Újabb per indult Nicolas Cage ellen, a színészt ezúttal 36,7 millió dollárra pereli egy ingatlaniroda.



A Hollywoodi sztár egyre nagyobb bajba kerül. Korábban kiderült róla, hogy kóros költekezõ, ami miatt folyton adósságba veri magát. Néhány hónappal ezelõtt jó barátja, Johnny Depp segítette ki egy jelentõsebb összeggel, hisz a hitelezõi már szó szerint fenyegették Cage-t.

Erre most még nagyobb bajba kerülhet, egy ingatlaniroda ugyanis 36,7 millió dollárra perelte be Cage-t, miután a Red Curb nevû társaságnak nem fizette vissza 3 millió dolláros kölcsönét.
Miután a cég szerint a színész könyvelõje, ráadásul hamis képet is festett a valós anyagi helyzetérõl, így még csalásért is perelik õket. Ugyanakkor Nicolas Cage ügyvédje tagadja, hogy a hírességnek bármi köze lenne az esethez, és nem is volt tudomása semmiféle csalásról.

Meg kell hagyni, Francis Ford Coppola unokaöccsére mostanság rájár a rúd. Filmjei helyett, sokkal inkább magánéleti problémái miatt került az érdeklõdés középpontjába. nemrégiben ugyanis Cage anyagi csõdjérõl hallhattunk. Persze aggodalomra semmi ok, ugyanis a 45 éves Cage Hollywood egyik legjobban fizetett színésze. Bár valószínûleg kenyérre még futja, az azért nyugtalanító lehet, hogy a színésznek 6,3 millió dolláros adóhátraléka van, ami 1 milliárd 180 millió forint tartozást jelent. Cage szerint az egészrõl pénzügyi tanácsadója, Samuel J. Levin tehet, akit ezért október közepén be is perelt.

December közepén jött a hír, hogy ex-barátnõje Christina Fulton beperelte Nicholas Cage-t.
Cage 18 éves fiának édesanyja „a mentális, fizikai és érzelmi” sérülései miatt 13 millió dollárt követel. Ugyanis Fulton szerint Cage még 2001-ben vett egy házat Los Angelesben neki és fiának, azonban az ígérete ellenére nem íratta a nõ nevére.

A szintén színészettel foglalkozó nõ, erre úgy döbbent rá, hogy az Oscar-díjas színész ügyvédei 60 napos kilakoltatási papírt küldtek, mivel Cage el akarja adni a házat. Ráadásul a nõ szerint volt élettársa azt is megígérte, hogy kifizeti az õ egymilliós adótartozását, valamint a 250 ezer dollárnyi hitelkártya tartozását is kiegyenlíti.

Mindenesetre Cage ügyvédje szerint ez az egész pereskedés nevetséges, hiszen ügyfele éveken keresztül 3 millió dollárt fizetett évente, annak ellenére, hogy a bíróság mindössze havi 6 ezer dollár gyerektartás kifizetését ítélte meg.