Starity

Tara Reid a Playboyban mutatta meg helyrepofozott melleit

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 20. 22:41 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
A harmincas éveiben járó színésznõ végre elég érettnek érezte magát arra, hogy egy férfimagazin hasábjain bizonyítsa be, pár elfuserált plasztikai mûtét után is van élet, fõleg ha még többször fekszel kés alá. Mivel a korábbi beavatkozások során a mellét és hasát csúfították el, így Reid úgy érezte, hogy bõven elég a topless, nem kell teljesen levetkõznie. A januári Playboy címlapján pedig még ennyi sem látszik, az igazi - vagy egy kissé retusált - bizonyíték a többi képen látható.



Az elrontott plasztikai mûtétek arcaként ismert Tara Reid pár hónapja úgy döntött, hogy a Playboy hasábjain mutatja be, hogy már korántsem olyan vészes a helyzet, mint korábban volt, ugyanis az elfuserált beavatkozások következményeit sikerült helyrehozni. "Egy internetes oldalon az én mellmûtétemet szavazták meg a világ legundorítóbbjának. Teljesen kétségbeestem. Nem hordhattam bikinit. Rengeteg munkát nem kaptam meg. Elvesztettem a reményt, az egész egy szörnyû rémálom volt." – nyilatkozta korábban Reid, akinek nem csak a mellnagyobbító mûtétjét rontották el, de a zsírleszívás sem jött össze.

Így a 34 éves színésznõ korábban persze nem volt hajlandó levetkõzni, szándékosan. A történtek miatt egykor étkezési zavarokkal is küzdõ hírességrõl ugyanis több paparazzókép is készült, P. Diddy 35. születésnapi partijára pedig egy ruházati baleset adott kitûnõ lehetõséget arra, hogy az egész világ láthassa, mit és hogyan szúrtak el a sebészek.

"Valóban nem sikerült valami jól a mûtét, de sikerült helyrehozni a hibát, és most már minden rendben van. Szeretném, ha ezt mindenki tudná. Többek között ezért is vállaltam el ezt a felkérést, meg akarom mutatni az embereknek, hogy hogyan is nézek ki valójában" - nyilatkozta nemrég az Amerikai pite címû film sztárja, aki egy kartöréshez hasonlítja a történteket. "Amikor eltörtem a karom, mindenki tudott róla. A karomat is rendbe tették, és most már csodálatosan néz ki" - tette hozzá Reid, aki egyébként WPIX-nek adott interjújában fejtette ki ezt a remek hasonlatot.

Szerinte egyébként nagyon idegesítõ, hogy amikor róla van szó valamilyen mûsorban vagy újságban, még mindig nagyon sokszor látja viszont azokat a képeket, amik a helyreállító beavatkozás elõtt készültek. Egyúttal arról is mesélt, hogy korábban azért nem vállalta el az ilyen jellegû felkéréseket, mert fiatal volt, és igazából most, a harmincas éveire érte el a csúcsformáját, mind fizikai, mind lelki, mind mentális értelemben.

Hozzátette, hogy az segített a döntésben, hogy elõtte nagyon sok sztár vetkõzött le már ennek a férfimagazinnak, egyébként nagyon büszke a képekre. Azt, hogy az emberek hogyan fogadják majd a fotókat, persze nem sejti, de reméli, hogy a képek elérik a céljukat. Igaz, azt azért tegyük hozzá, a Photoshop-botrányok korában ezt soha nem lehet tudni, fõleg hogy a képekrõl süt az intenzív utómunka.


A januári Playboy címlapfotóján egyébként Tara Reid keble nem fedetlen, de a lap belsõ hasábjain látható fotókon már jóval több csupasz bõrfelületet lehet látni. Igaz, Reid a teljes meztelenséget nem vállalta be, hiszen úgyis a hasa és a melle fontos az ügy szempontjából. A magazin szerint a színésznõ eleinte nem érezte jól magát az októberi fotózáson, de idõvel belejött. "Amikor nekifogtak, kicsit bizonytalan volt, de csodálatosan nézett ki, és végül õ is feloldódott" - nyilatkozta egy bennfentes, akinek szavait maga az alkalmi modell is megerõsítette. "Azt hiszem sokat segített, hogy egy remek, nõi fotóst választottak. Az is jó volt, hogy az elsõ nap a borítót csináltuk, amin nem vagyok meztelen. Így egy egész napon keresztül együtt dolgozhattam a csapattal, aminek köszönhetõen nyugodt voltam a második, nem nyilvános napon" - vallott a színésznõ.
2009. december 21. 02:14 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Na, ez már jobb hír. biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!