Bennfentesek szerint Aidan visszatér a Szex és New York sorozat mozifilm változatának második részében.



Nyilván minden Szex és New York rajongó élénken emlékszik még a John Corbett által megszemélyesített, nagyon sármos, visszafogott asztalos, Aidan Shaw karakterére. Ö volt ugyebár az a férfi, aki a legközelebb állt, ahhoz, hogy elhalássza Carriet Mr. Big orra elõl, s bár az eljegyzésig el is jutottak, esküvõre végül nem került sor.

A Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon fõszereplésével jelenleg is készülõ folytatásról mindössze annyit lehet tudni, hogy több jelenete is Dubaiban játszódik, hogy tartalmaz jó néhány flash-backet és hogy állítólag Miley Cyrus játssza benne a fõhõsnõ, Carrie Bradshaw fiatalkori énjét (bár ezt az információt nem erõsítették meg, az IMDb filmes adatbázisában pedig jelenleg úgy szerepel, hogy a fiatal énekes-színésznõ, Liza Minnellihez hasonlóan, saját magát alakítja).

Most pedig stáb közeli hírforrások szerint John Corbett, is benne lesz a második részben.

Corbett korábban többször is célozgatott rá, hogy szívesen szerepelne a sorozat nagyfilmes verziójában is, a fõszerepet alakító Sarah Jessica Parker azonban nemrégiben sem megerõsíteni, sem cáfolni nem kívánta az errõl szóló híreszteléseket

A Gossip.com úgy tudja, Carrie elkövet egy kis botlást Corbett karakterének aktív részvételével. Értesüléseiket alátámasztani látszik, hogy a színész állítólag épp abban az idõben tartózkodott Marokkóban (ahol végül a film azon jeleneteit forgatták le, melyeket eredetileg Dubaiban szerettek volna, az arab ország azonban nem egyezett bele), amikor a Szex és New York 2. stábja ott forgatott.

John Corbett egyébként 2000 és 2003 között szerepelt a szinglik kultsorozatában, sõt 2002-ben Aidan-szerepe egy Golden Globe- jelölést is hozott számára.

A Szex és New York 2. 2010. május 28-tól látható az amerikai mozikban.