Starity

Scarlett Johanssont megviselte a forgatás

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 11. 13:11 #1
Promisedland
Promisedland
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.01.13.
Hozzászólás: 781
Csatolások: 7387
Azonosító: 83519
Offline offline
Embert próbáló forgatáson vett részt Scarlett Johansson: a Vasember 2 egyik fõszereplõjeként három hónapig kék-zöld foltokat borogathatott, mert folyton megütötte magát.

"Ilyen szuperhõsös filmben még nem szerepeltem, persze sejtettem, hogy nem lesz kimondottan fáklyásmenet, de ennyire durva dolgokra mégsem számítottam" – meséli a színésznõ. "Az akciójelenetek egy részében kaszkadõrök helyettesítettek, de néha nem volt mese, nekem kellett bedobnom magam. A bedobást szó szerint kell érteni: hámot adtak rám, és drótokon rángattak a levegõben – elég volt egy rossz mozdulat, és nem a megfelelõ irányba repültem, hanem nagyot koppantam a falon vagy a padlón."

A színésznõ nem panaszkodós fajta, de az elsõ két hét után már kezdett elege lenni a megpróbáltatásokból. Csak akkor higgadt le egy kicsit, amikor kiderült, mások még többet szenvednek, mint õ. "Azok a kaszkadõrök, akik a Vasember-jelmezben játszottak, kész fakírok" – folytatja Scarlett. "Ha egyszer rájuk adták a cuccot, egész nap nem lehetett levenni, mert kicsúsztunk volna az idõbõl. Kérdeztem: akkor hogyan pisiltek? Azt válaszolták, nem szoktak, de nem is kell nekik, mert egész nap egy kortyot sem isznak. Na, ettõl kész lettem!"
2009. december 12. 11:41 #2
LucafromHungary
LucafromHungary
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.02.25.
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
Offline offline
hát igen... nem nyápicnak való az akciófilm. egyébként a kötélen rángatás mekkora buli lehet mááár!!!!! éniiiiiissss!!!!! thumbsup.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!