KIVÁGOTT 'NEW MOON' JELENET?!
A vampireclub.wordpress tett egy érdekes felfedezést, de valószínûleg ez már sokunknak feltûnt. Az alábbi képet a 'New Moon' Filmes Nagykalauzában(könyv) láthattunk, azonban a filmben fel sem tûnt. Vajon ez is egy újabb kivágott jelenet, amelyet majd csak a DVD-n láthatunk? Mert az ajtóban ott áll Charlie, Alice kezében ottvan Bella táskája és Edward a szülinapi öltönyben van... De hol van Bella? És mikor volt ez a jelenet? Én nem pont erre gondoltam...··
"Ez a jelenet nem jelenik meg a filmben. Én úgy vélem, hogy ez az a pillanat amikor Edward elviszi Bellát a házukba, és Alice fogja a narancssárga táskát. Edward ugyanabban az öltönyben van, mint Bella hálószobai jelenetében, a Cullenokkal való tanácskozás után, és Jacob utolsó jelenetében... ti mit gondoltok, felismeritek?"
Kimaradt jelenet a New Moon-ból?
2010. augusztus 17. 14:34
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szerintem is a végéből való...kár hogy kihagyták.
A New Moon elég béna lett, nálam legalábbis kritikán aluli
A New Moon elég béna lett, nálam legalábbis kritikán aluli
2010. augusztus 17. 16:14
|
|
sellyfan05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 127 Csatolások: 80 Azonosító: 133284 offline
|
igen ez elég furcsa én is néztem hogy kihagyták mert én olvastam és szerintem túl sok minden történik egyszerre
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

1 felhasználónak tetszik: