Angelina Jolie kicsit kezdi megmagyarázni a bizonyítványt, pedig még nagyon nem is borult ki a bili…


Angelina Jolie 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jött össze Brad Pitt-el, aki emiatt közel egy évtizedes házasságból lépett ki, faképnél hagyva a szakítást azóta sem kiheverõ Jennifer Anistont.

Jolie és Pitt igazi nagycsaládos lett azóta, három közös gyerekük született, emellett három, örökbefogadott gyermeket is nevelnek. Ennek ellenére, vagy tán épp ezért, szakításukról folyamatosan találgatások jelennek meg. Hol Jolie, hol Pitt ebben az indikátor. Elõbbi inkább szuicid alkata és depressziója, utóbbi néha alkoholproblémái és nõk iránt érzett, túlságos vonzalma miatt érzi úgy, ki kell lépnie ebbõl a kapcsolatból.

Jolie legújabb nyilatkozatával még rá is tett egy lapáttal. Sokak szerint már elõre magyarázza, ha netán bebizonyosodna az, amirõl már hónapok óta suttognak. Hogy kettejük kapcsolata rég megromlott, csupán a pénz miatt vannak együtt. Hollywood álompárjaként ugyanis külön-külön is jobban „eladható termékek” menedzsereik számára. Könnyebben megkapnak egy filmszerepet, és a sajtószereplésekért is több pénzt kérhetnek.

Az Oscar-díjas színésznõ mindezt azzal is alátámasztotta, hogy szerinte egy frigyben nem a hûség a legfontosabb. Szerinte a nyitott kapcsolat elõnyökkel is jár. Sõt, inkább erõsíti az adott viszonyt, ha egy kis flört, kikacsintás is belefér.

Igaz, ugyanebben a nyilatkozatában azért kitér arra is, pont ez segítheti elõ a monogámiát, ami azért kicsit ellentétes ezzel. Egy kacsintást ugyanis könnyû félreérteni, onnan pedig már nehezebb visszafordulni…