Starity

Rúzsa Magdit faképnél hagyta zenekara

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 12. 08:55 #1
Promisedland
Promisedland
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.01.13.
Hozzászólás: 781
Csatolások: 7387
Azonosító: 83519
Offline offline
Hobót választotta a banda a megalány helyett, a döntés hátterében állhat: Magdinak decemberre egy lekötött koncertje sincs – írta a Blikk.
Rúzsa Magdit otthagyta a zenekara. Az énekesnõ alapbandájának nagy része, akik a volt megasztáros DVD-jén is húzták a talpalávalót, januártól Hobóval mennek országos turnéra. Madarász Gábor gitáros, Kovács Barnabás basszusgitáros, Hoffer Péter dobos, valamint a Jamie Winchester helyét átvevõ Sántha Gábor október óta dolgozik a magyar zenészlegendával, miközben úgy tudjuk, Závodi Gábor billentyûst a csapat nem vitte magával Hobóhoz.

Persze azt tudni kell, hogy ezek az emberek úgynevezett session zenészek, akik abból élnek, hogy leszerzõdnek különbözõ elõadók mellé egy-egy turnéra. Az említett muzsikusok is több különbözõ zenész, mint Demjén Ferenc, Karácsony János vagy Ákos zenekarát alkották az utóbbi években, de az esetek nagy részében, a fontosabb nagy bulikon vagy külföldi fellépéseken és persze a hanghordozókon is mindig ez a felállás zenélt Rúzsa Magdival, így eléggé meglepõ, hogy a csapat október óta inkább Földes László, azaz Hobó új lemezén, illetve a lemezbemutató turnéján dolgozik.

Szerepet játszhat ebben az is, hogy az énekesnõ honlapja szerint decemberre nincs lekötött koncert, és a zenészeknek valamibõl élniük kell. Nem beszélve a közelgõ ünnepekrõl, így talán érthetõ, hogy jobban fizetõ állás után néztek. A Blikk megkereste Rúzsa Magdit is, de az énekesnõ nem kívánt nyilatkozni a zenekart illetõen. Korábban azonban a lapnak elmondta, nagy tervei vannak, és most ezek megvalósításán dolgozik. Rúzsa Magdi egyébként december 5-én fellépett Hobó új lemeze, a Circus Hungaricus megjelenését ünneplõ koncerten, az albumon ugyanis a két énekes egy duettet is elénekel.
2009. december 12. 13:48 #2
fuge7
fuge7
Dódika
 
StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.23.
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Offline offline
Magdi biztosan fog találni magának zenészeket! egyébként nem hinném, hogy haragszik rájuk, hiszen a Hobóval együtt dolgozni mindenkinek nagy elismerés, még neki is az volt.

sok sikert neki a nagy terveihez, remélem meg fogja tudni valósítani! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!