11. 10:07
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Én örülök nekik, ha megértik egymást és szeretik akkor legyen boldogok,költözzenek össze,hiszen itt derül ki minden vagy együtt vagy külön. Majd megismerik egymást..
2009. december 16. 19:27
|
Tashaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 7 Azonosító: 34744 offline
|
Én már nem igazán tudom, hogy minek higgyek... Pár nappal ezután a hír után Rob azt nyilatkozta, hogy szingli... na, most döntsétek el! Folyton ez a találgatás... minthogy békén hagynák már õket!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?