Starity

Selena Gomez és Kellan Lutz?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 11. 00:47 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Úgy tûnik, Selena Gomez mégsem utálja annyira a Twilight-sagát, mint hittük – legalábbis nem zárkózik el attól, hogy a sztárjaival szerepeljen együtt. A hírek szerint új filmjében ugyanis az ifjú színésznõ partnere nem más, mint Kellan Lutz lesz!



A szóban forgó film, a The Seven Rays egy olyan lányról szólna, aki egyik nap arra ébred, hogy természetfeletti erõvel rendelkezik, na meg hogy a város legjobb pasija odavan érte. Mivel így a történet még annyira nem eredeti, azzal sújtják az amúgy mázlista fõhõst, hogy senki nem hisz a varázserejében és a fiún kívül szinte mindenki bolondnak tartja…. A film Jessica Bendinger, a Hajrá csajok! írónõje könyvébõl készül, és a szerzõ mindenképpen azt szeretné, ha Kellan - akivel korábban együtt dolgozott a Talajfogás (Stick It) címû filmben is - kapná meg a szívtipró-szerepet, amit meg is értünk.

A fõszerepet az írónõ pedig nem másnak, mint Selenának szánja, ami valószínûleg nem állna messze tõle, hiszen a Wizards of Waverly Place sorozatban már volt alkalma átélni, milyen is az, ha az ember/varázsló/stb. lánya varázserõvel rendelkezik. Egyelõre még csak tárgyalnak az ifjú sztárral, de reméljük sikerül megegyezniük, hiszen a két színész szerintünk jó párost alkotna, és így talán végre megszûnne a rivalizálás a Disney és a Twilight-saga között is!
2009. december 11. 01:37 #2
- törölt felhasználó -    
Én kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne a Selena-Kellan film biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!