Starity

Rihanna kavargat Kanye Westtel (is)!?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 21. 13:41 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Nocsak, a szép és szexi barbadosi énekesnõ mostanában aztán igazán belehúzott! Nemrég még arról pletykált a világ, hogy Justin Timberlake-kel került intim viszonyba, most pedig már Kanye Westtel kavar. De vajon valóban összeszûrte a levet a két sztár, vagy csak Rihanna szexi tánca és forró flörtje sikeredett kissé túl szenvedélyesre?



Rihanna Londonban töltötte a hétvégét, hogy új albumát, a Rated R-t reklámozza minden létezõ fórumon. Ha már ott járt, összekötötte a kellemest a hasznossal és bulizni is elment… Kanye West társaságában.

Ebben persze az ég adta világon semmi különös nem lenne, hiszen a két sztár hosszú ideje közeli barátságban van egymással, buliztak õk már együtt korábban is. Most azonban fura dolgokra lettek figyelmesek a szemtanúk!

„Rihanna forró, szenvedélyes, mi több, a nézõk szerint egyenesen BOTRÁNYOS táncot lejtett Kanye orra elõtt, amit a sztár csurgó nyállal figyelt” - nyilatkozta egy megfigyelõ a Daily Mirror újságnak. „Épp csak egy centire táncolt a rappertõl, többször hosszan és forrón megölelte, nem egyszer haját simogatta, fenekét tapogatta… máshoz pedig egész este alig szólt…”
2009. december 22. 06:57 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
mellow.gif És? Ha nincs videó, az ilyen hírek fölöslegesek... Lehet, hogy csak buliztak egyet, néhány ital (esetleg más biggrin.gif) után elõfordul, hogy az önkontroll nem igazán mûködik. biggrin.gif Meg remélem, hogy nem vele akar járni, vannak jobb jelöltek is a számára, mint egy olyan rapper, akit Obama is "jackass"-nek nevezett. rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!