Három sikeres évad után anyagi nehézségek miatt kényszerû búcsút vett a nézõktõl a Tûzvonalban. Ám úgy tûnik, hogy az MTV helyett a Duna TV-n mégis folytatódhat Stohl András fõszereplésével, minden idõk egyik legsikeresebb bûnügyi sorozata.


A hír hallatán a fõszereplõ Stohl András különösen feldobódott, hiszen közel állt szívéhez az akciósorozat. Az MTV egyik legsikeresebb produkcióját pénzhiány miatt hagyták abba májusban - írja a Blikk.hu.

„Eléggé bántott, hogy abbahagyták a sorozatot, most viszont rettentõen örülök, hogy folytatódik. Úgy gondolom, hogy akiknek egykor a szívükhöz nõtt, azok most is szívesen nézik majd½ - lelkendezett Stohl.

Habár az egyeztetések már javában folynak, a negyedik évadra azért még várni kell egy keveset. „A tárgyalások valószínûleg elhúzódnak még egy darabig, úgyhogy nyár elõtt nem lesz mûsoron. Mostanában ugyan rengeteg a dolgom, de erre muszáj lesz idõt szakítanom!½- nevetett a színész.

A rendõrök sztorija tehát folytatódik, a változás mindössze annyi, hogy Bordás parancsnok ezúttal a Magyar Televízió helyett a Duna Tévére tér vissza nyomozni.