Starity

Döbbenetes karácsonyi szakítás: Sarandon és Robbins 23 év után válik

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 25. 21:23 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Hollywood „aranypárja” pont Karácsonyra idõzítette a döbbenetes bejelentés: Susan Sarandon és Tim Robbins 23 év után szakít.



Mindezt a házaspár szóvivõje, Teal Cannady jelentette be. A 63 éves Susan Sarandon és a 12 évvel fiatalabb Tim Robbins 23 évnyi házasságot követõen döntöttek a szakítás mellett. A két színész a Bull Durham címû film forgatásán melegedtek össze, amelyben, ahogy Sarandon karrierjének eme korszakában általában szintúgy övé volt a csábító szépasszony-szerep, amit olyan átéléssel alakít, hogy partnere, a nála jóval fiatalabb Tim Robbins valóban beleszeret. Azóta a két színész egy pár. Sarandont több alkalommal jelölték Oscarra (Thelma és Louise, Lorenzo olaja), a hõn áhított szobrot végül élete párja második rendezõi munkájában nyújtott alakításáért, a Ments meg, Uram! apácaszerepéért kapta meg (nagyot nézhettek egykori tanárnõi!).

Bár soha nem házasodtak meg, kapcsolatukból kit fiúk született, és mostanáig a világ úgy tudta, hogy a legnagyobb boldogságban élnek. Ám Hollywood egyik leghosszabb sztárkapcsolata sem tartott örökké. E tekintetben az elsõség most már kétségkívül a Goldie Hawn-Kurt Russell házaspáré…

Susan Sarandon-nak elõzõ kapcsolatából van egy felnõtt lánya, Eva Amurri szintén színésznõ, a magyar közönség a Kalifornia címû sorozatból ismerheti.
2009. december 25. 21:25 #2
- törölt felhasználó -    
Ne már! Úgy birtam õket együtt! Ez nem ér! reklamalo.gif reklamalo.gif mellow.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!