Férje öt éves kislányát ezentúl Sandra Bullcok neveli, miután a bíróság alkalmatlannak találta erre a kicsi igazi mamáját.


Sandra Bullock is csatlakozott a híres anyukák népes táborához, bár õ nem hétköznapi módon lett szülõ. A színésznõ a napokban lett férje, Jesse James öt éves kislányának a hivatalos gyámja. A páros ugyanis elperelte a kis Sunny-t a vérszerinti mamájától, Janine Lindemuldertõl, aki amellett, hogy pornózik, még aktív drogfogyasztó is.


Sandra egy több oldalas, megható és igen hatásos levelet is írt a kérelmük mellé, amibõl rengeteg sötét titok derül ki Janinerõl. Az agyontetovált nõ gyakran hagyja egyedül lányát, mert bulizni megy, emellett, amikor be van lõve, képtelenség felébreszteni. Egy alkalommal pedig Sunny rajtakapta egy férfival hancúrozás közben, bár nehéz lett volna nem meglátni õket, hiszen a nappali padlóján csinálták. A bíróságot azonban mégis az anya drogfüggõsége és a priusza gyõzte meg az alkalmatlanságáról.

Sunny egyébként már nyár óta a papával és Sandy-vel él, így neki nem okoz majd nagy törést a változás. Fõleg mert nagyon imádja Bullockot, akinek régi nagy álma teljesült be a kislánnyal. Jesse másik két gyereke, viszont nagyon nem kedvelik Sandrát, mert túl szigorúnak tartják, így csak ritkán látogatják meg apjukat.