Orlando Bloom a hírek szerint meglehetõsen felönthetett a garatra, miután a minap félmeztelenre vetkõzött Las Vegas egyik szórakozóhelyén.

Az amerikai színész az olasz konyhájáról híres Lavo-ba tért be a minap barátnõjével, a modellként ismert Miranda Kerr-el, valamint a színésznõ Rosario Dawson társaságában. A kis csapat hamar remekül érezte magát, köszönhetõen a némi italozásnak. Ám, végül nem az eszmélet, de leginkább tudatvesztésig fajuló buli miatt vetkõzött félmeztelenre A Karib-tenger kalózainak sztárja. Ennél sokkal prózaibb oka volt spontán sztriptízének. Egy másik asztaltársaságnál ülõ férfi ugyanis nem nagyon bírt már alkoholszintjével, így az egyre inkább romló koordinációja révén szó szerint nyakon öntötte italával Orlando-t.

Bloom alig lepõdött meg az eseten, bár egy pillanatra megfagyott a levegõ, végül mindenki nevetésben tört ki, a színész pedig megvált nedves ingétõl. Végül a nõi alsók hasonló helyzetbe kerülését az akadályozta meg, hogy Bloom-nak hirtelen befutott egy hívása, így a mellékhelyiségbe igyekezett, ahol rendbe szedte toalettjét…
w00t.gif